Povezane vesti
"Osedeo sam, mnogo mi je teško": Bora Santana prvi put o razvodu sa Milicom Kemez, otkrio šta će biti sa imovinom
Blic 13.02.2025
Bora Santana i Milica Kemez trenutno su u žiži interesovanja zbog ekspresno brzog razvoda, a muzičar se sada prvi put oglasio tim povodom. Naime, Bora je na svom jutjub kanalu prvi put progovorio o razvodu i krahu ljubavi sa Milicom sa kojom je bio pet… »
"Bilo je priče da sam kockar, pijandura, čak i narkoman" Prvo oglašavanje Bore Santane o razvodu sa Milicom: Osedeo sam, mnogo…
Kurir 13.02.2025
. Bora je na svom jutjub kanalu prvi put progovorio o razvodu i krahu ljubavi sa Milicom sa kojom je bio pet godina u emotivnom odnosu. Santana se obratio publici emotivnim rečima, a onda i odgovarao na pitanja veštačke inteligencije. - Osećam potrebu da… »
Vesti dana »

Sud poništio rešenje kojim su odbijeni prigovori opozicije na izborima u Zaječaru
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 15 povezanih

Sukob Izraela i Irana: Vazdušni napadi, diplomatski sukobi i nuklearna pretnja
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 26 povezanih

Ovo sve više liči na horor film! Buknula nova vatra u Hrvatskoj! Policija našla ključni dokaz, da li je moguće da je ovaj čovek podmetnuo stravične požare?!
Kurir pre 15 minutajoš 47 povezanih

Ogromne gužve na Preševu: Čeka se više od 3 sata, naoružajte se strpljenjem i klima-uređajem u kolima!
Telegraf pre 2 satajoš 17 povezanih