Povezane vesti
"Pevači svašta rade zarad slave, poroci, skandali" Joca Stefanović oštro o kolegama, samo za jednog ima reči hvale: Skidam…
Kurir 15.02.2025
Folk pevač Jovan Stefanović kaže da su brojne njegove kolege spremne na sve zarad slave, te i da on nikada nije hteo da pođe tim putem, već je gledao da ne ostavlja skandala u karijeri. - Na estradi mi je bilo teško da se probijem, jer je moj otac… »
"Pevači rade svašta zbog slave": Folker osuo paljbu po kolegama, pa priznao: "Mnogo mi je bilo teško da se probijem zbog…
Blic 15.02.2025
Pevač Jovan Stefanović kaže da su brojne njegove kolege spremne na sve zarad slave, te i da on nikada nije hteo da pođe tim putem, već je gledao da ne ostavlja skandala u karijeri. - Na estradi mi je bilo teško da se probijem, teže. jer je moj otac… »
Vesti dana »

Ilon Mask o Trampovom predlogu zakona o budžetu: To je jedna ogavna grozota
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Lansirane rakete na Izrael. Uzbuna na Golanskoj visoravni, oglasila se vojska
Kurir pre 2 satajoš 2 povezane

Na pomolu tektonski: Poremećaj?! Ukrajinci tražili od Rusije nešto što je za Putina nezamislivo i dali rok! Ovo je 5 ključnih uslova za susret veka
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Li Džae Mjung novi predsednik Južne Koreje: Prethodno izgubio od "zbačenog" vođe države, ovakvi rezultati nisu viđeni skoro 30 godina
Blic pre 6 satijoš 2 povezane

Student koji je ispitivan u policiji: Represija i targetiranje ne mogu proći bez odgovora
Insajder pre 5 satijoš 2 povezane