Povezane vesti
Vučić: Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi
Vesti online 16.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom Dana državnosti da neće odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi. – Mi od svog cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija… »
Vučić: "Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi"
Blic 16.02.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom Dana državnosti da neće odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi. "Mi od svog cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija… »
Vučić: Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi
Telegraf 16.02.2025
Preporučujemo. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom Dana državnosti da neće odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi. "Mi od svog cilja da Srbija bude… »
Vesti dana »
Haos u ovom delu Srbije Napadalo pola metra snega, očekuje se nova mećava: Sve raspoložive službe su na terenu! (foto)
Blic pre 54 minutajoš 27 povezanih
Vozila se zaglavila u snegu u ovom delu Srbije: Jaka mećava napravila haos u saobraćaju (Foto)
Mondo pre 2 satajoš 31 povezana
FA kup - Siti se iživljavao i brojao do DESET, Semenjov debi iz snova!
Sportske.net pre 1 satjoš 40 povezanih
Srbija pod snegom – U Loznici sedmi dan bez struje, grad Majdanpek snabdeven, električna energija počela da stiže u mionička sela
RTS pre 24 minutajoš 74 povezane