Povezane vesti

Šok obrt Zelenskog! "Ako je to jedina opcija, spreman sam": Otkrio da li će za pregovarački sto sa Putinom: "Neću biti…

Šok obrt Zelenskog! "Ako je to jedina opcija, spreman sam": Otkrio da li će za pregovarački sto sa Putinom: "Neću biti…

Blic 05.02.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da pregovara sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ako je to jedini način da se uspostavi mir u zemlji. On je ovo izjavio u intervjuu sa britanskim novinarom Pirsom Morganom. Na pitanje… »
Zelenski izrazio spremnost za direktne pregovore sa Putinom

NIN 05.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je spremnost za direktne pregovore sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom i drugim silama kako bi se okončao rat koji je Kremlj pokrenuo pre gotovo tri godine. Na pitanje britanskog voditelja Pirsa Morgana o… »
Zelenski: Spreman sam za pregovore sa Putinom, ali ga smatram neprijateljem

Zelenski: Spreman sam za pregovore sa Putinom, ali ga smatram neprijateljem

Insajder 05.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izjavio je da je spreman da sedne za pregovarački sto sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom ako je to jedini način da se postigne mir u Ukrajini, ali je naglasio da ga smatra "neprijateljem". U intervjuu sa… »
Zelenski spreman da direktno pregovara sa Putinom

Zelenski spreman da direktno pregovara sa Putinom

Radio 021 05.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je spremnost za direktne pregovore sa Vladimirom Putinom i drugim silama kako bi se okončao rat koji je Kremlj pokrenuo pre gotovo tri godine. Na pitanje britanskog voditelja Pirsa Morgana o mogućnosti… »

Danas 04.02.2025
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski izrazio je večeras spremnost za direktne pregovore sa ruskim kolegom Vladimirom Putinom i drugim silama kako bi se okončao rat koji je Kremlj pokrenuo pre gotovo tri godine. Na pitanje britanskog voditelja Pirsa… »

Vesti dana »