Повезане вести
"Оседео сам, много ми је тешко": Бора Сантана први пут о разводу са Милицом Кемез, открио шта ће бити са имовином
Блиц 13.02.2025
Бора Сантана и Милица Кемез тренутно су у жижи интересовања због експресно брзог развода, а музичар се сада први пут огласио тим поводом. Наиме, Бора је на свом јутјуб каналу први пут проговорио о разводу и краху љубави са… »
"Било је приче да сам коцкар, пијандура, чак и наркоман" Прво оглашавање Боре Сантане о разводу са Милицом: Оседео сам, много…
Курир 13.02.2025
. Бора је на свом јутјуб каналу први пут проговорио о разводу и краху љубави са Милицом са којом је био пет година у емотивном односу. Сантана се обратио публици емотивним речима, а онда и одговарао на питања вештачке… »
Вести дана »
Кина позива све стране у сукобу на Блиском истоку да одмах обуставе операције
Еуроневс пре 1 сатјош 22 повезане
Трампова претња НАТО савезницима: 'Помозите или се суочите са последицама'
BBC News пре 14 минутајош 18 повезаних
Временска прогноза за Србију: претежно сунчано и топло, наоблачење и падавине од вечери
Наслови.аи пре 32 минутајош 22 повезане
"Не дамо вам Академију": У уторак јавни час испред Галерије АУНС, покренуте петиције за очување два простора које користе студенти и професори
Мој Нови Сад пре 3 минутајош 5 повезаних
"Није могао или није желео": Шон Пен синоћ освојио трећег Оскара, али се није појавио на додели
Нова пре 2 сатајош 65 повезаних