Povezane vesti
"Otkaz u Čelsiju, najbolja stvar koja mi se mogla desiti": Poter provocira pred meč sa bivšim klubom
Večernje novosti 02.02.2025
Menadžer Vest Hema Grejem Poter dao je zanimljivu izjavu pred gostovanje svom bivšem klubu Čelsiju u ponedeljak. FOTO: EPA - Nisam želeo da izgubim posao u Čelsiju. Ali, gledajući iz ove perspektive, to je možda i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila… »
Poter: Otkaz u Čelsiju je nešto najbolje što mi se ikada dogodilo
Sport klub 02.02.2025
Menadžer Vest Hema Grejem Poter dao je zanimljivu izjavu pred gostovanje svom bivšem klubu Čelsiju u ponedeljak. “Nisam želeo da izgubim posao u Čelsiju. Ali, gledajući iz ove perspektive, to je možda i najbolja stvar koja mi se ikada dogodila”. Engleski… »
Vesti dana »
ANEM ALARM: Nedopustivo nasilje nad ekipom N1 i nereagovanje policije nalicu mesta
Jug press pre 1 satjoš 50 povezanih
Hitno se oglasio Zelenski: Otkrio da li je spreman da pregovara o Trampovom planu za mir u Ukrajini
Večernje novosti pre 46 minutajoš 47 povezanih
Južna Morava poplavila jug Srbije: Obustavljen saobraćaj preko Ćukovačkog mosta, u Pavlovcu evakuisano devet osoba
Jug press pre 3 satajoš 30 povezanih
Povećan vodostaj Velike Morave u Svilajncu, reka sve više nadolazi: Pontonski most zatvoren za saobraćaj zbog bezbednosti građana
RINA pre 8 satijoš 27 povezanih
Druga šansa za Kurtija: Novi parlamentarni izbori na Kosovu 28. decembra
BBC News pre 6 satijoš 32 povezane