Povezane vesti
Uzgajanje algi: Novi način razmišljanja o proizvodnji hrane
BBC News 10.02.2025
Startap preduzeće uzgaja mikroalge za hranu u blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu. U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa… »
Blic 10.02.2025
U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa što sam do sada videla. Pod čudnim ružičasto-ljubičastim sjajem, čuje se zujanje osvetljenih panela… »
Radio 021 10.02.2025
Startap preduzeće uzgaja mikroalge za hranu u blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu. Vaxa Kompanija Vaksa koristi ružičasto-ljubičasta svetla za rast algi U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se… »
Južne vesti 10.02.2025
Vaxa Kompanija Vaksa koristi ružičasto-ljubičasta svetla za rast algi U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa što sam do sada videla. Pod… »
NIN 10.02.2025
U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa što sam do sada videla. Pod čudnim ružičasto-ljubičastim sjajem, čuje se zujanje osvetljenih panela… »
Vesti dana »

Toplotni talas u Srbiji: visoke temperature i upozorenja RHMZ do 17. avgusta
Naslovi.ai pre 23 minutajoš 37 povezanih

Univerzitet u Beogradu: U prvom roku upisana 10.984 studenta, preostalo 4.325 mesta
RTV pre 2 satajoš 18 povezanih