Повезане вести

"Јооој, ја ћу умрети" Откривени језиви детаљи о стању Злате Петровић: "Сва је оронула, остарила је 10 година"

"Јооој, ја ћу умрети" Откривени језиви детаљи о стању Злате Петровић: "Сва је оронула, остарила је 10 година"

Ало 11.02.2025
Хасан Дудић, бивши супруг Злате Петровић, сада је открио као породица подноси Јованово учешће. Јован Пејић тренутно је главна тема у Елити 8, а његова веза са Еном Чолић врло је турбулентна. Хасан Дудић, бивши супруг Злате… »
Хасан Дудић забринут због стања Злате Петровић, тврди да је остарила 10 година: "Јаој Хасо, ја ћу умрети"

Хасан Дудић забринут због стања Злате Петровић, тврди да је остарила 10 година: "Јаој Хасо, ја ћу умрети"

Телеграф 11.02.2025
Препоручујемо. Злата Петровић са Хасаном Дудићем има сина Микија, док са водитељем Зораном Пејићем Пејом има наследника Јована. Јован Пејић тренутно је главна тема у ријалитију "Задруга 8 Елита", а његова веза са Еном Чолић… »
Пеја никад бруталнији о односу сина Јована и Ене: "Он је емотивац,одрастао је под стакленим звоном"

Пеја никад бруталнији о односу сина Јована и Ене: "Он је емотивац,одрастао је под стакленим звоном"

Телеграф 11.02.2025
Препоручујемо. Однос Ене Чолић и сина Злате Петровић, Јована Пејића Пеје не престаје да интригира јавност, те тензија између њих из дана у дан расте пред камерама ријалитија, а њих двоје недавно су се помирили. Зоран Пејић… »

Вести дана »