Повезане вести

Вучић: Нећемо одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи

Вучић: Нећемо одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи

Вести онлине 16.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на свечаној церемонији доделе одликовања поводом Дана државности да неће одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи. – Ми од свог циља да Србија буде… »
Вучић: "Нећемо одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи"

Вучић: "Нећемо одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи"

Блиц 16.02.2025
Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на свечаној церемонији доделе одликовања поводом Дана државности да неће одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи. "Ми од свог циља да Србија буде… »

Телеграф 16.02.2025
Препоручујемо. БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић поручио је данас на свечаној церемонији доделе одликовања поводом Дана државности да неће одустати од циља да Србија буде најбрже растућа економија у Европи. "Ми од… »

Вести дана »