Povezane vesti

Počelo suđenje Rubijalesu, Ermoso svedočila o nemilom događaju

Počelo suđenje Rubijalesu, Ermoso svedočila o nemilom događaju

Sportske.net 03.02.2025
Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Španije Luisu Rubijalesu zbog seksualnog napada i prinude, počelo je danas u Nacionalnom sudu pravde u San Fernando De Enaresu kod Madrida i očekuje se da će trajati do 19. februara. Rubijalesu se sudi… »
"Zgrabio me je za uši i poljubio": Španska fudbalerka otkrila detalje velikog skandala na saslušanju

"Zgrabio me je za uši i poljubio": Španska fudbalerka otkrila detalje velikog skandala na saslušanju

Večernje novosti 03.02.2025
Španska fudbalerka Dženi Ermoso rekla je danas na suđenju bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Španije Luisu Rubijalesu, da je poljubac koji joj je dao posle finala Svetskog prvenstva 2023. godine "uprljao jedan od najsrećnijih dana" u njenom… »
Bivši predsednik Fudbalskog saveza Španije na sudu zbog poljupca

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Španije na sudu zbog poljupca

Danas 03.02.2025
Počelo je suđenje Luisu Rubijalesu, bivšem predsedniku fudbalskog saveza Španije, jer je optužen za seksualni napad kada je poljubio fudbalerku Dženi Ermoso. Tužilaštvo traži dve i po godine zatvora u slučaju koji je doveo do širih diskusija o… »
Ermosova: Poljubac u usta samo kad ja to odlučim!

Ermosova: Poljubac u usta samo kad ja to odlučim!

Sportski žurnal 03.02.2025
„Rubijales ukaljao jedan od najsrećnijih dana u mom životu”. Španska fudbalerka Dženi Ermoso rekla je na suđenju bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Španije Luisu Rubijalesu da je njegov poljubac posle finala Svetskog prvenstva 2023. godine… »
Počelo suđenje Rubijalesu - fudbalerka svedočila protiv njega VIDEO

Počelo suđenje Rubijalesu - fudbalerka svedočila protiv njega VIDEO

B92 03.02.2025
Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Španije Luisu Rubijalesu zbog seksualnog napada i prinude, počelo je u Nacionalnom sudu pravde u San Fernando De Enaresu kod Madrida. Rubijalesu se sudi jer je prisilno poljubio špansku fudbalerku Dženi… »
Počelo suđenje bivšem predsedniku FS Španije

Počelo suđenje bivšem predsedniku FS Španije

Sportski žurnal 03.02.2025
Tužilaštvo tereti Luisa Rubijalesa za seksulani napad na Dženi Ermoso. Suđenje bivšem predsedniku Fudbalskog saveza Španije Luisu Rubijalesu zbog seksualnog napada i prinude, počelo je danas u Nacionalnom sudu pravde u San Fernando De Enaresu kod… »

Vesti dana »