Povezane vesti

Vučić: "Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi"

Vučić: "Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi"

Blic pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom Dana državnosti da neće odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi. "Mi od svog cilja da Srbija bude najbrže rastuća… »
Vučić: Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi

Vučić: Nećemo odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi

Vesti online pre 4 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom Dana državnosti da neće odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi. – Mi od svog cilja da Srbija bude najbrže… »

Telegraf pre 4 dana
Preporučujemo. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas na svečanoj ceremoniji dodele odlikovanja povodom Dana državnosti da neće odustati od cilja da Srbija bude najbrže rastuća ekonomija u Evropi. "Mi od svog cilja da… »

Vesti dana »