Повезане вести

Туск: Украјина, Европа и САД морају да раде заједно у мировним преговорима

Туск: Украјина, Европа и САД морају да раде заједно у мировним преговорима

НИН 14.02.2025
Пољски премијер Доналд Туск изјавио је да Сједињене Америчке Државе треба да сарађују са Европом и Украјином у стварању „праведног мира“ након трогодишњег рата са Русијом. "Све што нам треба је мир. Праведни мир. Украјина… »
Џеј Ди Венс и Рубио сутра са Зеленским на маргинама Минхенске безбедносне конференције

Џеј Ди Венс и Рубио сутра са Зеленским на маргинама Минхенске безбедносне конференције

Блиц 14.02.2025
Потпредседник Сједињених Америчких Држава Џеј Ди Венс и амерички државни секретар Марко Рубио састаће се у петак, на маргинама Минхенске безбедносне конференције, са украјинским председником Володимиром Зеленским, јавио је… »
Трамп: Отворен сам за састанак са Кином и Русијом о смањењу потрошње на одбрану

Трамп: Отворен сам за састанак са Кином и Русијом о смањењу потрошње на одбрану

Блиц 14.02.2025
Председник Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп изјавио је данас да је отворен за трилатерални састанак са кинеским и руским председником Си Ђинпингом и Владимиром Путином о издацима за одбрану, сугеришући да би те земље… »
Трамп каже да ц́е Украјина бити укључена у мировне преговоре са Русијом

Трамп каже да ц́е Украјина бити укључена у мировне преговоре са Русијом

Данас 13.02.2025
Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас да ц́е Украјина бити укључена у преговоре о окончању рата с Русијом, поново тврдец́и да руски председник Владимир Путин „жели мир“. „Мислим да би ми он (Путин) рекао да га не жели“… »
Зеленски позвао на опрез према намери Путина да склопи мир у Украјини

Зеленски позвао на опрез према намери Путина да склопи мир у Украјини

Данас 13.02.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски је данас изјавио да треба бити опрезан према изјави председника Русије Владимира Путина о спремности да оконча руски рат у Украјини. Путин је телефоном разговарао с председником САД Доналдом… »
„Полазимо од чињенице да ће он доћи овде, а ја ћу отићи у Русију“: Шта је речено новинарима у Белој кући након телефонског…

„Полазимо од чињенице да ће он доћи овде, а ја ћу отићи у Русију“: Шта је речено новинарима у Белој кући након телефонског…

Данас 13.02.2025
Амерички председник Доналд Трамп могао би да оде у званичну посету Русији и да позове руског председника Владимира Путина да дође у Сједињене Државе. Амерички лидер је то рекао током разговора са новинарима у Овалној канцеларији… »

Вести дана »