Повезане вести

Саслушан инжењер Ђајић: Тужилац се водио тиме да треба да се утврди да ли је било корупције

Саслушан инжењер Ђајић: Тужилац се водио тиме да треба да се утврди да ли је било корупције

Радио 021 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције при Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду саслушало је инжењера геологије Зорана Ђајића у својству грађанина. Он је саслушан у вези са тврдњама о лажирању у грађевинским дневницима… »
Ђајић саслушан у својству грађанина: „За све тврдње сам рекао да имам доказе“

Нова 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције при Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду саслушало је инжењера геологије Зорана Ђајића у својству грађанина, у вези са тврдњама о лажирању у грађевинским дневницима реконструкције… »

Нова 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције при Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду саслушало је инжењера геологије Зорана Ђајића у својству грађанина, у вези са тврдњама о лажирању у грађевинским дневницима реконструкције… »
Ђајић саслушан у својству грађанина: Тужилац се све време водио тиме да треба да се утврди да ли је било корупције

Ђајић саслушан у својству грађанина: Тужилац се све време водио тиме да треба да се утврди да ли је било корупције

Н1 Инфо 03.02.2025
Предистражни поступак у вези са корупцијом приликом реконструкције Железничке станице у Новом Саду

Предистражни поступак у вези са корупцијом приликом реконструкције Железничке станице у Новом Саду

РТС 03.02.2025
Више јавно тужилаштво у Новом Саду саопштило је да Посебно одељење за сузбијање корупције тог суда "врши одређене провере и предузима процесне радње у циљу утврђивања постојања основа сумње да је учињено неко кривично… »
Бодрожић: НУНС излази из Радне групе за безбедност новинара

Радио 021 03.02.2025
Председник Независног удружења новинара Србије Жељко Бодрожић изјавио је да НУНС излази из сталне Радна група за безбедност новинара. Бодрожић је рекао за Н1 да избор за чланове новог Савета Регулаторног тела за електронске… »
Пад надстрешнице: Тужилаштво покренуло истрагу о могућој корупцији

Пад надстрешнице: Тужилаштво покренуло истрагу о могућој корупцији

Нова економија 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду покренуло је истрагу у вези са коруптивним елементима у реконструкцији Железничке станице, преноси портал 021. Како се наводи у саопштењу објављеном… »

Нови магазин 03.02.2025
“Ми излазимо из ове последње радне групе у којој смо били до данас, због потребе новинара да се осећају безбедно, а то је стална Радна група за безбедност новинара", изјавио је председник НУНС-а Жељко Бодрожић. Рекао је да је… »
Тужилаштво у Новом Саду покренуло истрагу за корупцију у вези са реконструкцијом Железничке станице

Тужилаштво у Новом Саду покренуло истрагу за корупцију у вези са реконструкцијом Железничке станице

Правда 03.02.2025
Више јавно тужилаштво у Новом Саду саопштило је да је Посебно одељење за сузбијање корупције тог суда покренуло истрагу о корупцији у вези са реконструкцијом надстрешнице Железничке станице у Новом Саду. „Услед великог… »
Случај надстрешница: Тужилаштво покренуло истрагу о могућој корупцији

Југмедиа 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду покренуло је истрагу у вези са коруптивним елементима у реконструкцији Железничке станице. Како се наводи у саопштењу објављеном 31. јануара… »
Тужилаштво у Новом Саду испитује да ли је било корупције у реконструкцији Железничке станице

Тужилаштво у Новом Саду испитује да ли је било корупције у реконструкцији Железничке станице

Слободна Европа 03.02.2025
Више јавно тужилаштво (ВЈТ) у Новом Саду саопштило је да врши одређене провере да ли је било корупције током реконструкције Железничке станице у том граду. Ово тужилаштво је саопштило да се провере врше услед великог… »

Н1 Инфо 03.02.2025
Више јавно тужилаштво у Новом Саду саопштило је да је Посебно одељење за сузбијање корупције тог суда покренуло истрагу о корупцији у вези са реконструкцијом надстрешнице Железничке станице у Новом Саду. „Услед великог… »
Покренута истрага за корупцију у вези са реконструкцијом Железничке станице

Покренута истрага за корупцију у вези са реконструкцијом Железничке станице

Време 03.02.2025
Тужилаштво у Новом Саду покренуло је истрагу о могућој корупцији током реконструкције надстрешнице Железничке станице, а предистражни поступак се води у сарадњи са Управом криминалистичке полиције. Више јавно тужилаштво у Новом… »
Тужилаштво почело да проверава елементе корупције у реконструкцији Железничке станице

Тужилаштво почело да проверава елементе корупције у реконструкцији Железничке станице

Мој Нови Сад 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду, у сарадњи са Управом криминалистичке полиције – Одељењем за борбу против корупције, почело је да врши одређене провере у вези са коруптивним… »

Данас 03.02.2025
Посебно одељење за сузбијање корупције Вишег јавног тужилаштва у Новом Саду покренуло је истрагу у вези са коруптивним елементима у реконструкцији Железничке станице. Како се наводи у саопштењу објављеном 31. јануара… »

Радио 021 03.02.2025

Вести дана »