Povezane vesti

Novak samokritičan: "Igrao sam bez bolova, nema izgovora"

Novak samokritičan: "Igrao sam bez bolova, nema izgovora"

Sportske.net pre 2 dana
Najbolji teniser Srbije Novak Đoković, dan nakon eliminacije već na startu turnira u Dohi, podelio je radost što se nakon skoro mesec dana vratio na teren, ali da nikako nije zadovoljan rezultatom protiv Matea Beretinija, ne ujedno ne želeći da… »
Đoković i Verdasko poraženi u četvrtfinalu dubla: Za Noleta kraj u Dohi, a za Verdaska završetak karijere

Đoković i Verdasko poraženi u četvrtfinalu dubla: Za Noleta kraj u Dohi, a za Verdaska završetak karijere

Dnevnik pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković i Španac Fernando Verdasko nisu uspeli da se plasiraju u polufinale dubla na ATP turniru u Dohi, pošto su u četvrtfinalu poraženi od Finca Harija Heliovare i Britanca Henrija Patena rezultatom 7:5, 6:4. Meč je trajao… »
„Zbogom Lepi“: Novak završio učešće u Dohi, a Verdasko karijeru

„Zbogom Lepi“: Novak završio učešće u Dohi, a Verdasko karijeru

Sport klub pre 2 dana
Novak Đoković i Fernando Verdasko završili su učešće u dublu u Dohi što znači i kraj karijere odličnog španskog tenisera. Verdasko o drugarstvu sa Novakom: Uvek ga zovem Lepi, a i on mene Bolji od srpsko-španskog dubla bili su Hari Heliovara i… »
Gotovo je, kraj za Novaka u Dohi: Velikan završio karijeru

Gotovo je, kraj za Novaka u Dohi: Velikan završio karijeru

Nova pre 2 dana
Novak Đoković i Fernando Verdasko poraženi su u četvrtfinalu dublova protiv para Heliovara/Paten rezultatom 7:5, 6:4. To je ujedno bio i poslednji meč u karijeri velikog Fernanda Verdaska koji je ovim stavio tačku, a kraj i za Novaka Đokovića u… »
Šta se desilo Novaku u Dubaiju: Tri faktora napravila jedan od blamova karijere

Šta se desilo Novaku u Dubaiju: Tri faktora napravila jedan od blamova karijere

Nova pre 2 dana
Novak Đoković je šokantno eliminisan u prvom kolu Dohe (serija 500) od Matea Beretinija sa 7:6(4), 6:2 i tako tek po deveti put u karijeri doživeo poraz na startu betonskog turnira. Ovo jeste zabrinjavajući podatak jer se prethodnih sedam puta desilo… »
Kraj za srpsko-špansku dubl: Đoković i Verdasko ispali u Dohi

Kraj za srpsko-špansku dubl: Đoković i Verdasko ispali u Dohi

Euronews pre 2 dana
Srpsko-španski par, Novak Đoković i Fernando Verdasko, izgubio je od Britanca Henrija Patena i Finca, Harija Heliovare u četvrtfinalu turnira u Dohi rezultatom 0:2 (5:7, 4:6). Novak i njegov partner su u prvom setu uspevali da čuvaju svoj servis do… »
Najbolji dubl sveta poslao Novaka kući, a Fernanda Verdaska u tenisku penziju!

Najbolji dubl sveta poslao Novaka kući, a Fernanda Verdaska u tenisku penziju!

Sportske.net pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković okončao je svoje učešće i u dubl konkurenciji na turniru u Dohi. On je u paru sa Fernandom Verdaskom poražen od Finca Harija Heliovare i Engleza Henrija Patena rezultatom 2:0 u setovima (7:5, 6:4). U meču koji je… »
Sada je zvanično: Srpski teniser morao da istupi sa turnria!

Sada je zvanično: Srpski teniser morao da istupi sa turnria!

Hot sport pre 2 dana
Nadamo se da će lekari ipak dati pozitivan odgovor na kraju! Srpski teniser Hamad Međedović priredio je senzaciju u prvom kolu turnira u Dohi, kada je eliminisao Stefanosa Cicipasa, ali je meč završio povređen, što je dovelo u pitanje njegov nastup… »
Pokazao koliko je jak: Međedović uspeo da prepolovi reket (VIDEO)

Pokazao koliko je jak: Međedović uspeo da prepolovi reket (VIDEO)

Danas pre 2 dana
Srpski teniser Hamad Međedović je pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (7:6(6), 5:7, 7:6(5)) u prvom kolu ATP turnira u Dohi. Uspeo je da završi meč i da dobije Grka iako se gotovo jedva kretao na samom kraju duela, ali jedan potez je pokazao koliko… »
„Protiv Novaka morate tako“: Beretini otkrio tajnu, ovako je napravio senzaciju godine

„Protiv Novaka morate tako“: Beretini otkrio tajnu, ovako je napravio senzaciju godine

Nova pre 2 dana
Mateo Beretini je najavio, a onda i pobedio Novaka Đokovića. Upravo zbog toga je njegov senzacionalni trijumf u prvom kolu Dohe sa 7:6(4), 6:2 dobio na dodatnoj težini. Prvi put je Beretini uspeo da savlada Novaka Đokovića nakon što je tri puta… »
Novak Đoković se oglasio dan posle teškog poraza od Beretinija

Novak Đoković se oglasio dan posle teškog poraza od Beretinija

Danas pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković poražen je u prvom kolu turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija sa 2:0 u setovima (7:6, 6:2). Beretiniju je to bio peti susret sa Novakom i pobedio ga je prvi put. Srpski teniser se dan posle poraza… »
Beretinijev istorijski trijumf: Đokoviću se ovo nije dogodilo od 2009. godine

Beretinijev istorijski trijumf: Đokoviću se ovo nije dogodilo od 2009. godine

Danas pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković poražen je u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretnija (7:6(4), 6:2). Đoković u meču koji je trajao sat i 35 minuta nije uspeo niti jednom da oduzme servis rivalu, dok je u drugom setu izgubio dva svoja… »
Đoković: Radim na povratku na željeni nivo… Mateo, srećno!

Đoković: Radim na povratku na željeni nivo… Mateo, srećno!

Sport klub pre 2 dana
Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković osvrnuo se na neočekivani poraz od Italijana Matea Beretinija u prvom kolu turnira serije ATP 500 u Dohi, kad je 35. igrač sveta slavio posle rezultata 7:6 (7:4), 6:2. „Nije bilo onako… »
Đoković: Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren

Vesti online pre 2 dana
Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren, izjavio je danas srpski teniser Novak Đoković, koji je u utorak poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija. Italijan je juče na startu turnira u glavnom… »
Đoković radi na povratku na željeni nivo: Nije bilo onako kako sam se nadao, idemo dalje

Đoković radi na povratku na željeni nivo: Nije bilo onako kako sam se nadao, idemo dalje

Dnevnik pre 2 dana
Srpski teniser Novak Đoković je u utorak poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija. Italijan je na startu turnira u glavnom gradu Katara pobedio Đokovića rezultatom 7:6 (7:4), 6:2. Beretini će u drugom kolu igrati protiv… »
Đoković: Hvala Kataru na podršci i strasti

Đoković: Hvala Kataru na podršci i strasti

Sportski žurnal pre 2 dana
S Fernandom Verdaskom igraće oko 16.30 časova protiv Harija Heliovare i Henrija Patena. Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren, izjavio je srpski teniser Novak Đoković, koji je juče poražen u prvom kolu ATP turnira u… »
"Nisam se ovome nadao..." Novak Đoković se oglasio dan posle šok poraza

"Nisam se ovome nadao..." Novak Đoković se oglasio dan posle šok poraza

Večernje novosti pre 2 dana
NOVAK Đoković se oporavio od povrede i prvi put je zaigrao u pojedinačnoj konkurenciji otkako je izgubio na Australijan openu. Ali, na turniru u Dohi, čiji je dvostruki šampion, nije prebrodio uvodnu prepreku. I, dan potom - imao je šta da poruči… »
Đoković se oglasio: "Nema opravdanja" VIDEO

Đoković se oglasio: "Nema opravdanja" VIDEO

B92 pre 2 dana
Novak Đoković prokomentarisao je svoj prvi nastup u pojedinačnoj konkurenciji nakon povlačenja sa Australijan opena. "Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren", napisao je srpski teniser, koji je u utorak poražen u prvom… »

Politika pre 2 dana
Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren, izjavio je danas srpski teniser Novak Đoković, koji je u utorak poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija. Italijan je juče na startu turnira u glavnom… »
Đoković se oglasio posle poraza u Dohi: „Nema izgovora“

Đoković se oglasio posle poraza u Dohi: „Nema izgovora“

Nova pre 2 dana
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, oglasio se na Instagramu nakon što je izgubio na ATP turniru u Dohi. Mateo Beretini je vrlo moguće upisao pobedu karijere nakon što je sa 7:6(4), 6:2 eliminisao Đokovića koji nije bio na svom nivou. Jasno je… »
"Nisam se ovome nadao, ali dobro je": Đoković se javio posle neočekivanog poraza

"Nisam se ovome nadao, ali dobro je": Đoković se javio posle neočekivanog poraza

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković se obratio Beretini i objasnio kakva je situacija sa povredom. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković iznenadio je svoje navijače porazom u prvom kolu Dohe protiv Matea Beretinija, iako se verovalo da bi na ovom turniru mogao da… »
Novak se oglasio posle ranog ispadanja u Dohi: "Nisam se ovome nadao, ali jedno je važno!"

Novak se oglasio posle ranog ispadanja u Dohi: "Nisam se ovome nadao, ali jedno je važno!"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković poražen je već u prvoj rundi ATP turnira u Dohi od strane Matea Beretinija i to u dva seta. Dan kasnije oglasio se na društvenim mrežama porukom u kojoj se jasno može videti nezadvoljstvo… »

Vesti dana »