Повезане вести
Протестна шетња глумаца, режисера и музичара у знак подршке студентима
Ал Јазеера 11.02.2025
Глумачки ансамбли у Београду данас организују протестну шетњу симболично названу “Путујуће позориште.” Глумци, као и музичари, режисери и други радници у култури пјешаче данас поред готово свих београдских позоришта, односно… »
'Уз вас смо': Како су се ујединили наставници, ученици и родитељи у Србији
BBC News 11.02.2025
Поједине школе раде нормално, у другима су часови скраћени, неке не раде уопште, док има и оних у којима наставу држи тек неколико професора или учитеља. Док у једној школи има часове 45 минута, иста наставница у другој не држи… »
‘Уз вас смо’: Како су се ујединили наставници, ученици и родитељи у Србији
Данас 11.02.2025
Док у једној школи има часове 45 минута, иста наставница у другој не држи наставу. „Лично сам за обуставу наставе, али сам прихватила различите начине функционисања две школе у којима радим“, каже Наташа Распоповић, професорка… »
Социолог Ђокица Јовановић за Маркер: Култура подржава друштво, али и друштво мора да подржи културу (ВИДЕО)
Инсајдер 11.02.2025
Драмски ансамбли београдских позоришта, као и они из Новог Сада, Сомбора и Зрењанина, започели су у понедељак, 10. фебруара, седмодневни штрајк, а најављују и протестну шетњу "Путујуће позориште“. Ово је и месец у којем… »
Блокада школа у Србији: Како су се ујединили наставници, ученици и родитељи
Радио 021 11.02.2025
Поједине школе раде нормално, у другима су часови скраћени, неке не раде уопште, док има и оних у којима наставу држи тек неколико професора или учитеља. Фонет Група средњошколаца на протесту у Београду Док у једној школи држи… »
НИН 11.02.2025
Док у једној школи држи часове 45 минута, у другој се настава не одвија. "Лично сам за обуставу наставе, али сам прихватила различите начине функционисања две школе у којима радим", каже Наташа Распоповић, професорка српског… »
Јужне вести 11.02.2025
Фонет Група средњошколаца на протесту у Београду Док у једној школи држи часове 45 минута, у другој се настава не одвија. „Лично сам за обуставу наставе, али сам прихватила различите начине функционисања две школе у којима… »
Данас 11.02.2025
Док у једној школи држи часове 45 минута, у другој се настава не одвија. „Лично сам за обуставу наставе, али сам прихватила различите начине функционисања две школе у којима радим“, каже Наташа Распоповић, професорка српског… »
Школе у Србији: Позиви на ширење штрајка, али и најава смањења плата
BBC News 11.02.2025
Док представници власти најављују смањење зарада за просветаре који не раде, поједине просветне организације позивају колеге да се прошири штрајк. Почетак другог полугодишта обележава конфузија око одржавања наставе у многим… »
Данас 11.02.2025
Почетак другог полугодишта обележава конфузија око одржавања наставе у многим школама у Србији и нови проблем у односима Министарства просвете и појединих синдиката. У међувремену, власти су најавиле да ће просветним радницима… »
Јужне вести 11.02.2025
РЕУТЕРС/Стоиан Ненов Група средњошколаца у протестној шетњи улицама Београда Почетак другог полугодишта обележава конфузија око одржавања наставе у многим школама у Србији и нови проблем у односима Министарства просвете и… »
Вести дана »
Уживо: Ове локације немају другу пумпу осим НИС-ове, министарка најавила план
Блиц пре 13 минутајош 47 повезаних
Одложено суђење студентима из Ниша ухапшеним након Видовданског протеста
Јужне вести пре 6 сатијош 29 повезаних
„Пицк анд ролл“ са Мићом Берићем: Звездина ноћна мора је Барса у Београду, нови тренер Партизана и живот после Жељка ВИДЕО
Нова пре 1 сатјош 67 повезаних
Снажан земљотрес код обале Јапана, издато упозорење на цунами
Вести онлине пре 3 сатајош 25 повезаних
Стармер, Макрон и Мерц разговарали са Зеленским о коришц́ењу замрзнуте руске имовине
Спутник пре 14 минутајош 82 повезане