Povezane vesti
"Plačem da me niko Ne vidi" Viki Miljković o odluci koju je donela: Rešila da ne dočeka starost u Srbiji, stala u odbranu…
Kurir 03.02.2025
Viki Miljković nedavno je napunila pedeset godina, pa je za rođendan odlučila da u novu deceniju uđe sa nekim novim odlukama. - Kako sam “udarila“ u pedesetu vodim računa o ishrani pošto celog života nisam. Jela sam sve što mi padne pod ruku. Nisam… »
(Video) Viki Miljković donela odluku: Kad ode u penziju seli se u Dubai: Progovorila o svađama, Ceci i sinu - Plačem da me…
Blic 03.02.2025
Pevačica Viki Miljković nedavno je napunila pedeset godina, pa je za rođendan odlučila da u novu deceniju uđe sa nekim novim odlukama. - Kako sam “udarila“ u pedesetu vodim računa o ishrani pošto celog života nisam. Jela sam sve što mi padne pod ruku… »
Vesti dana »
Sutra počinje izgradnja tunela kroz Beograd: Ovo je mapa radova i spisak svih izmena na linijama gradskog prevoza
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih
Vojska na ulicama, zemlja se sprema za mega zemljotres! Stotine hiljada ljudi ugroženo, cunami već stigao do obale: Evo kada bi mogla da krene kataklizma (foto, video)
Blic pre 28 minutajoš 34 povezane
Uslovljavanje iz Brisela: EU zamrzava 1,5 mlrd EUR namenjenih Srbiji?
Ekapija pre 3 satajoš 46 povezanih
Tramp nakon poziva generala nuklearne sile prekida blokadu Irana?! Predsednik Amerike će "razmotriti predlog" o Ormuskom moreuzu, tankeri već prolaze (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 69 povezanih
Večeras ponovo pljuskovi, biće i grmljavine: Novi talas padavina već zahvatio region, evo kada zahvata Srbiju
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih