Povezane vesti

"Zaradili smo 400.000, neću da radim, a tata me tera": Blizanac iz Velikog Brata priznao da zna samo da organizuje žurke

"Zaradili smo 400.000, neću da radim, a tata me tera": Blizanac iz Velikog Brata priznao da zna samo da organizuje žurke

Mondo pre 1 dan
Blizanci Žarko i Željko Stojanović u učestvovali u tri srpska rijalitija. Blizanci Žarko i Željko Stojanović osvojili su srca publike u rijalitiju Veliki brat, a kako se pričalo od honorara su uspeli da zarade oko 400.000 evra, koje su posle… »
U rijaliti ušao sa bratom, pa zaradili zajedno 400.000 evra Povukao se iz javnosti, a danas ga mnogi ne bi prepoznali

U rijaliti ušao sa bratom, pa zaradili zajedno 400.000 evra Povukao se iz javnosti, a danas ga mnogi ne bi prepoznali

Blic pre 1 dan
Nekada vrlo popularni rijaliti igrači Žarko i Željko Stojanović srca publike su o svojili u rijalitiju "Veliki brat", a kako se pričalo od honorara su uspeli da zarade oko 400.000 evra, koje su posle pametno ulagali. Oni su se posle učešća u… »
Ova braća su od rijalitija zaradila 400.000 evra! Gde su sad blizanci iz "Velikog brata"?: Ne želim da se zaposlim, iako me…

Ova braća su od rijalitija zaradila 400.000 evra! Gde su sad blizanci iz "Velikog brata"?: Ne želim da se zaposlim, iako me…

Kurir pre 1 dan
Nekada vrlo popularni rijaliti igrači, blizanci Žarko i Željko Stojanović srca publike su o svojili u rijalitiju "Veliki brat", a kako se pričalo od honorara su uspeli da zarade oko 400.000 evra, koje su posle pametno ulagali. Oni su se posle… »

Vesti dana »