Povezane vesti
"Joooj, ja ću umreti" Otkriveni jezivi detalji o stanju Zlate Petrović: "Sva je oronula, ostarila je 10 godina"
Alo 11.02.2025
Hasan Dudić, bivši suprug Zlate Petrović, sada je otkrio kao porodica podnosi Jovanovo učešće. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u Eliti 8, a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Hasan Dudić, bivši suprug Zlate Petrović, sada je otkrio kao… »
Hasan Dudić zabrinut zbog stanja Zlate Petrović, tvrdi da je ostarila 10 godina: "Jaoj Haso, ja ću umreti"
Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Zlata Petrović sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija, dok sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima naslednika Jovana. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Dudić… »
Peja nikad brutalniji o odnosu sina Jovana i Ene: "On je emotivac,odrastao je pod staklenim zvonom"
Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Odnos Ene Čolić i sina Zlate Petrović, Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira javnost, te tenzija između njih iz dana u dan raste pred kamerama rijalitija, a njih dvoje nedavno su se pomirili. Zoran Pejić, nakon duže pauze u medijima… »
Vesti dana »
Prvo polufinale PZE uživo: Nakon letnjeg hita, najlepša učesnica izašla mokra i bosa na binu
Mondo pre 7 minutajoš 32 povezane
Blokirana cela Srbija, odsudna bitka za srpsko selo Stefan proizvodi mleko, ali mora da radi u fabrici i vozi kamion: „Kriza u mlekarstvu nikad gora, poravnaće nas“
Ozon press pre 5 satijoš 53 povezane
UN usvojile rezoluciju koja poziva na mir u Ukrajini, protiv Rusija, među uzdržanima SAD i Srbija
Nova pre 13 minutajoš 39 povezanih
Alimpijević: ''Turci žive zlatno doba košarke, Kalinić je ratnik koji treba našoj reprezentaciji!''
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane
Vučić o pokušaju ubistva njegove porodice: "Kad bih rekao razlog, ne biste mi verovali"
Mondo pre 1 satjoš 28 povezanih