Повезане вести
"Оседео сам, много ми је тешко": Бора Сантана први пут о разводу са Милицом Кемез, открио шта ће бити са имовином
Блиц 13.02.2025
Бора Сантана и Милица Кемез тренутно су у жижи интересовања због експресно брзог развода, а музичар се сада први пут огласио тим поводом. Наиме, Бора је на свом јутјуб каналу први пут проговорио о разводу и краху љубави са… »
"Било је приче да сам коцкар, пијандура, чак и наркоман" Прво оглашавање Боре Сантане о разводу са Милицом: Оседео сам, много…
Курир 13.02.2025
. Бора је на свом јутјуб каналу први пут проговорио о разводу и краху љубави са Милицом са којом је био пет година у емотивном односу. Сантана се обратио публици емотивним речима, а онда и одговарао на питања вештачке… »
Вести дана »
Временска прогноза за уторак 10. фебруар 2026: Данас претежно облачно и хладније
Бета пре 3 сатајош 2 повезане
(ВИДЕО) Саша Обрадовић посебно истакао једног играча свог тима: Ја се распадам, могу да замислим како је њима
Данас пре 4 сатијош 4 повезане
(Видео) "Само му је суза кренула" Отац је Милану Милошевићу пред смрт признао да се каје, а старији брат је извршио самоубиство: "Окачио се за цеви од радијатора"
Блиц пре 5 сатијош 2 повезане
Курти о суђењу Тачију: ОВК водила праведан рат и антиколонијални устанак
Данас пре 4 сатијош 2 повезане