Povezane vesti

"Joooj, ja ću umreti" Otkriveni jezivi detalji o stanju Zlate Petrović: "Sva je oronula, ostarila je 10 godina"

"Joooj, ja ću umreti" Otkriveni jezivi detalji o stanju Zlate Petrović: "Sva je oronula, ostarila je 10 godina"

Alo 11.02.2025
Hasan Dudić, bivši suprug Zlate Petrović, sada je otkrio kao porodica podnosi Jovanovo učešće. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u Eliti 8, a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna. Hasan Dudić, bivši suprug Zlate Petrović, sada je… »
Hasan Dudić zabrinut zbog stanja Zlate Petrović, tvrdi da je ostarila 10 godina: "Jaoj Haso, ja ću umreti"

Hasan Dudić zabrinut zbog stanja Zlate Petrović, tvrdi da je ostarila 10 godina: "Jaoj Haso, ja ću umreti"

Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Zlata Petrović sa Hasanom Dudićem ima sina Mikija, dok sa voditeljem Zoranom Pejićem Pejom ima naslednika Jovana. Jovan Pejić trenutno je glavna tema u rijalitiju "Zadruga 8 Elita", a njegova veza sa Enom Čolić vrlo je turbulentna… »
Peja nikad brutalniji o odnosu sina Jovana i Ene: "On je emotivac,odrastao je pod staklenim zvonom"

Peja nikad brutalniji o odnosu sina Jovana i Ene: "On je emotivac,odrastao je pod staklenim zvonom"

Telegraf 11.02.2025
Preporučujemo. Odnos Ene Čolić i sina Zlate Petrović, Jovana Pejića Peje ne prestaje da intrigira javnost, te tenzija između njih iz dana u dan raste pred kamerama rijalitija, a njih dvoje nedavno su se pomirili. Zoran Pejić, nakon duže pauze u… »

Vesti dana »