Повезане вести
Новак Ђоковић добио сјајне вести у Дохи: Велики фан Ендија Марија потенцијални ривал у 2. колу
Телеграф 18.02.2025
Препоручујемо. Холандски тенисер Талон Грикспор пласирао се у друго коло, односно осмину финала АТП турнира у Дохи тријумфом над Јан-Ленардом Штруфом 2-0, по сетовима 7:6(5), 7:6(7). Новак Ђоковић је добио потенцијалног… »
Суперхерој Међедовић "на једној нози" избацио Циципаса из Дохе!
Спортске.нет 18.02.2025
Меч који ће се памтити одиграо је Хамад Међедовић вечерас у Дохи. Он је са 2:1, по сетовима 7:6 (6), 5:7, 7:6 (5) савладао Грка Стефаноса Циципаса у првом колу турнира у Катару. Одиграо је Међедовић херојски, посебно након… »
Новак: Надиграо ме је бољи играч! Планирао сам да играм у Америци, разоговараћу с тимом
Спортски журнал 18.02.2025
Новак Ђоковић изгубио на старту серије 500 у Катару од Матеа Беретинија. После Бризбејна и Аустралијског опена, опет није било суђено. Новак Ђоковић ће морати да сачека још једну прилику и нови турнир да нападне јубиларну 100… »
Беретини елиминисао Ђоковића (видео)
Спортски журнал 18.02.2025
Италијан зауставио Србина на старту турнира у Дохи. Новак Ђоковић заустављен је на старту турнира у Дохи, пошто је у првом колу изгубио од Матеа Беретинија резултатом 7:6 (7:4), 6:2. Италијан је одиграо одличан меч и први пут у… »
Беретини после Ђоковића: "То је нешто што сам чекао дуго времена"
Спортске.нет 18.02.2025
Беретини је славио против Новак Ђоковића на старту турнира у Дохи, а то је била прва победа над српским тенисером после четири пораза, од чега три на гренд слемовима (Ролан Гарос, Вимблдон и УС опен). "То је нешто што сам гледао… »
Новак после Дохе - ситна опасност и крупно упозорење
Спортске.нет 18.02.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић завршио је учешће на турнир у Дохи већ након првог кола пошто је поражен од Италијана Матеа Беретинија након само 95 минута игре, што је резултат који не би требало да има огромне последице… »
Ђоковић: Ништа ме не боли, био сам надигран
Спорт клуб 18.02.2025
Свестан да је много тога шкрипало у његовој игри, Новак Ђоковић је реално сагледао пораз од Матеа Беретинија са 7:6 (7:4), 6:2. – Одиграо је савршен меч – објашњава Ноле први пораз од Италијана после четири победе у исто толико… »
Ђоковић испао, али игра 2. коло
Б92 18.02.2025
Иако је поражен од Матеа Беретинија, Новак Ђоковић неће још напуштати Доху, јер га очекује дубл. Хтеће што пре да заборави пораз од Беретинија српски тенисер, а имаће шансу да то уради само дан касније, у среду 19. фебруара. Тада… »
Ђоковић елиминисан на старту турнира у Дохи
Радио 021 18.02.2025
Новак Ђоковић заустављен је на старту турнира у Дохи, пошто је вечерас у првом колу поражен од Италијана Матеа Беретинија. Резултат је био 7:6, 6:2. Меч између седмог и 35. тенисера света трајао је сат и 34 минута. Беретини је… »
Ђоковић ван ритма у Дохи, Беретини одмах избацио Србина!
Спортске.нет 18.02.2025
Најбољи тенисер свих времена Новак Ђоковић елиминисан је на старту турнира у Дохи. Ђоковић је успео да се опорави од повреде бутног мишића због које је предао полуфинални меч Аустралијан опена, али је у Катару био далеко испод… »
Освета за финале Вимблдона пре четири године: Ђоковић пакује кофере после прве рунде! (видео)
Хот спорт 18.02.2025
Беретини направио сензацију! Новак Ђоковић порађен је на старту турнриа у Дохи из серије 250 од стране италијанског тенисера Матеа Беретинија након два сета борбе. Резултат у мечу који је трајао око сат и по времена, износио је… »
Ђоковић поражен на старту турнира у Дохи
Радио сто плус 18.02.2025
Меч између Ђоковића и Беретинија, седмог и 35. тенисера света, трајао је сат и 34 минута. Први је до брејк лопти дошао Беретини у петом гему, када је имао три везане прилике да одузме сервис Ђоковићу. Српски играч је успео да… »
Новак изгубио, али није испао са турнира: Остаје у Дохи, ово је његов план
Мондо 18.02.2025
Новак Ђоковић ће наставити да игра у Дохи, а након тога се сели у Америку где ће наступити на турнирима из серије 1.000 у Индијан Велсу и Мајамију. Све је шокирао пораз Новака Ђоковића у првом колу турнира у Дохи. Италијан Матео… »
Дебакл Ђоковића у Дохи: Беретини дочекао првенац против најбољег на свету, Новак наставља у дублу
Дневник 18.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Италијана Матеа Беретинија у првом колу турнира у Дохи – 2:0 (7:6 -7:4, 6:2). Новаку је ово први турнир после Аустралијан опена на ком је пропустио прилику да освојио 100. титулу у… »
Новак Ђоковић испао у првом колу Дохе
Еуроневс 18.02.2025
Крај за Ђоковића у Дохи. Најбољи тенисер у историји белог спорта поражен је већ у првом колу од Италијана Матеа Беретинија са 2:0, по сетовима 7:6 (4), 6:2. Ун енорме Маттео Берреттини батте 𝐩𝐞𝐫 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐯𝐨𝐥𝐭𝐚 ин царриера Новак… »
Беретини "почистио" Ђоковића у 1. колу; "Част ми је и задовољство"
Б92 18.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Матеа Беретинија у првом колу турнира у Дохи. Ђоковић је поражен са 7:6, 6:2 од Беретинија у свом првом мечу од предаје Саши Звереву у полуфиналу Аустралијан опена. Беретини је одиграо… »
Новаков меч за заборав у којем је само једна ствар била добра
Б92 18.02.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је од Матеа Беретинија са 2-0 у сетовима у првом колу турнира у Дохи. Беретини је савладао Ђоковића са 2-0 за око сат и по времена борбе, по сетовима је било 7:6, 6:2. Италијану је то била… »
Шок: Новак Ђоковић глатко изгубио - и то од тенисера коме је досад само држао лекције
Вечерње новости 18.02.2025
НОВАК Ђоковић се опоравио од повреде и први пут је заиграо у појединачној конкуренцији откако је изгубио на Аустралијан опену. Али, на турниру у Дохи, чији је двоструки шампион, није пребродио уводну препреку. ФОТО: Тањуг/АП… »
Ђоковић изгубио, италијан пресрећан: Ово сам хтео дуго времена, част ми је играти са њим!
Хот спорт 18.02.2025
Беретини направио сензацију! Новак Ђоковић поражен је на старту турнриа у Дохи из серије 250 од стране италијанског тенисера Матеа Беретинија након два сета борбе. Резултат у мечу који је трајао око сат и по времена, износио је… »
Беретини после Ђоковића: "То сам хтео да урадим баш дуго"
Б92 18.02.2025
Матео Беретини је имао лепе речи за Новака Ђоковића након што га је победио у првом колу Дохе. Ђоковић је поражен од Матеа Беретинија са 2-0 у сетовима у првом колу турнира у Дохи. Беретинију је то била прва победа над Ђоковићем… »
Беретини елиминисао Ђоковића у првом колу турнира у Дохи
Политика 18.02.2025
Италијански тенисер Матео Беретини победио је Новака Ђоковића са 2:0 у сетовима (7:6(7:4), 6:2) и изборио пласман у друго коло турнира у Дохи. Новак је био бледа сенка онога шта знамо о њему. Одавно није испао у првом колу било… »
Има 37 година, страст детета и урлик који је чула цела Доха: Због овога је Новак Ђоковић највећи свих времена
Телеграф 18.02.2025
Препоручујемо. Најбољи тенисер свих времена, Новак Ђоковић, игра свој први меч након Аустралијан опена на турниру у Дохи против Матеа Беретинија од 17.30, а већ од старта виђена је велика борба. И Новак и Беретини настојали су… »
Вести дана »

Ово је жена која је погинула у Богатићу: Шетала са сином (3) када их је покосио ауто: Дечак са тешким повредама превезен у Београд
Блиц пре 2 сатајош 4 повезане

Познати ланац пекара пред банкротом: После 74 године постојања запали у финансијску кризу
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана