Povezane vesti

Andrea i Miloš ljubili se 36 minuta bez prestanka: Oni su pobednici tradicionalnog takmičenja u Vrnjačkoj Banji, rekord i…

Andrea i Miloš ljubili se 36 minuta bez prestanka: Oni su pobednici tradicionalnog takmičenja u Vrnjačkoj Banji, rekord i…

RINA pre 19 sati
Andrea i Miloš ljubili se 36 minuta bez prestanka: Oni su pobednici tradicionalnog takmičenja u Vrnjačkoj Banji, rekord i dalje drži par koji se ljubio - 112 minuta (FOTO) Vrnjačka Banja – Poseban dan svakog je 14. februara u Vrnjačkoj Banji gde… »
Poljupci za praznik ljubavi: U Vrnjačkoj Banji održano tradicionalno nadmetanje u ljubljenju

Poljupci za praznik ljubavi: U Vrnjačkoj Banji održano tradicionalno nadmetanje u ljubljenju

Večernje novosti pre 21 sat
Na znamenitom Mostu ljubavi u centralnom parku prestonice srpskog kontinentalnog turizma, na Dan zaljubljenih kojeg pravoslavci slave kao Svetog Trifuna, a katolici kao Svetog Valentina, održana je tradicionalna manifestacija „Poljubi me“… »
Ljubav ne priznaje godine: Nada Dunjić (93) i Dragoljub Mandžukić (95) najstariji učesnici manifestacije „Poljubi me“…

Ljubav ne priznaje godine: Nada Dunjić (93) i Dragoljub Mandžukić (95) najstariji učesnici manifestacije „Poljubi me“…

Večernje novosti pre 23 sata
Nada Dunjić (93) i njen partner Dragoljub Mandžukić (95) iz Trstenika, ove godine po drugi put su učestvovali na manifestaciji „Poljubi me“, jedinstvenom takmičenju zaljubljenih parova u ljubljenju održanom na mostu ljubavi u Vrnjačkoj Banji… »

Vesti dana »