Povezane vesti

Predsednik u Kikindi: Ubrzaćemo radove na "Smajliju"; U Srbiji neće biti obojene revolucije

Predsednik u Kikindi: Ubrzaćemo radove na "Smajliju"; U Srbiji neće biti obojene revolucije

RTV pre 1 sat
KIKINDA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se obratio građanima Kikinde u Sportskom centru "Jezero". Skup je počeo intoniranjem himne "Bože pravde", a prisustvuje mu i predsednica Pokrajinske vlade Maja Gojković. U Sportskom centru Jezero… »
Kolone autobusa u Vojvodini: Dok narod na ulicama traži pravdu, Vučićeve pristalice zaigrale na skupu u Kikindi (VIDEO)

Kolone autobusa u Vojvodini: Dok narod na ulicama traži pravdu, Vučićeve pristalice zaigrale na skupu u Kikindi (VIDEO)

N1 Info pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da "u Srbiji neće biti revolucije", obraćajući se svojim pristalicama na skupu u Kikindi. A kako su pristalice tamo došle sa svih strana, na putu do Kikinde mogli su da se vide brojni autobusi. I… »
Od predsednika do Vidovdana i knjiga o "pobedi obojene revolucije": O žanrovima nije govorio

Od predsednika do Vidovdana i knjiga o "pobedi obojene revolucije": O žanrovima nije govorio

Radio 021 pre 39 minuta
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Kikindi da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu o tome "kako je pobedio 'obojenu revoluciju' u Srbiji". "Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio 'obojenu revoluciju' u… »
Vučić o "krvoproliću, obojenoj revoluciji i vojvodini": Pustite usijane glave - najvažnije je sada Kosovo i Metohija!

Vučić o "krvoproliću, obojenoj revoluciji i vojvodini": Pustite usijane glave - najvažnije je sada Kosovo i Metohija!

Pravda pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić, tokom posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, poručio je da u Srbiji obojene revolucije neće biti i da je promena vlasti moguća samo na izborima. Pozvao je sve Srbe sa KiM da izađu na izbore i glasaju za… »
"Ovde sam rođen, ovde ću da ostanem": Vučić u Kikindi: Spremam se da napišem knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju u…

"Ovde sam rođen, ovde ću da ostanem": Vučić u Kikindi: Spremam se da napišem knjigu "Kako sam pobedio obojenu revoluciju u…

Blic pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je danas posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, koju završava u Kikindi obraćanjem građanima. Skup u Sportskom centru "Jezero" počeo je intoniranjem himne "Bože pravde". Ispred centra je… »
Vučić poručio da u Srbiji neće biti obojene revolucije

Vučić poručio da u Srbiji neće biti obojene revolucije

Slobodna Evropa pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da u Srbiji neće biti obojene revolucije i da je promena vlasti moguća samo na izborima. On je rekao u Kikindi tokom posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu u Vojvodini, da je prethodnih dana i… »
Vučić u Kikindi: U Srbiji neće biti revolucije; Srbi sa KiM da izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu

Vučić u Kikindi: U Srbiji neće biti revolucije; Srbi sa KiM da izađu na izbore i glasaju za Srpsku listu

RTS pre 1 sat
Predsednik Aleksandar Vučić, tokom posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, poručio je da u Srbiji obojene revolucije neće biti i da je promena vlasti moguća samo na izborima. Pozvao je sve Srbe sa KiM da izađu na izbore i glasaju za… »
Vučić: Spremam se da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji

Vučić: Spremam se da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji

Novi magazin pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu o tome "kako je pobedio 'obojenu revoluciju' u Srbiji". "Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio 'obojenu revoluciju' u… »

Beta pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je danas izjavio da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu o tome "kako je pobedio 'obojenu revoluciju' u Srbiji". "Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio 'obojenu revoluciju' u… »
Vučić prilikom posete Banatu: Neophodno duplirati sredstva za subvencije za opremu u poljoprivredi

Vučić prilikom posete Banatu: Neophodno duplirati sredstva za subvencije za opremu u poljoprivredi

RTV pre 3 sata
MELENCI, MOKRIN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima kod Zrenjanina, zatim farmu "Ćorić agrar" u istom mestu, a zatim je u Mokrinu obišao vinariju "Radlović". On je obilaskom ove… »

Nedeljnik pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu „kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji“. „Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji… »

N1 Info pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu "kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji". „Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji, jer… »
Porodica Radlović pravi "najbolje crveno vino na Balkanu": Vučić obišao ovu vinariju u Mokrinu

Porodica Radlović pravi "najbolje crveno vino na Balkanu": Vučić obišao ovu vinariju u Mokrinu

Blic pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom drugog dana posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu obišao je vinariju "Radlović" u Mokrinu kod Kikinde. Vinarija Vladimira Radlovića, koja pravi vino od 2006. godine, dobitnik je brojnih nagrada… »
Vučić: Mir i stabilnost su najvažniji, Srbi da glasaju na izborima na Kosovu

Vučić: Mir i stabilnost su najvažniji, Srbi da glasaju na izborima na Kosovu

NIN pre 2 sata
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kikindi, gde je održao govor u hali "Jezero" tokom boravka u Banatu, da u Srbiji obojene revolucije neće biti, da se u Srbiji samo narod pita i da je promena vlasti moguća samo na izborima, ali je… »
"Neće biti obojene revolucije, pobediće Srbija" Vučić poslao jasnu poruku u Kikindi - Vi ste moja snaga, vi koji nemate…

"Neće biti obojene revolucije, pobediće Srbija" Vučić poslao jasnu poruku u Kikindi - Vi ste moja snaga, vi koji nemate…

Kurir pre 2 sata
Od najnovijeg Hronološki Predsednik Aleksandar Vučić stigao je u Sportski centar "Jezero" u Kikindi, gde će se obratiti velikom broju ljudi. Pre obraćanja operski pevač Dragoljub Bajić je izveo himnu Bože pravde. U hali je okačen i veliki… »
"Moja najlepša slika danas" Predsednik Vučić: Maši ni košava ništa ne može, kako onda meni sme da bude hladno? (foto)

"Moja najlepša slika danas" Predsednik Vučić: Maši ni košava ništa ne može, kako onda meni sme da bude hladno? (foto)

Kurir pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi danas u poseti Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu. On je prvo posetio Melence i porodicu Slijepčević. Ova porodica se bavi poljoprivredom, a na njihovim poljima najviše se mogu naći pšenica, kukuruz… »
Vučić se sprema da napiše knjigu do Vidovdana: Kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji

Vučić se sprema da napiše knjigu do Vidovdana: Kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji

Danas pre 2 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se sprema da do Vidovdana, 28. juna, napiše knjigu „kako je pobedio obojenu revoluciju u Srbiji“. „Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio obojenu revoluciju u Srbiji… »

Radio sto plus pre 2 sata
“Sad se spremam da do Vidovdana napišem knjigu kako sam pobedio ‘obojenu revoluciju’ u Srbiji, jer revolucije u Srbiji neće biti”, rekao je Vučić na skupu u Sportskom centru “Jezero” u Kikindi, gde je bio okačen veliki transparent… »
Vučić: Svi zajedno da pružimo najveću podršku Srpskoj listi na KiM da se izbori za Srbe

Vučić: Svi zajedno da pružimo najveću podršku Srpskoj listi na KiM da se izbori za Srbe

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Srbiji obojene revolucije neće biti, da se u Srbiji samo narod pita i da je promena vlasti moguća samo na izborima, ali je istakao i da su u ovom trenutku najvažniji izbori na AP KiM i… »
Vučić: Najveću podršku sam dobio od običnih ljudi, vi ste snaga Srbije

Vučić: Najveću podršku sam dobio od običnih ljudi, vi ste snaga Srbije

Telegraf pre 2 sata
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na skupu u Kikindi, na kome je obraćanjem građanima završio posetu Srednjobanatskom i Severnobanatskom okrugu, da je prethodnih ne lakih dana i meseci najveću podršku dobio od… »
Vučić u Kikindi: Stotine miliona uloženo za rastakanje i napad na Srbiju iznutra

Vučić u Kikindi: Stotine miliona uloženo za rastakanje i napad na Srbiju iznutra

Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavio je posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, a u Kikindi se obratio velikom broju okupljenih građana. Predsednik se dotakao ključnih pitanja koja muče građane, istaknuvši brige koje dele mnogi od… »
Vučić: Biće velikih hapšenja u borbi protiv korupcije, pa i zbog subvencija za agrarna plaćanja

Vučić: Biće velikih hapšenja u borbi protiv korupcije, pa i zbog subvencija za agrarna plaćanja

Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas, obilazeći stočarsku farmu „Ćorić Agrar“ u Melencima, da će uskoro, u okviru borbe protiv korupcije, biti velikih hapšenja i zbog subvenicija vezanih za agrarna plaćanja. Obilazeći farmu… »
Vučić obišao vinariju "Radlović" u Mokrinu

Vučić obišao vinariju "Radlović" u Mokrinu

Euronews pre 3 sata
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom drugog dana posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu obišao je vinariju "Radlović" u Mokrinu kod Kikinde. Vinarija Vladimira Radlovića, koja pravi vino od 2006. godine, dobitnik je brojnih nagrada… »
Vučić: Izvinjavam se ljudima koje je neko pokušavao da ponizi u Bogatiću

Euronews pre 4 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima koje je, kako je rekao, neko u petak pokušavao da ponizi u Bagatiću i poručio da su za Srbiju najvažniji mir i stabilnost. Vučić je, na pitanje novinara tokom posete Srednjobanatskom okrugu… »
Vučić nastavlja posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu

Vučić nastavlja posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu

Danas pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nastavlja posetu Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu, a u Kikindi će se obratiti građanima. Vučić je najpre u naselju Melenci kod Zrenjanina, posetio porodicu Slijepčević, a zatim je predviđena poseta… »

Sputnik pre 4 sati
Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se građanima koje je, kako je rekao, neko u petak pokušavao da ponizi u Bogatiću i poručio da su za Srbiju najvažniji mir i stabilnost. Vučić je, na pitanje novinara tokom posete Srednjobanatskom okrugu zbog… »
Vučić u poseti stočarskoj farmi "Ćorić Agrar" u Melencima

Vučić u poseti stočarskoj farmi "Ćorić Agrar" u Melencima

Euronews pre 4 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru obilaska Srednjobanatskog okruga, posetio je stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima koja u ovom momentu broji 800 mlečnih grla rase Holštajn. Sa predsednikom, farmu "Ćorić Agrar" obilaze ministar… »
Vučić obišao stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima

Vučić obišao stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima

Telegraf pre 5 sati
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru obilaska Srednjobanatskog okruga, posetio je stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima koja u ovom momentu broji 800 mlečnih grla rase Holštajn. Sa predsednikom, farmu "Ćorić Agrar"… »
Vučić o Bogatiću: Izvinjavam se ljudima koje je neko pokušavao da ponizi, policija će da uradi svoj posao

Vučić o Bogatiću: Izvinjavam se ljudima koje je neko pokušavao da ponizi, policija će da uradi svoj posao

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Predsednik Aleksandar Vučić izvinio se danas građanima koje je, kako je rekao, neko u petak pokušavao da ponizi u Bogatiću i poručio da su za Srbiju najvažniji mir i stabilnost. Vučić je, na pitanje novinara tokom posete… »
Vučić: Duplirati sredstva za subvencije za opremu u poljoprivredi

Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Srednjobanatskom okrugu da bi subvencije za nabavku opreme poljoprivrednika trebalo da budu više nego duplirane, sa oko 22 miliona evra na najmanje 50 miliona. "To što smo davali je… »

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Srednjobanatskom okrugu da bi subvencije za nabavku opreme poljoprivrednika trebalo da budu više nego duplirane, sa oko 22 miliona evra na najmanje 50 miliona. "To što smo davali je… »
Ova domaća farma broji 800 mlečnih grla rase Holštajn, a bave se i prodajom traktora: Vučić obilazi "Ćorić Agrar" u…

Ova domaća farma broji 800 mlečnih grla rase Holštajn, a bave se i prodajom traktora: Vučić obilazi "Ćorić Agrar" u…

Blic pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u okviru obilaska Srednjobanatskog okruga, posetio je stočarsku farmu "Ćorić Agrar" u Melencima koja u ovom momentu broji 800 mlečnih grla rase Holštajn. Sa predsednikom, farmu "Ćorić Agrar" obilaze ministar… »
Vučić posetio gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima

Vučić posetio gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima

Euronews pre 5 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima kod Zrenjanina. On je obilaskom ove porodice koja se bavi ratarstvom započeo drugi dan posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu. Obilasku… »

Telegraf pre 5 sati
Teme za vas. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Srednjobanatskom okrugu da bi subvencije za nabavku opreme poljoprivrednika trebalo da budu više nego duplirane, sa oko 22 miliona evra na najmanje 50 miliona. - To što smo… »
Uživo Vučić posetio gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima

Uživo Vučić posetio gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima

Telegraf pre 6 sati
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas gazdinstvo porodice Slijepčević u Melencima kod Zrenjanina. On je obilaskom ove porodice koja se bavi ratarstvom započeo drugi dan posete Severnobanatskom i Srednjobanatskom okrugu. Obilasku… »

Vesti dana »