Povezane vesti
Salman Ruždi sveočio protiv napadača: "Mislio sam da me udara pesnicom, a onda sam video krv na odeći"
Blic 12.02.2025
Pisac i esejista Salman Ruždi svedočio je protiv svog napadača, optuženog za pokušaj ubistva tokom razgovora održanog 2022. godine u ruralnom mestu u američkoj državi Njujorku. Tokom svedočenja Ruždi je pokazao poroti svoje povređeno desno oko, prenosi… »
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi“: Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Danas 11.02.2025
Mislio sam da ću umreti dok sam „ležao na bini u lokvi krvi“, kazao je slavni pisac Salmon Ruždi tokom svedočenja na početku u suđenja za napad koji je preživeo 22. avgusta 2022. u američkoj saveznoj državi Njujork. Američko-britanski pisac rođen u… »
„Mislio sam da ću umreti u lokvi krvi": Počelo suđenje za napad na Salmana Ruždija
Blic 11.02.2025
Mislio sam da ću umreti dok sam „ležao na bini u lokvi krvi", kazao je slavni pisac Salmon Ruždi tokom svedočenja na početku u suđenja za napad koji je preživeo 22. avgusta 2022. u američkoj saveznoj državi Njujork. Američko-britanski pisac rođen u… »
Vesti dana »

Vozači oprez, sutra ste pod "lupom"! Velika akcija policije širom Srbije, evo šta su glavni fokusi
Dnevnik pre 32 minutajoš 15 povezanih

Mediji 'nemaju pojma šta imam na umu sa Iranom', tvrdi Tramp
BBC News pre 17 minutajoš 165 povezanih

Evroliga proširuje takmičenje na 20 klubova, Crvena zvezda i Partizan dobijaju trogodišnje licence
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 30 povezanih

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 19 satijoš 9 povezanih