Povezane vesti
"Molio sam doktora da mi odseče nogu. Nisam mogao više da izdržim": Milić Vukašinović i dalje u kolicima, otkrio kako se…
Blic 02.02.2025
Roker Milić Vukašinović nedavno je bio na operaciji posle koje mu je amputirana noga, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji. Milić Vukašinović je na sada otkrio kako se oseća, a kako kaže, oporavak nakon operacije teče dobro. - Dobro sam sada, oporavak… »
"Molio sam doktora da mi odseče nogu": Milić Vukašinović iskreno o detaljima ampuptacije
Večernje novosti 02.02.2025
MILIĆU Vukašinoviću je nedavno amputirana noga, a trenutno se nalazi na rehabilitaciji. Foto: V. Danilov, N. Skenderija Kako je otkrio, u procesu je priprema noge za stavljanje proteze. - Dobro sam sada, oporavak teče dobro. Uspeli smo da se pripremimo… »
Vesti dana »

Evo kad ponovo kreću paklene temperature: Uskoro stiže topao vazduh i 35+ trajaće jako dugo, a u ova dva grada biće najtoplije
Nova pre 21 minutajoš 14 povezanih

Mirna noć u Beogradu: Bez saobraćajnih nesreća i incidenata! Hitnu pomoć najviše zvali psihijatrijski pacijenti
Kurir pre 41 minutajoš 7 povezanih

Putnička vozila čekaju dva sata na Batrovcima na izlazu iz Srbije, na naplatnim stanicama bez zadržavanja
Euronews pre 36 minutajoš 4 povezane

Ruske vojnike pljačkali, prevarili i ubijali po povratku iz Ukrajine
Danas pre 31 minutajoš 3 povezane