Povezane vesti

Đoković: Uradiću sve da osvojim bar jedan grend slem ove godine

Đoković: Uradiću sve da osvojim bar jedan grend slem ove godine

Vesti online pre 1 dan
Novak Đoković nije u Dohi uspeo da osvoji 100. titulu na ATP turnirima, ali vremena za taj jubilej ima dovoljno. Najboljeg tenisera svih vremena čeka borba za još jedan jubilej – za 25. trofej na grend slemovima. Na pitanje gde su najveće šanse da… »
Novak Đoković: „Uradiću sve da osvojim bar jedan grend slem ove godine“

Novak Đoković: „Uradiću sve da osvojim bar jedan grend slem ove godine“

Danas pre 1 dan
Srpski teniser Novak Đoković je izgubio od Italijana Matea Beretinija u prvom kolu na turniru u Dohi sa 2:0 (7:6, 6:2). Nije uspeo Novak Đoković da dođe do 100. jubilaranog ATP tofeja, ali svakako da mu je prioritet u karijeri osvajanje 25. grend… »
„Uradiću sve da osvojim bar jedan grend slem“: Đoković posle debakla spremio iznenađenje za Sinera i Alkaraza

„Uradiću sve da osvojim bar jedan grend slem“: Đoković posle debakla spremio iznenađenje za Sinera i Alkaraza

Nova pre 1 dan
Novak Đoković nije obeshrabren nakon šokantnog poraza u prvom kolu Dohe (serija 500) od Matea Beretinija. Njegove ambicije se nisu promenile. Iako je čestitao Italijanu i poručio da ga je „nadigrao“, nema nikakve dileme da mu je cilj da dođe do… »
"Iskreno, ne znam kada će se to dogoditi": Đoković ovo najviše želi u 2025. godini

"Iskreno, ne znam kada će se to dogoditi": Đoković ovo najviše želi u 2025. godini

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković pričao je sa novinarima posle poraza u Dohi. Novak Đoković moraće još da čeka na jubilarnu 100. titulu u karijeri. U prvom kolu turnira u Dohi izgubio je od Matea Beretinija (7:6, 6:2). Bio mu je to prvi turnir još od Australijan… »
Nole za SK: Uradiću sve da osvojim bar jedan GS ove godine

Nole za SK: Uradiću sve da osvojim bar jedan GS ove godine

Sport klub pre 2 dana
Novak Đoković nije uspeo da osvoji 100. titulu na ATP turnirima u Dohi, ali vremena za taj jubilej ima dovoljno. Najboljeg tenisera svih vremena čeka borba za još jedan jubilej – za 25. trofej na gren slemovima. Na pitanje gde su najveće šanse da… »
Ovo brine više od povrede: Da li ste primetili šta je Novak rekao posle šokantnog poraza?

Ovo brine više od povrede: Da li ste primetili šta je Novak rekao posle šokantnog poraza?

Nova pre 2 dana
Mateo Beretini je vrlo moguće upisao pobedu karijere nakon što je sa 7:6(4), 6:2 eliminisao Novaka Đokovića u prvom kolu turnira u Dohi (serija 500). Posle toga su svi sa nestrpljenjem čekali da čuju šta to Đoković ima da kaže. Mnogi su se… »
Beretini posle prvog trijumfa nad Đokovićem u karijeri: Bolje da sam ga pobedio na nekom važnijem turniru

Beretini posle prvog trijumfa nad Đokovićem u karijeri: Bolje da sam ga pobedio na nekom važnijem turniru

Danas pre 2 dana
Italijanski teniser Mateo Beretini, koji je u prvom kolu turnira u Dohi eliminisao Novaka Đokovića (7:6, 6:2), rekao je da je uživao u duelu sa nekada najboljim igračem sveta. Đoković i Beretini su do sada odigrali pet međusobnih mečeva i ovo je… »
Novak Đoković posle poraza u Dohi: Jednostavno, nadigrao me je bolji igrač danas

Novak Đoković posle poraza u Dohi: Jednostavno, nadigrao me je bolji igrač danas

Danas pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković rekao je posle poraza od Matea Beretinija (7:6, 6:2) u prvom kolu turnira u Dohi da je njegov protivnik odigrao taktički veoma pametno. Đokoviću je ovo bilo prvo takmičenje nakon što je na Australijan openu predao… »
Novak Đoković izgubio od Beretinija u prvom kolu turnira u Dohi

Novak Đoković izgubio od Beretinija u prvom kolu turnira u Dohi

Danas pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković izgubio je od Matea Beretinija sa 7:6(4), 6:2 u prvom kolu turnira u Dohi. Đokoviću je ovo bilo prvo takmičenje nakon što je na Australijan openu predao polufinalni meč zbog povrede. U duelu dva sjajna servera, Italijan… »

Vesti dana »