Povezane vesti
Šok nakon Pejine i Enine vrele akcije pred kamerama: Ona iskazala sumnje za trudnoću
Telegraf 07.02.2025
Preporučujemo. Ena Čolić i Jovan Pejić Peja su nakon vrele akcije ustali, te su krenuli da se tuširaju. No, nakon kratkog razgovora i ljubljenja na vratima od toaleta, Ena mu je šapnula: - Znači u mene si - šapnula je Ena. - Nisam, nisam -… »
Ena Čolić trudna? Mislila da je kamere ne snimaju, pa otkrila Peji srećne vesti!
Alo 07.02.2025
Ena iskazala sumnju Peji nakon vrele akcije. Ena Čolić i Jovan Pejić Peja su nakon vrele akcije ustali, te su krenuli da se tuširaju, a nakon kratkog razgovora i ljubljenja na vratima od toaleta, Ena mu je šapnula: - Znači u mene si - šapnula je… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 1 satjoš 33 povezane

Kako je samu sebe upropastila: Tepić slagala da je kod skupštine zvučni top, a istina joj se obila o glavu - test pokazao da je marinikin top ustvari megafon!
Kurir pre 14 minutajoš 22 povezane

Završen protest prosvetnih radnika i studenata: Traže objektivno izveštavanje i ispunjenje zahteva
Vreme pre 1 satjoš 24 povezane

"Zabolela me cela glava, supruga molila ljude za skener": Andrija ni u najtežim trenucima nije hteo sažaljenje
Mondo pre 33 minutajoš 43 povezane