Povezane vesti
"Sve živo je dobio od mene, na kraju mi uzeo i ženu": Željko Šašić preko ovoga ne može da pređe Lukasu
Mondo 12.02.2025
Šašić je davnih dana najavio autobiografsku knjigu, a pretpostavljalo se da će u priči počasno mesto dobiti Lukas. Pevač Željko Šašić se, kao što je javnosti odavno poznato, razveo od dugogodišnje supruge Sonje, a ona se nakon toga udala za njegovog… »
Šokantna ispovest Željka šašića: "Lukas je sve živo dobio od mene,to mu nije bilo dovoljno, na kraju mi je uzeo i ženu!"
Kurir 12.02.2025
Pevač Željko Šašić se, kao što je javnosti odavno poznato, razveo od dugogodišnje supruge Sonje, a ona se nakon toga udala za njegovog kolegu i prijatelja Acu Lukasa. Zbog događaja iz prošlosti Šašić je davnih dana najavio autobiografsku knjigu, a… »
Vesti dana »

Skupština Novog Sada usvojila rebalans budžeta, razišla se grupa građana koja je blokirala zgradu
RTS pre 3 satajoš 61 povezana

Tramp razmatra veliki napad na Iran: Lovci, bombarderi i ratni brodovi spremni za vojnu intervenciju
Mondo pre 1 satjoš 36 povezanih

Ode Šolak: Da li je došlo do raskola između vlasnika kompanije i Dragana Šolaka i da li su tačne glasine da postoje međusobne tužbe između dve strane?
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane

Srbija među prvima evakuisala deo svojih građana iz Izraela Oglasio se srpski konzul sa detaljima
Alo pre 1 satjoš 37 povezanih

Jusejn Bolt za RTS: Mislim da niko neće oboriti moj rekord na 100 metara, Vidić mi je u srcu
RTS pre 6 minutajoš 70 povezanih