Повезане вести

"Зарадили смо 400.000, нећу да радим, а тата ме тера": Близанац из Великог Брата признао да зна само да организује журке

"Зарадили смо 400.000, нећу да радим, а тата ме тера": Близанац из Великог Брата признао да зна само да организује журке

Мондо 20.02.2025
Близанци Жарко и Жељко Стојановић у учествовали у три српска ријалитија. Близанци Жарко и Жељко Стојановић освојили су срца публике у ријалитију Велики брат, а како се причало од хонорара су успели да зараде око 400.000 евра… »
Ова браћа су од ријалитија зарадила 400.000 евра! Где су сад близанци из "Великог брата"?: Не желим да се запослим, иако ме…

Ова браћа су од ријалитија зарадила 400.000 евра! Где су сад близанци из "Великог брата"?: Не желим да се запослим, иако ме…

Курир 20.02.2025
Некада врло популарни ријалити играчи, близанци Жарко и Жељко Стојановић срца публике су о својили у ријалитију "Велики брат", а како се причало од хонорара су успели да зараде око 400.000 евра, које су после паметно улагали… »
У ријалити ушао са братом, па зарадили заједно 400.000 евра Повукао се из јавности, а данас га многи не би препознали

У ријалити ушао са братом, па зарадили заједно 400.000 евра Повукао се из јавности, а данас га многи не би препознали

Блиц 20.02.2025
Некада врло популарни ријалити играчи Жарко и Жељко Стојановић срца публике су о својили у ријалитију "Велики брат", а како се причало од хонорара су успели да зараде око 400.000 евра, које су после паметно улагали. Они су се… »

Вести дана »