Povezane vesti
Kriminalci naoružani uleteli u lokal i pravili haos! Tina Ivanović je tada preživela stres od kog se nikada nije oporavila…
Kurir 06.02.2025
Poznato je da pevači prolaze kroz razne situacije na nastupima, te su mnogi bili svedoci i strašnih scena na tezgama. Pevačica Tina Ivanović jednom prilikom otkrila je kakvu je neprijatnost doživela na jednom od svojih nastupa. Tina je ispričala da je… »
"Kriminalci su uleteli naoružani na moj nastup": Folkerka se prisetila jezive scene, pa priznala: "Imam traume"
Blic 06.02.2025
Poznato je da pevači prolaze kroz razne situacije na nastupima, te su mnogi bili svedoci i strašnih scena na tezgama. Pevačica Tina Ivanović jednom prilikom otkrila je kakvu je neprijatnost doživela na jednom od svojih nastupa. Tina je ispričala da je… »
Vesti dana »
"Krenuo sam za Sarajevo": Pevač bio uz Halida do poslednjeg dana, sad ga potresla Sejdina smrt
Mondo pre 7 minutajoš 30 povezanih
Neočekivan ishod glasanja u Kuli: Greška ili "slaba karika" i kako je "vođa" akreditovanim medijima zabranio ulaz
N1 Info pre 1 satjoš 29 povezanih
Bajraktar: Turska i Rusija pregovaraju o novim isporukama gasa posle 2026.
Politika pre 3 satajoš 37 povezanih
(Foto, video) RHMZ niže hitna upozorenja! Grom izazvao požar, smrklo se usred bela dana! Na auto-putu ne vidi se prst pred okom! Jako nevreme pogodilo Srbiju, crni oblaci donose haos
Blic pre 52 minutajoš 91 povezana
"Otvoreno ću reći - on nije za Partizan": Mijatović nije hteo da ode bez ovih reči
Mondo pre 1 satjoš 44 povezane