Povezane vesti
Britanska vlada poslala ministra u Ukrajinu da agentu Mi-6 potvrdi šta mu je zadatak
Sputnik 06.02.2025
Mislim da glasine o Vladimiru Zelenskom kao agentu MI-6 imaju osnova. Ako je to zaista tako, onda je britanska vlada poslala ministra, izaslanika, da potvrdi Zelenskom da njegov zadatak nije da zaustavi konflikt, već naprotiv - da nastavi da ga… »
Novi skandal sa Zelenskim! Da li je britanska vlada uključena?
Alo 06.02.2025
Britanska vlada šalje ministra u Ukrajinu. Poseta britanskog ministra spoljnih poslova Dejvida Lemija Kijevu izazvala je brojne kontroverze i spekulacije u vezi sa pravim ciljevima i motivima ove posete. Kako tvrdi Andrej Klimov, predsednik Komisije… »
Vesti dana »
Srpska lista ubedljivo pobedila u svim srpskim opštinama; CIK: SL osvojila više od 41.000 glasova
B92 pre 15 minutajoš 18 povezanih
Fon der Lajen pozdravila napredak u pregovorima: "Evropa je spremna da nastavi da sarađuje sa Ukrajinom i američkim partnerima"
Večernje novosti pre 10 minutajoš 20 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Narodne skupštine, postavljaju se objekti za Božićno selo
RTV pre 5 minutajoš 9 povezanih
Danas vedro i sunčano, temperatura do 8 stepeni: Kakvo nas vreme očekuje početkom januara?
Euronews pre 1 satjoš 10 povezanih
Hitna pomoć: Dvoje povređenih u dve saobraćajne nezgode, radnik povređen na gradilištu
Euronews pre 1 satjoš 8 povezanih