Povezane vesti

Novak Đoković dobio sjajne vesti u Dohi: Veliki fan Endija Marija potencijalni rival u 2. kolu

Novak Đoković dobio sjajne vesti u Dohi: Veliki fan Endija Marija potencijalni rival u 2. kolu

Telegraf pre 24 sata
Preporučujemo. Holandski teniser Talon Grikspor plasirao se u drugo kolo, odnosno osminu finala ATP turnira u Dohi trijumfom nad Jan-Lenardom Štrufom 2-0, po setovima 7:6(5), 7:6(7). Novak Đoković je dobio potencijalnog protivnika, ukoliko svoj posao… »
Superheroj Međedović "na jednoj nozi" izbacio Cicipasa iz Dohe!

Superheroj Međedović "na jednoj nozi" izbacio Cicipasa iz Dohe!

Sportske.net pre 2 sata
Meč koji će se pamtiti odigrao je Hamad Međedović večeras u Dohi. On je sa 2:1, po setovima 7:6 (6), 5:7, 7:6 (5) savladao Grka Stefanosa Cicipasa u prvom kolu turnira u Kataru. Odigrao je Međedović herojski, posebno nakon povrede u finišu meča… »
Beretini eliminisao Đokovića (video)

Beretini eliminisao Đokovića (video)

Sportski žurnal pre 3 sata
Italijan zaustavio Srbina na startu turnira u Dohi. Novak Đoković zaustavljen je na startu turnira u Dohi, pošto je u prvom kolu izgubio od Matea Beretinija rezultatom 7:6 (7:4), 6:2. Italijan je odigrao odličan meč i prvi put u karijeri pobedio… »
Novak: Nadigrao me je bolji igrač! Planirao sam da igram u Americi, razogovaraću s timom

Novak: Nadigrao me je bolji igrač! Planirao sam da igram u Americi, razogovaraću s timom

Sportski žurnal pre 3 sata
Novak Đoković izgubio na startu serije 500 u Kataru od Matea Beretinija. Posle Brizbejna i Australijskog opena, opet nije bilo suđeno. Novak Đoković će morati da sačeka još jednu priliku i novi turnir da napadne jubilarnu 100. titulu u karijeri. U… »
Beretini posle Đokovića: "To je nešto što sam čekao dugo vremena"

Beretini posle Đokovića: "To je nešto što sam čekao dugo vremena"

Sportske.net pre 3 sata
Beretini je slavio protiv Novak Đokovića na startu turnira u Dohi, a to je bila prva pobeda nad srpskim teniserom posle četiri poraza, od čega tri na grend slemovima (Rolan Garos, Vimbldon i US open). "To je nešto što sam gledao da uradim baš dugo… »
Novak posle Dohe - sitna opasnost i krupno upozorenje

Novak posle Dohe - sitna opasnost i krupno upozorenje

Sportske.net pre 4 sati
Najbolji srpski teniser Novak Đoković završio je učešće na turnir u Dohi već nakon prvog kola pošto je poražen od Italijana Matea Beretinija nakon samo 95 minuta igre, što je rezultat koji ne bi trebalo da ima ogromne posledice na njegovu… »
Đoković: Ništa me ne boli, bio sam nadigran

Đoković: Ništa me ne boli, bio sam nadigran

Sport klub pre 4 sati
Svestan da je mnogo toga škripalo u njegovoj igri, Novak Đoković je realno sagledao poraz od Matea Beretinija sa 7:6 (7:4), 6:2. – Odigrao je savršen meč – objašnjava Nole prvi poraz od Italijana posle četiri pobede u isto toliko susreta.-… »
Đoković ispao, ali igra 2. kolo

Đoković ispao, ali igra 2. kolo

B92 pre 4 sati
Iako je poražen od Matea Beretinija, Novak Đoković neće još napuštati Dohu, jer ga očekuje dubl. Hteće što pre da zaboravi poraz od Beretinija srpski teniser, a imaće šansu da to uradi samo dan kasnije, u sredu 19. februara. Tada Đokovića i… »
Đoković eliminisan na startu turnira u Dohi

Đoković eliminisan na startu turnira u Dohi

Radio 021 pre 5 sati
Novak Đoković zaustavljen je na startu turnira u Dohi, pošto je večeras u prvom kolu poražen od Italijana Matea Beretinija. Rezultat je bio 7:6, 6:2. Meč između sedmog i 35. tenisera sveta trajao je sat i 34 minuta. Beretini je odigrao sjajan meč… »
Đoković van ritma u Dohi, Beretini odmah izbacio Srbina!

Đoković van ritma u Dohi, Beretini odmah izbacio Srbina!

Sportske.net pre 5 sati
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković eliminisan je na startu turnira u Dohi. Đoković je uspeo da se oporavi od povrede butnog mišića zbog koje je predao polufinalni meč Australijan opena, ali je u Kataru bio daleko ispod svog uobičajnog… »
Osveta za finale Vimbldona pre četiri godine: Đoković pakuje kofere posle prve runde! (video)

Osveta za finale Vimbldona pre četiri godine: Đoković pakuje kofere posle prve runde! (video)

Hot sport pre 5 sati
Beretini napravio senzaciju! Novak Đoković porađen je na startu turnria u Dohi iz serije 250 od strane italijanskog tenisera Matea Beretinija nakon dva seta borbe. Rezultat u meču koji je trajao oko sat i po vremena, iznosio je 7:6, 6:2 i tako se… »
Đoković poražen na startu turnira u Dohi

Đoković poražen na startu turnira u Dohi

Radio sto plus pre 5 sati
Meč između Đokovića i Beretinija, sedmog i 35. tenisera sveta, trajao je sat i 34 minuta. Prvi je do brejk lopti došao Beretini u petom gemu, kada je imao tri vezane prilike da oduzme servis Đokoviću. Srpski igrač je uspeo da spase sve tri lopte i… »
Novak Đoković ispao u prvom kolu Dohe

Novak Đoković ispao u prvom kolu Dohe

Euronews pre 5 sati
Kraj za Đokovića u Dohi. Najbolji teniser u istoriji belog sporta poražen je već u prvom kolu od Italijana Matea Beretinija sa 2:0, po setovima 7:6 (4), 6:2. Un enorme Matteo Berrettini batte 𝐩𝐞𝐫 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚… »
Debakl Đokovića u Dohi: Beretini dočekao prvenac protiv najboljeg na svetu, Novak nastavlja u dublu

Debakl Đokovića u Dohi: Beretini dočekao prvenac protiv najboljeg na svetu, Novak nastavlja u dublu

Dnevnik pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković poražen je od Italijana Matea Beretinija u prvom kolu turnira u Dohi – 2:0 (7:6 -7:4, 6:2). Novaku je ovo prvi turnir posle Australijan opena na kom je propustio priliku da osvojio 100. titulu u karijeri. Predao je tada… »
Novak izgubio, ali nije ispao sa turnira: Ostaje u Dohi, ovo je njegov plan

Novak izgubio, ali nije ispao sa turnira: Ostaje u Dohi, ovo je njegov plan

Mondo pre 5 sati
Novak Đoković će nastaviti da igra u Dohi, a nakon toga se seli u Ameriku gde će nastupiti na turnirima iz serije 1.000 u Indijan Velsu i Majamiju. Sve je šokirao poraz Novaka Đokovića u prvom kolu turnira u Dohi. Italijan Mateo Beretini ga je… »
Šok: Novak Đoković glatko izgubio - i to od tenisera kome je dosad samo držao lekcije

Šok: Novak Đoković glatko izgubio - i to od tenisera kome je dosad samo držao lekcije

Večernje novosti pre 5 sati
NOVAK Đoković se oporavio od povrede i prvi put je zaigrao u pojedinačnoj konkurenciji otkako je izgubio na Australijan openu. Ali, na turniru u Dohi, čiji je dvostruki šampion, nije prebrodio uvodnu prepreku. FOTO: Tanjug/AP Srbin je na startu… »
Novakov meč za zaborav u kojem je samo jedna stvar bila dobra

Novakov meč za zaborav u kojem je samo jedna stvar bila dobra

B92 pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković poražen je od Matea Beretinija sa 2-0 u setovima u prvom kolu turnira u Dohi. Beretini je savladao Đokovića sa 2-0 za oko sat i po vremena borbe, po setovima je bilo 7:6, 6:2. Italijanu je to bila prva pobeda u karijeri… »
Beretini "počistio" Đokovića u 1. kolu; "Čast mi je i zadovoljstvo"

Beretini "počistio" Đokovića u 1. kolu; "Čast mi je i zadovoljstvo"

B92 pre 5 sati
Srpski teniser Novak Đoković poražen je od Matea Beretinija u prvom kolu turnira u Dohi. Đoković je poražen sa 7:6, 6:2 od Beretinija u svom prvom meču od predaje Saši Zverevu u polufinalu Australijan opena. Beretini je odigrao jedan od najboljih… »
Beretini posle Đokovića: "To sam hteo da uradim baš dugo"

Beretini posle Đokovića: "To sam hteo da uradim baš dugo"

B92 pre 5 sati
Mateo Beretini je imao lepe reči za Novaka Đokovića nakon što ga je pobedio u prvom kolu Dohe. Đoković je poražen od Matea Beretinija sa 2-0 u setovima u prvom kolu turnira u Dohi. Beretiniju je to bila prva pobeda nad Đokovićem posle četiri… »
Đoković izgubio, italijan presrećan: Ovo sam hteo dugo vremena, čast mi je igrati sa njim!

Đoković izgubio, italijan presrećan: Ovo sam hteo dugo vremena, čast mi je igrati sa njim!

Hot sport pre 5 sati
Beretini napravio senzaciju! Novak Đoković poražen je na startu turnria u Dohi iz serije 250 od strane italijanskog tenisera Matea Beretinija nakon dva seta borbe. Rezultat u meču koji je trajao oko sat i po vremena, iznosio je 7:6, 6:2 i tako se… »
Beretini eliminisao Đokovića u prvom kolu turnira u Dohi

Beretini eliminisao Đokovića u prvom kolu turnira u Dohi

Politika pre 5 sati
Italijanski teniser Mateo Beretini pobedio je Novaka Đokovića sa 2:0 u setovima (7:6(7:4), 6:2) i izborio plasman u drugo kolo turnira u Dohi. Novak je bio bleda senka onoga šta znamo o njemu. Odavno nije ispao u prvom kolu bilo kog turnira na kom se… »
Ima 37 godina, strast deteta i urlik koji je čula cela Doha: Zbog ovoga je Novak Đoković najveći svih vremena

Ima 37 godina, strast deteta i urlik koji je čula cela Doha: Zbog ovoga je Novak Đoković najveći svih vremena

Telegraf pre 6 sati
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, igra svoj prvi meč nakon Australijan opena na turniru u Dohi protiv Matea Beretinija od 17.30, a već od starta viđena je velika borba. I Novak i Beretini nastojali su tokom prvog seta da… »

Vesti dana »