Повезане вести
"Овде сам рођен, овде ћу да останем": Вучић у Кикинди: Спремам се да напишем књигу "Како сам победио обојену револуцију у…
Блиц 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић наставио је данас посету Севернобанатском и Средњобанатском округу, коју завршава у Кикинди обраћањем грађанима. Скуп у Спортском центру "Језеро" почео је интонирањем химне "Боже правде"… »
Вучић обишао сточарску фарму у Меленцима и винарију у Мокрину
Телеграф 08.02.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић, у оквиру обиласка Средњобанатског округа, посетио је сточарску фарму "Ћорић Аграр" у Меленцима која у овом моменту броји 800 млечних грла расе Холштајн. Са председником, фарму… »
Субвенције за пољопривреду биће ДУПЛИРАНЕ: Вучић најавио фабрику воде у Меленцима и велику ствар за Зрењанин
Телеграф 08.02.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током посете Средњобанатском округу да би субвенције за набавку опреме пољопривредника требало да буду више него дуплиране, са око 22 милиона евра на најмање 50… »
Вучић у Меленцима у посети газдинству породице Слијепчевић
Телеграф 08.02.2025
Теме за вас. Председник Србије Александар Вучић посетио је данас газдинство породице Слијепчевић у Меленцима код Зрењанина. Он је обиласком ове породице која се бави ратарством започео други дан посете Севернобанатском и… »
Породица Радловић прави "најбоље црвено вино на Балкану": Вучић обишао ову винарију у Мокрину
Блиц 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић током другог дана посете Севернобанатском и Средњобанатском округу обишао је винарију "Радловић" у Мокрину код Кикинде. Винарија Владимира Радловића, која прави вино од 2006. године, добитник… »
Вучић у Кикинди: У Србији неће бити револуције; Срби са КиМ да изађу на изборе и гласају за Српску листу
РТС 08.02.2025
Председник Александар Вучић, током посете Севернобанатском и Средњобанатском округу, поручио је да у Србији обојене револуције неће бити и да је промена власти могућа само на изборима. Позвао је све Србе са КиМ да изађу на… »
Председник у Кикинди: Убрзаћемо радове на "Смајлију"; У Србији неће бити обојене револуције
РТВ 08.02.2025
КИКИНДА - Председник Србије Александар Вучић данас се обратио грађанима Кикинде у Спортском центру "Језеро". Скуп је почео интонирањем химне "Боже правде", а присуствује му и председница Покрајинске владе Маја Гојковић. У… »
Колоне аутобуса у Војводини: Док народ на улицама тражи правду, Вучићеве присталице заиграле на скупу у Кикинди (ВИДЕО)
Н1 Инфо 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас да "у Србији неће бити револуције", обраћајући се својим присталицама на скупу у Кикинди. А како су присталице тамо дошле са свих страна, на путу до Кикинде могли су да се виде… »
Од председника до Видовдана и књига о "победи обојене револуције": О жанровима није говорио
Радио 021 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио у Кикинди да се спрема да до Видовдана, 28. јуна, напише књигу о томе "како је победио 'обојену револуцију' у Србији". "Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио… »
Вучић о "крвопролићу, обојеној револуцији и војводини": Пустите усијане главе - најважније је сада Косово и Метохија!
Правда 08.02.2025
Председник Александар Вучић, током посете Севернобанатском и Средњобанатском округу, поручио је да у Србији обојене револуције неће бити и да је промена власти могућа само на изборима. Позвао је све Србе са КиМ да изађу на… »
Вучић поручио да у Србији неће бити обојене револуције
Слободна Европа 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је да у Србији неће бити обојене револуције и да је промена власти могућа само на изборима. Он је рекао у Кикинди током посете Севернобанатском и Средњобанатском округу у Војводини, да… »
Вучић: Спремам се да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену револуцију у Србији
Нови магазин 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да се спрема да до Видовдана, 28. јуна, напише књигу о томе "како је победио 'обојену револуцију' у Србији". "Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио… »
Вучић: Спремам се да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену револуцију у Србији
Бета 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић је данас изјавио да се спрема да до Видовдана, 28. јуна, напише књигу о томе "како је победио 'обојену револуцију' у Србији". "Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио… »
Вучић приликом посете Банату: Неопходно дуплирати средства за субвенције за опрему у пољопривреди
РТВ 08.02.2025
МЕЛЕНЦИ, МОКРИН - Председник Србије Александар Вучић посетио је данас газдинство породице Слијепчевић у Меленцима код Зрењанина, затим фарму "Ћорић аграр" у истом месту, а затим је у Мокрину обишао винарију "Радловић". Он је… »
Н1 Инфо 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се спрема да до Видовдана, 28. јуна, напише књигу "како је победио обојену револуцију у Србији". „Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену… »
Недељник 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се спрема да до Видовдана, 28. јуна, напише књигу „како је победио обојену револуцију у Србији“. „Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену… »
Вучић: Мир и стабилност су најважнији, Срби да гласају на изборима на Косову
НИН 08.02.2025
Председник Александар Вучић изјавио је данас у Кикинди, где је одржао говор у хали "Језеро" током боравка у Банату, да у Србији обојене револуције неће бити, да се у Србији само народ пита и да је промена власти могућа само на… »
Радио сто плус 08.02.2025
“Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио ‘обојену револуцију’ у Србији, јер револуције у Србији неће бити”, рекао је Вучић на скупу у Спортском центру “Језеро” у Кикинди, где је био окачен велики… »
Вучић се спрема да напише књигу до Видовдана: Како сам победио обојену револуцију у Србији
Данас 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да се спрема да до Видовдана, 28. јуна, напише књигу „како је победио обојену револуцију у Србији“. „Сад се спремам да до Видовдана напишем књигу како сам победио обојену… »
"Моја најлепша слика данас" Председник Вучић: Маши ни кошава ништа не може, како онда мени сме да буде хладно? (фото)
Курир 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић борави данас у посети Севернобанатском и Средњобанатском округу. Он је прво посетио Меленце и породицу Слијепчевић. Ова породица се бави пољопривредом, а на њиховим пољима највише се могу… »
"Неће бити обојене револуције, победиће Србија" Вучић послао јасну поруку у Кикинди - Ви сте моја снага, ви који немате…
Курир 08.02.2025
Од најновијег Хронолошки Председник Александар Вучић стигао је у Спортски центар "Језеро" у Кикинди, где ће се обратити великом броју људи. Пре обраћања оперски певач Драгољуб Бајић је извео химну Боже правде. У хали је окачен… »
Вучић: Највећу подршку сам добио од обичних људи, ви сте снага Србије
Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на скупу у Кикинди, на коме је обраћањем грађанима завршио посету Средњобанатском и Севернобанатском округу, да је претходних не лаких дана и месеци највећу… »
Вучић: Сви заједно да пружимо највећу подршку Српској листи на КиМ да се избори за Србе
Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Председник Александар Вучић изјавио је данас да у Србији обојене револуције неће бити, да се у Србији само народ пита и да је промена власти могућа само на изборима, али је истакао и да су у овом тренутку… »
Вучић у Кикинди: Стотине милиона уложено за растакање и напад на Србију изнутра
Еуроневс 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић наставио је посету Севернобанатском и Средњобанатском округу, а у Кикинди се обратио великом броју окупљених грађана. Председник се дотакао кључних питања која муче грађане, истакнувши бриге… »
Вучић обишао винарију "Радловић" у Мокрину
Еуроневс 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић током другог дана посете Севернобанатском и Средњобанатском округу обишао је винарију "Радловић" у Мокрину код Кикинде. Винарија Владимира Радловића, која прави вино од 2006. године, добитник… »
Вучић: Биће великих хапшења у борби против корупције, па и због субвенција за аграрна плаћања
Еуроневс 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, обилазећи сточарску фарму „Ћорић Аграр“ у Меленцима, да ће ускоро, у оквиру борбе против корупције, бити великих хапшења и због субвениција везаних за аграрна плаћања… »
Вучић: Извињавам се људима које је неко покушавао да понизи у Богатићу
Еуроневс 08.02.2025
Председник Александар Вучић извинио се данас грађанима које је, како је рекао, неко у петак покушавао да понизи у Багатићу и поручио да су за Србију најважнији мир и стабилност. Вучић је, на питање новинара током посете… »
Вучиц́: Извињавам се људима које је неко покушавао да понизи у Богатиц́у
Спутник 08.02.2025
Председник Александар Вучиц́ извинио се грађанима које је, како је рекао, неко у петак покушавао да понизи у Богатиц́у и поручио да су за Србију најважнији мир и стабилност. Вучиц́ је, на питање новинара током посете… »
Вучић наставља посету Севернобанатском и Средњобанатском округу
Данас 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић наставља посету Севернобанатском и Средњобанатском округу, а у Кикинди ће се обратити грађанима. Вучић је најпре у насељу Меленци код Зрењанина, посетио породицу Слијепчевић, а затим је… »
Вучић у посети сточарској фарми "Ћорић Аграр" у Меленцима
Еуроневс 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић, у оквиру обиласка Средњобанатског округа, посетио је сточарску фарму "Ћорић Аграр" у Меленцима која у овом моменту броји 800 млечних грла расе Холштајн. Са председником, фарму "Ћорић Аграр"… »
Вучић о Богатићу: Извињавам се људима које је неко покушавао да понизи, полиција ће да уради свој посао
Телеграф 08.02.2025
Препоручујемо. Председник Александар Вучић извинио се данас грађанима које је, како је рекао, неко у петак покушавао да понизи у Богатићу и поручио да су за Србију најважнији мир и стабилност. Вучић је, на питање новинара током… »
Ова домаћа фарма броји 800 млечних грла расе Холштајн, а баве се и продајом трактора: Вучић обилази "Ћорић Аграр" у Меленцима…
Блиц 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић, у оквиру обиласка Средњобанатског округа, посетио је сточарску фарму "Ћорић Аграр" у Меленцима која у овом моменту броји 800 млечних грла расе Холштајн. Са председником, фарму "Ћорић Аграр"… »
Вучић: Дуплирати средства за субвенције за опрему у пољопривреди
Еуроневс 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током посете Средњобанатском округу да би субвенције за набавку опреме пољопривредника требало да буду више него дуплиране, са око 22 милиона евра на најмање 50 милиона. "То… »
Вучић: Дуплирати средства за субвенције за опрему у пољопривреди
Блиц 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас током посете Средњобанатском округу да би субвенције за набавку опреме пољопривредника требало да буду више него дуплиране, са око 22 милиона евра на најмање 50 милиона. "То… »
Вучић посетио газдинство породице Слијепчевић у Меленцима
Еуроневс 08.02.2025
Председник Србије Александар Вучић посетио је данас газдинство породице Слијепчевић у Меленцима код Зрењанина. Он је обиласком ове породице која се бави ратарством започео други дан посете Севернобанатском и Средњобанатском… »
Вести дана »

Сјајна Ангелина Топић освојила бронзу на Светском првенству!
Спортске.нет пре 4 минутајош 25 повезаних

Млади баскеташи савладали Хрвате и стигли до финала Светског првенства
РТС пре 44 минутајош 25 повезаних

Израелске снаге настављају окупацију града Газе, хиљаде беже пред тенковима
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних

Шамарчина за Трампа! Талибани одували САД, да ли ће Вашингтон прекршити и овај споразум!?
Ало пре 29 минутајош 18 повезаних