Povezane vesti

Saslušan inženjer Đajić: Tužilac se vodio time da treba da se utvrdi da li je bilo korupcije

Saslušan inženjer Đajić: Tužilac se vodio time da treba da se utvrdi da li je bilo korupcije

Radio 021 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu saslušalo je inženjera geologije Zorana Đajića u svojstvu građanina. On je saslušan u vezi sa tvrdnjama o lažiranju u građevinskim dnevnicima rekonstrukcije… »
Đajić saslušan u svojstvu građanina: „Za sve tvrdnje sam rekao da imam dokaze“

Nova 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu saslušalo je inženjera geologije Zorana Đajića u svojstvu građanina, u vezi sa tvrdnjama o lažiranju u građevinskim dnevnicima rekonstrukcije novosadske… »

Nova 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije pri Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu saslušalo je inženjera geologije Zorana Đajića u svojstvu građanina, u vezi sa tvrdnjama o lažiranju u građevinskim dnevnicima rekonstrukcije novosadske… »
Đajić saslušan u svojstvu građanina: Tužilac se sve vreme vodio time da treba da se utvrdi da li je bilo korupcije

Đajić saslušan u svojstvu građanina: Tužilac se sve vreme vodio time da treba da se utvrdi da li je bilo korupcije

N1 Info 03.02.2025
Predistražni postupak u vezi sa korupcijom prilikom rekonstrukcije Železničke stanice u Novom Sadu

Predistražni postupak u vezi sa korupcijom prilikom rekonstrukcije Železničke stanice u Novom Sadu

RTS 03.02.2025
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije tog suda "vrši određene provere i preduzima procesne radnje u cilju utvrđivanja postojanja osnova sumnje da je učinjeno neko krivično delo sa koruptivnim… »
Bodrožić: NUNS izlazi iz Radne grupe za bezbednost novinara

Radio 021 03.02.2025
Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije Željko Bodrožić izjavio je da NUNS izlazi iz stalne Radna grupa za bezbednost novinara. Bodrožić je rekao za N1 da izbor za članove novog Saveta Regulatornog tela za elektronske medije (REM) je… »
Pad nadstrešnice: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji

Pad nadstrešnice: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji

Nova ekonomija 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu pokrenulo je istragu u vezi sa koruptivnim elementima u rekonstrukciji Železničke stanice, prenosi portal 021. Kako se navodi u saopštenju objavljenom 31. januara… »

Novi magazin 03.02.2025
“Mi izlazimo iz ove poslednje radne grupe u kojoj smo bili do danas, zbog potrebe novinara da se osećaju bezbedno, a to je stalna Radna grupa za bezbednost novinara", izjavio je predsednik NUNS-a Željko Bodrožić. Rekao je da je proteste u Novom Sadu… »
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji

Jugmedia 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu pokrenulo je istragu u vezi sa koruptivnim elementima u rekonstrukciji Železničke stanice. Kako se navodi u saopštenju objavljenom 31. januara, provere su pokrenute usled… »
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice

Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice

Pravda 03.02.2025
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije tog suda pokrenulo istragu o korupciji u vezi sa rekonstrukcijom nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu. „Usled velikog interesovanja javnosti… »
Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice

Tužilaštvo u Novom Sadu ispituje da li je bilo korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice

Slobodna Evropa 03.02.2025
Više javno tužilaštvo (VJT) u Novom Sadu saopštilo je da vrši određene provere da li je bilo korupcije tokom rekonstrukcije Železničke stanice u tom gradu. Ovo tužilaštvo je saopštilo da se provere vrše usled velikog interesovanja javnosti, a… »

N1 Info 03.02.2025
Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo je da je Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije tog suda pokrenulo istragu o korupciji u vezi sa rekonstrukcijom nadstrešnice Železničke stanice u Novom Sadu. „Usled velikog interesovanja javnosti… »
Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice

Pokrenuta istraga za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice

Vreme 03.02.2025
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo je istragu o mogućoj korupciji tokom rekonstrukcije nadstrešnice Železničke stanice, a predistražni postupak se vodi u saradnji sa Upravom kriminalističke policije. Više javno tužilaštvo u Novom Sadu saopštilo… »
Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice

Tužilaštvo počelo da proverava elemente korupcije u rekonstrukciji Železničke stanice

Moj Novi Sad 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije – Odeljenjem za borbu protiv korupcije, počelo je da vrši određene provere u vezi sa koruptivnim elementima u… »

Danas 03.02.2025
Posebno odeljenje za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu pokrenulo je istragu u vezi sa koruptivnim elementima u rekonstrukciji Železničke stanice. Kako se navodi u saopštenju objavljenom 31. januara, provere su pokrenute usled… »

Radio 021 03.02.2025

Vesti dana »