Povezane vesti

Đoković i Verdasko poraženi u četvrtfinalu dubla: Za Noleta kraj u Dohi, a za Verdaska završetak karijere

Đoković i Verdasko poraženi u četvrtfinalu dubla: Za Noleta kraj u Dohi, a za Verdaska završetak karijere

Dnevnik 19.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković i Španac Fernando Verdasko nisu uspeli da se plasiraju u polufinale dubla na ATP turniru u Dohi, pošto su u četvrtfinalu poraženi od Finca Harija Heliovare i Britanca Henrija Patena rezultatom 7:5, 6:4. Meč je trajao sat i 22… »
Novak samokritičan: "Igrao sam bez bolova, nema izgovora"

Novak samokritičan: "Igrao sam bez bolova, nema izgovora"

Sportske.net 19.02.2025
Najbolji teniser Srbije Novak Đoković, dan nakon eliminacije već na startu turnira u Dohi, podelio je radost što se nakon skoro mesec dana vratio na teren, ali da nikako nije zadovoljan rezultatom protiv Matea Beretinija, ne ujedno ne želeći da traži… »
„Zbogom Lepi“: Novak završio učešće u Dohi, a Verdasko karijeru

„Zbogom Lepi“: Novak završio učešće u Dohi, a Verdasko karijeru

Sport klub 19.02.2025
Novak Đoković i Fernando Verdasko završili su učešće u dublu u Dohi što znači i kraj karijere odličnog španskog tenisera. Verdasko o drugarstvu sa Novakom: Uvek ga zovem Lepi, a i on mene Bolji od srpsko-španskog dubla bili su Hari Heliovara i Henri… »
Najbolji dubl sveta poslao Novaka kući, a Fernanda Verdaska u tenisku penziju!

Najbolji dubl sveta poslao Novaka kući, a Fernanda Verdaska u tenisku penziju!

Sportske.net 19.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković okončao je svoje učešće i u dubl konkurenciji na turniru u Dohi. On je u paru sa Fernandom Verdaskom poražen od Finca Harija Heliovare i Engleza Henrija Patena rezultatom 2:0 u setovima (7:5, 6:4). U meču koji je trajao sat i… »
Kraj za srpsko-špansku dubl: Đoković i Verdasko ispali u Dohi

Kraj za srpsko-špansku dubl: Đoković i Verdasko ispali u Dohi

Euronews 19.02.2025
Srpsko-španski par, Novak Đoković i Fernando Verdasko, izgubio je od Britanca Henrija Patena i Finca, Harija Heliovare u četvrtfinalu turnira u Dohi rezultatom 0:2 (5:7, 4:6). Novak i njegov partner su u prvom setu uspevali da čuvaju svoj servis do 11… »
Šta se desilo Novaku u Dubaiju: Tri faktora napravila jedan od blamova karijere

Šta se desilo Novaku u Dubaiju: Tri faktora napravila jedan od blamova karijere

Nova 19.02.2025
Novak Đoković je šokantno eliminisan u prvom kolu Dohe (serija 500) od Matea Beretinija sa 7:6(4), 6:2 i tako tek po deveti put u karijeri doživeo poraz na startu betonskog turnira. Ovo jeste zabrinjavajući podatak jer se prethodnih sedam puta desilo… »
Gotovo je, kraj za Novaka u Dohi: Velikan završio karijeru

Gotovo je, kraj za Novaka u Dohi: Velikan završio karijeru

Nova 19.02.2025
Novak Đoković i Fernando Verdasko poraženi su u četvrtfinalu dublova protiv para Heliovara/Paten rezultatom 7:5, 6:4. To je ujedno bio i poslednji meč u karijeri velikog Fernanda Verdaska koji je ovim stavio tačku, a kraj i za Novaka Đokovića u Dohi… »
Sada je zvanično: Srpski teniser morao da istupi sa turnria!

Sada je zvanično: Srpski teniser morao da istupi sa turnria!

Hot sport 19.02.2025
Nadamo se da će lekari ipak dati pozitivan odgovor na kraju! Srpski teniser Hamad Međedović priredio je senzaciju u prvom kolu turnira u Dohi, kada je eliminisao Stefanosa Cicipasa, ali je meč završio povređen, što je dovelo u pitanje njegov nastup u… »
„Protiv Novaka morate tako“: Beretini otkrio tajnu, ovako je napravio senzaciju godine

„Protiv Novaka morate tako“: Beretini otkrio tajnu, ovako je napravio senzaciju godine

Nova 19.02.2025
Mateo Beretini je najavio, a onda i pobedio Novaka Đokovića. Upravo zbog toga je njegov senzacionalni trijumf u prvom kolu Dohe sa 7:6(4), 6:2 dobio na dodatnoj težini. Prvi put je Beretini uspeo da savlada Novaka Đokovića nakon što je tri puta ranije… »
Pokazao koliko je jak: Međedović uspeo da prepolovi reket (VIDEO)

Pokazao koliko je jak: Međedović uspeo da prepolovi reket (VIDEO)

Danas 19.02.2025
Srpski teniser Hamad Međedović je pobedio Grka Stefanosa Cicipasa sa 2:1 (7:6(6), 5:7, 7:6(5)) u prvom kolu ATP turnira u Dohi. Uspeo je da završi meč i da dobije Grka iako se gotovo jedva kretao na samom kraju duela, ali jedan potez je pokazao koliko je… »
Beretinijev istorijski trijumf: Đokoviću se ovo nije dogodilo od 2009. godine

Beretinijev istorijski trijumf: Đokoviću se ovo nije dogodilo od 2009. godine

Danas 19.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković poražen je u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretnija (7:6(4), 6:2). Đoković u meču koji je trajao sat i 35 minuta nije uspeo niti jednom da oduzme servis rivalu, dok je u drugom setu izgubio dva svoja… »
Novak Đoković se oglasio dan posle teškog poraza od Beretinija

Novak Đoković se oglasio dan posle teškog poraza od Beretinija

Danas 19.02.2025
Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković poražen je u prvom kolu turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija sa 2:0 u setovima (7:6, 6:2). Beretiniju je to bio peti susret sa Novakom i pobedio ga je prvi put. Srpski teniser se dan posle poraza… »
Đoković: Radim na povratku na željeni nivo… Mateo, srećno!

Đoković: Radim na povratku na željeni nivo… Mateo, srećno!

Sport klub 19.02.2025
Najuspešniji teniser u istoriji "belog sporta" Novak Đoković osvrnuo se na neočekivani poraz od Italijana Matea Beretinija u prvom kolu turnira serije ATP 500 u Dohi, kad je 35. igrač sveta slavio posle rezultata 7:6 (7:4), 6:2. „Nije bilo onako kako sam… »
Đoković: Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren

Vesti online 19.02.2025
Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren, izjavio je danas srpski teniser Novak Đoković, koji je u utorak poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija. Italijan je juče na startu turnira u glavnom gradu… »
Đoković: Hvala Kataru na podršci i strasti

Đoković: Hvala Kataru na podršci i strasti

Sportski žurnal 19.02.2025
S Fernandom Verdaskom igraće oko 16.30 časova protiv Harija Heliovare i Henrija Patena. Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren, izjavio je srpski teniser Novak Đoković, koji je juče poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od… »
Đoković radi na povratku na željeni nivo: Nije bilo onako kako sam se nadao, idemo dalje

Đoković radi na povratku na željeni nivo: Nije bilo onako kako sam se nadao, idemo dalje

Dnevnik 19.02.2025
Srpski teniser Novak Đoković je u utorak poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija. Italijan je na startu turnira u glavnom gradu Katara pobedio Đokovića rezultatom 7:6 (7:4), 6:2. Beretini će u drugom kolu igrati protiv… »
Đoković se oglasio: "Nema opravdanja" VIDEO

Đoković se oglasio: "Nema opravdanja" VIDEO

B92 19.02.2025
Novak Đoković prokomentarisao je svoj prvi nastup u pojedinačnoj konkurenciji nakon povlačenja sa Australijan opena. "Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren", napisao je srpski teniser, koji je u utorak poražen u prvom kolu… »
"Nisam se ovome nadao..." Novak Đoković se oglasio dan posle šok poraza

"Nisam se ovome nadao..." Novak Đoković se oglasio dan posle šok poraza

Večernje novosti 19.02.2025
NOVAK Đoković se oporavio od povrede i prvi put je zaigrao u pojedinačnoj konkurenciji otkako je izgubio na Australijan openu. Ali, na turniru u Dohi, čiji je dvostruki šampion, nije prebrodio uvodnu prepreku. I, dan potom - imao je šta da poruči… »

Politika 19.02.2025
Nije bilo onako kako sam se nadao, ali je dobro vratiti se na teren, izjavio je danas srpski teniser Novak Đoković, koji je u utorak poražen u prvom kolu ATP turnira u Dohi od Italijana Matea Beretinija. Italijan je juče na startu turnira u glavnom gradu… »
"Nisam se ovome nadao, ali dobro je": Đoković se javio posle neočekivanog poraza

"Nisam se ovome nadao, ali dobro je": Đoković se javio posle neočekivanog poraza

Mondo 19.02.2025
Novak Đoković se obratio Beretini i objasnio kakva je situacija sa povredom. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković iznenadio je svoje navijače porazom u prvom kolu Dohe protiv Matea Beretinija, iako se verovalo da bi na ovom turniru mogao da… »
Đoković se oglasio posle poraza u Dohi: „Nema izgovora“

Đoković se oglasio posle poraza u Dohi: „Nema izgovora“

Nova 19.02.2025
Novak Đoković, najbolji teniser ikada, oglasio se na Instagramu nakon što je izgubio na ATP turniru u Dohi. Mateo Beretini je vrlo moguće upisao pobedu karijere nakon što je sa 7:6(4), 6:2 eliminisao Đokovića koji nije bio na svom nivou. Jasno je to bilo… »
Novak se oglasio posle ranog ispadanja u Dohi: "Nisam se ovome nadao, ali jedno je važno!"

Novak se oglasio posle ranog ispadanja u Dohi: "Nisam se ovome nadao, ali jedno je važno!"

Telegraf 19.02.2025
Preporučujemo. Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković poražen je već u prvoj rundi ATP turnira u Dohi od strane Matea Beretinija i to u dva seta. Dan kasnije oglasio se na društvenim mrežama porukom u kojoj se jasno može videti nezadvoljstvo… »

Vesti dana »