Povezane vesti

Uzgajanje algi: Novi način razmišljanja o proizvodnji hrane

BBC News pre 21 sat
Startap preduzeće uzgaja mikroalge za hranu u blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu. U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na… »

Blic pre 21 sat
U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa što sam do sada videla. Pod čudnim ružičasto-ljubičastim sjajem, čuje se zujanje… »

NIN pre 21 sat
U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa što sam do sada videla. Pod čudnim ružičasto-ljubičastim sjajem, čuje se zujanje… »

Južne vesti pre 21 sat
Vaxa Kompanija Vaksa koristi ružičasto-ljubičasta svetla za rast algi U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi se neka vrsta zatvorene farme visoke tehnologije koja ne liči ni na ništa što sam do sada… »

Radio 021 pre 21 sat
Startap preduzeće uzgaja mikroalge za hranu u blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu. Vaxa Kompanija Vaksa koristi ružičasto-ljubičasta svetla za rast algi U blizini najveće geotermalne elektrane na Islandu, u velikom skladištu, nalazi… »

Vesti dana »