Povezane vesti
Kanadski navijači izviždali američku himnu uoči utakmice hokejaša
Sportski žurnal 16.02.2025
Na turniru Četiri nacije gosti ipak pobedili. Kanadski navijači u Montrealu izviždali su američku himnu uoči utakmice hokejaša Kanade i SAD na turniru Četiri nacije. To je drugi put da je himna SAD izazvala takve reakcije tokom turnira hokejaške lige… »
Skandal na hokejaškoj utakmici - Kanađani izviždali američku himnu VIDEO
B92 16.02.2025
Kanadski navijači u Montrealu izviždali su američku himnu uoči utakmice hokejaša Kanade i SAD na turniru "4 Nacije”. To je drugi put da je himna SAD izazvala takve reakcije tokom ovog turnira hokejaške lige NHL, prenosi AP. Zviždanje je usledilo iako je… »
Kanadski navijači izviždali američku himnu uoči utakmice hokejaša
Politika 16.02.2025
Kanadski navijači u Montrealu izviždali su američku himnu uoči utakmice hokejaša Kanade i SAD na turniru “4 Nacije”. To je drugi put da je himna SAD izazvala takve reakcije tokom ovog turnira hokejaške lige NHL, prenosi AP. Zviždanje je usledilo iako je… »
Vesti dana »
"To je sve što znam" Trener Denvera u šoku posle povrede Jokića - samo o tome je pričao na konferenciji: Užasno! Odmah je znao da nešto nije u redu!
Kurir pre 22 minutajoš 38 povezanih
Dodatni pad temperature, a zatim gotovo prolećni uslovi: Kakvo nas vreme očekuje za doček
N1 Info pre 11 minutajoš 8 povezanih
UKRAJINSKA KRIZA Tramp: Putin me je obavestio o napadu na rezidenciju; Sibiga: Rusija traži lažno opravdanje za dalje napade
RTV pre 1 satjoš 10 povezanih
'Izveštavao sam o 40 ratova, ali nikad nije bilo toliko zabrinjavajuće kao 2025.'
NIN pre 27 minutajoš 4 povezane