Povezane vesti
"Zaradili smo 400.000, neću da radim, a tata me tera": Blizanac iz Velikog Brata priznao da zna samo da organizuje žurke
Mondo 20.02.2025
Blizanci Žarko i Željko Stojanović u učestvovali u tri srpska rijalitija. Blizanci Žarko i Željko Stojanović osvojili su srca publike u rijalitiju Veliki brat, a kako se pričalo od honorara su uspeli da zarade oko 400.000 evra, koje su posle pametno… »
Ova braća su od rijalitija zaradila 400.000 evra! Gde su sad blizanci iz "Velikog brata"?: Ne želim da se zaposlim, iako me…
Kurir 20.02.2025
Nekada vrlo popularni rijaliti igrači, blizanci Žarko i Željko Stojanović srca publike su o svojili u rijalitiju "Veliki brat", a kako se pričalo od honorara su uspeli da zarade oko 400.000 evra, koje su posle pametno ulagali. Oni su se posle učešća u… »
U rijaliti ušao sa bratom, pa zaradili zajedno 400.000 evra Povukao se iz javnosti, a danas ga mnogi ne bi prepoznali
Blic 20.02.2025
Nekada vrlo popularni rijaliti igrači Žarko i Željko Stojanović srca publike su o svojili u rijalitiju "Veliki brat", a kako se pričalo od honorara su uspeli da zarade oko 400.000 evra, koje su posle pametno ulagali. Oni su se posle učešća u rijaliti… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 18 minutajoš 44 povezane

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

Lazić se oglasio o odlasku iz Zvezde: Poruka za Čovića i trenera kome je najviše zahvalan
Mondo pre 52 minutajoš 27 povezanih