Povezane vesti
(Video) "zaradila sam za tri nekretnine": Pevačica otkrila da pametno ulaže, pa pecnula koleginice: "Bolje u stanove da ulažu…
Blic 03.02.2025
Pevačica Zorana Mićanović kaže da je od honorara koji je zarađivala na tezgama uspela da zaradi za tri nekretnine. Naime, Zorana je za Blic ispričala da uvek pametno ulaže novac, te je pomenula i druge pevačice koleginice, pa im je dala dobar savet da i… »
"Zaradila sam za 3 nekretnine" Zorana zna kako da ulaže, pa pecnula koleginice: Bolje u stanove nego u krpice!
Kurir 03.02.2025
Pevačica Zorana Mićanović kaže da je od honorara koji je zarađivala na tezgama uspela da zaradi za tri nekretnine. Naime, Zorana je ispričala da uvek pametno ulaže novac, te je pomenula i druge pevačice koleginice, pa im je dala dobar savet da i one rade… »
Vesti dana »

„Onda poprimim taj vonj od baLJege, pa se osećam i ja“: Dugo nismo čuli gradonačelnika Šapića, a sad se vratio i opet ima novu reč VIDEO
Nova pre 3 satajoš 26 povezanih

Ciklon stiže u Srbiju, donosi pljuskove sa grmljavinom: Evo kada se očekuju padavine i gde će biti najobilnije
Telegraf pre 1 satjoš 46 povezanih

Usvojena inicijativa za spomenik žrtvama pada nadstrešnice, opozicija: Gde su odgovorni?
Luftika pre 3 satajoš 23 povezane

Da li ćete mi poverovati, ili ne – Milojević pred revanš: U glavi mi je samo Linkoln, igraćemo kao da je 0:0
Dnevnik pre 53 minutajoš 45 povezanih

SAD i EU postigli trgovinski sporazum sa carinama od 15%, dok traju pregovori sa Kinom
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 65 povezanih