Povezane vesti
"Ovde sam rođen, ovde ću da ostanem": Vučić u Kikindi: Spremam se da napišem knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju u…
Blic 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, koju završava u Kikindi obraćanjem građanima. Skup u Sportskom centru "Jezero" počeo je intoniranjem himne "Bože pravde". Ispred centra je… »
Vučić u Melencima u poseti gazdinstvu porodice Slijepčević
Telegraf 08.02.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima kod Zrenjanina. On je obilaskom ove porodice koja se bavi ratarstvom započeo drugi dan posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu… »
Subvencije za poljoprivredu biće DUPLIRANE: Vučić najavio fabriku vode u Melencima i veliku stvar za Zrenjanin
Telegraf 08.02.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Srednjobanatskom okrugu da bi subvencije za nabavku opreme poljoprivrednika trebalo da budu više nego duplirane, sa oko 22 miliona evra na najmanje 50 miliona. - To što smo… »
Vučić obišao stočarsku farmu u Melencima i vinariju u Mokrinu
Telegraf 08.02.2025
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru obilaska Srednjobanatskog okruga, posetio je stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima koja u ovom momentu broji 800 mlečnih grla rase Holštajn. Sa predsednikom, farmu "Ćorić Agrar"… »
Porodica Radlović pravi "najbolje crveno vino na Balkanu": Vučić obišao ovu vinariju u Mokrinu
Blic 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom drugog dana posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu obišao je vinariju "Radlović" u Mokrinu kod Kikinde. Vinarija Vladimira Radlovića, koja pravi vino od 2006. godine, dobitnik je brojnih nagrada… »
Vučić u Kikindi: U Srbiji neće biti revolucije; Srbi sa KiM da izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu
RTS 08.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić, tokom posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, poručio je da u Srbiji obojene revolucije neće biti i da je promena vlasti moguća samo na izborima. Pozvao je sve Srbe sa KiM da izađu na izbore i glasaju za… »
Predsednik u Kikindi: Ubrzaćemo radove na "Smajliju"; U Srbiji neće biti obojene revolucije
RTV 08.02.2025
KIKINDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio građanima Kikinde u Sportskom centru "Jezero". Skup je počeo intoniranjem himne "Bože pravde", a prisustvuje mu i predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković. U Sportskom centru Jezero… »
Kolone autobusa u Vojvodini: Dok narod na ulicama traži pravdu, Vučićeve pristalice zaigrale na skupu u Kikindi (VIDEO)
N1 Info 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da "u Srbiji neće biti revolucije", obraćajući se svojim pristalicama na skupu u Kikindi. A kako su pristalice tamo došle sa svih strana, na putu do Kikinde mogli su da se vide brojni autobusi. I… »
Od predsednika do Vidovdana i knjiga o "pobedi obojene revolucije": O žanrovima nije govorio
Radio 021 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Kikindi da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu o tome "kako je pobedio 'obojenu revoluciju' u Srbiji". "Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio 'obojenu revoluciju' u… »
Vučić o "krvoproliću, obojenoj revoluciji i vojvodini": Pustite usijane glave - najvažnije je sada Kosovo i Metohija!
Pravda 08.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić, tokom posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, poručio je da u Srbiji obojene revolucije neće biti i da je promena vlasti moguća samo na izborima. Pozvao je sve Srbe sa KiM da izađu na izbore i glasaju za… »
Vučić poručio da u Srbiji neće biti obojene revolucije
Slobodna Evropa 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da u Srbiji neće biti obojene revolucije i da je promena vlasti moguća samo na izborima. On je rekao u Kikindi tokom posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu u Vojvodini, da je prethodnih dana i… »
Vučić: Spremam se da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji
Novi magazin 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu o tome "kako je pobedio 'obojenu revoluciju' u Srbiji". "Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio 'obojenu revoluciju' u… »
Vučić: Spremam se da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji
Beta 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu o tome "kako je pobedio 'obojenu revoluciju' u Srbiji". "Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio 'obojenu revoluciju' u… »
Vučić prilikom posete Banatu: Neophodno duplirati sredstva za subvencije za opremu u poljoprivredi
RTV 08.02.2025
MELENCI, MOKRIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima kod Zrenjanina, zatim farmu "Ćorić agrar" u istom mestu, a zatim je u Mokrinu obišao vinariju "Radlović". On je obilaskom ove… »
Nedeljnik 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu „kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji“. „Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji… »
N1 Info 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu "kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji". „Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji, jer… »
Vučić: Mir i stabilnost su najvažniji, Srbi da glasaju na izborima na Kosovu
NIN 08.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kikindi, gde je održao govor u hali "Jezero" tokom boravka u Banatu, da u Srbiji obojene revolucije neće biti, da se u Srbiji samo narod pita i da je promena vlasti moguća samo na izborima, ali je… »
"Neće biti obojene revolucije, pobediće Srbija" Vučić poslao jasnu poruku u Kikindi - Vi ste moja snaga, vi koji nemate…
Kurir 08.02.2025
Od najnovijeg Hronološki Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Sportski centar "Jezero" u Kikindi, gde će se obratiti velikom broju ljudi. Pre obraćanja operski pevač Dragoljub Bajić je izveo himnu Bože pravde. U hali je okačen i veliki… »
"Moja najlepša slika danas" Predsednik Vučić: Maši ni košava ništa ne može, kako onda meni sme da bude hladno? (foto)
Kurir 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u poseti Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu. On je prvo posetio Melence i porodicu Slijepčević. Ova porodica se bavi poljoprivredom, a na njihovim poljima najviše se mogu naći pšenica, kukuruz… »
Vučić se sprema da napiše knjigu do Vidovdana: Kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji
Danas 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu „kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji“. „Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji… »
Radio sto plus 08.02.2025
“Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio ‘obojenu revoluciju’ u Srbiji, jer revolucije u Srbiji neće biti”, rekao je Vučić na skupu u Sportskom centru “Jezero” u Kikindi, gde je bio okačen veliki transparent… »
Vučić: Svi zajedno da pružimo najveću podršku Srpskoj listi na KiM da se izbori za Srbe
Telegraf 08.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Srbiji obojene revolucije neće biti, da se u Srbiji samo narod pita i da je promena vlasti moguća samo na izborima, ali je istakao i da su u ovom trenutku najvažniji izbori na AP KiM i… »
Vučić: Najveću podršku sam dobio od običnih ljudi, vi ste snaga Srbije
Telegraf 08.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na skupu u Kikindi, na kome je obraćanjem građanima završio posetu Srednjobanatskom i Severnobanatskom okrugu, da je prethodnih ne lakih dana i meseci najveću podršku dobio od… »
Vučić u Kikindi: Stotine miliona uloženo za rastakanje i napad na Srbiju iznutra
Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, a u Kikindi se obratio velikom broju okupljenih građana. Predsednik se dotakao ključnih pitanja koja muče građane, istaknuvši brige koje dele mnogi od… »
Vučić: Biće velikih hapšenja u borbi protiv korupcije, pa i zbog subvencija za agrarna plaćanja
Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, obilazeći stočarsku farmu „Ćorić Agrar“ u Melencima, da će uskoro, u okviru borbe protiv korupcije, biti velikih hapšenja i zbog subvenicija vezanih za agrarna plaćanja. Obilazeći farmu… »
Vučić obišao vinariju "Radlović" u Mokrinu
Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom drugog dana posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu obišao je vinariju "Radlović" u Mokrinu kod Kikinde. Vinarija Vladimira Radlovića, koja pravi vino od 2006. godine, dobitnik je brojnih nagrada… »
Vučić: Izvinjavam se ljudima koje je neko pokušavao da ponizi u Bogatiću
Euronews 08.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima koje je, kako je rekao, neko u petak pokušavao da ponizi u Bagatiću i poručio da su za Srbiju najvažniji mir i stabilnost. Vučić je, na pitanje novinara tokom posete Srednjobanatskom okrugu… »
Vučić nastavlja posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu
Danas 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, a u Kikindi će se obratiti građanima. Vučić je najpre u naselju Melenci kod Zrenjanina, posetio porodicu Slijepčević, a zatim je predviđena poseta… »
Vučić: Izvinjavam se ljudima koje je neko pokušavao da ponizi u Bogatiću
Sputnik 08.02.2025
Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se građanima koje je, kako je rekao, neko u petak pokušavao da ponizi u Bogatiću i poručio da su za Srbiju najvažniji mir i stabilnost. Vučić je, na pitanje novinara tokom posete Srednjobanatskom okrugu zbog… »
Vučić u poseti stočarskoj farmi "Ćorić Agrar" u Melencima
Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru obilaska Srednjobanatskog okruga, posetio je stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima koja u ovom momentu broji 800 mlečnih grla rase Holštajn. Sa predsednikom, farmu "Ćorić Agrar" obilaze ministar… »
Vučić o Bogatiću: Izvinjavam se ljudima koje je neko pokušavao da ponizi, policija će da uradi svoj posao
Telegraf 08.02.2025
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima koje je, kako je rekao, neko u petak pokušavao da ponizi u Bogatiću i poručio da su za Srbiju najvažniji mir i stabilnost. Vučić je, na pitanje novinara tokom posete… »
Vučić: Duplirati sredstva za subvencije za opremu u poljoprivredi
Blic 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Srednjobanatskom okrugu da bi subvencije za nabavku opreme poljoprivrednika trebalo da budu više nego duplirane, sa oko 22 miliona evra na najmanje 50 miliona. "To što smo davali je… »
Vučić: Duplirati sredstva za subvencije za opremu u poljoprivredi
Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Srednjobanatskom okrugu da bi subvencije za nabavku opreme poljoprivrednika trebalo da budu više nego duplirane, sa oko 22 miliona evra na najmanje 50 miliona. "To što smo davali je… »
Ova domaća farma broji 800 mlečnih grla rase Holštajn, a bave se i prodajom traktora: Vučić obilazi "Ćorić Agrar" u…
Blic 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru obilaska Srednjobanatskog okruga, posetio je stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima koja u ovom momentu broji 800 mlečnih grla rase Holštajn. Sa predsednikom, farmu "Ćorić Agrar" obilaze ministar… »
Vučić posetio gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima
Euronews 08.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima kod Zrenjanina. On je obilaskom ove porodice koja se bavi ratarstvom započeo drugi dan posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu. Obilasku… »
Vesti dana »

VIDEO Studenti maratonci dočekani u Salcburgu: "Pada vlada" i "Ko ne skače taj je ćaci"
Radio 021 pre 1 satjoš 20 povezanih

Tri gola, dva penala i pobeda Vojvodine protiv OFK Beograda vredna trećeg mesta
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

Umesto da dočeka pravdu za nadstrešnicu, Dijana Hrka, majka stradalog Stefana zbog zastrašivanja prinuđena da napusti Srbiju
Nova pre 13 satijoš 5 povezanih

Miloš Vučević je izgleda našao novi posao kao nezvanični portparol BIA
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih

Izbor poglavara Rimokatoličke crkve: Najduža konklava trajala je 1.006 dana, a najkraća nekoliko sati
Euronews pre 2 satajoš 16 povezanih