Povezane vesti

Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"

Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"

Blic pre 3 dana
Pisac i esejista Salman Ruždi svedočio je protiv svog napadača, optuženog za pokušaj ubistva tokom razgovora održanog 2022. godine u ruralnom mestu u američkoj državi Njujorku. Tokom svedočenja Ruždi je pokazao poroti svoje povređeno desno oko… »
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija

„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija

Danas pre 3 dana
Mislio sam da ću umreti dok sam „ležao na bini u lokvi krvi“, kazao je slavni pisac Salmon Ruždi tokom svedočenja na početku u suđenja za napad koji je preživeo 22. avgusta 2022. u američkoj saveznoj državi Njujork. Američko-britanski pisac… »
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi": Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija

„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi": Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija

Blic pre 3 dana
Mislio sam da ću umreti dok sam „ležao na bini u lokvi krvi", kazao je slavni pisac Salmon Ruždi tokom svedočenja na početku u suđenja za napad koji je preživeo 22. avgusta 2022. u američkoj saveznoj državi Njujork. Američko-britanski pisac… »

Vesti dana »