Povezane vesti

Nastavlja se Super liga i žestoka borba za Evropu, Zvezda dočekuje Partizan

Nastavlja se Super liga i žestoka borba za Evropu, Zvezda dočekuje Partizan

Sportske.net pre 1 dan
Utakmicama 24. kola nastavlja se takmičenje u fudbalskoj Super ligi Srbije, a u centru pažnje je 175. "večiti" derbi, u kom će Crvena zvezda dočekati Partizan. Utakmica između "večitih" rivala odigraće se u Beogradu, na stadionu "Rajko Mitić", u… »
Vladan Milojević pred večiti derbi: Motiva neće nedostajati, šanse su uvek 50:50

Vladan Milojević pred večiti derbi: Motiva neće nedostajati, šanse su uvek 50:50

Dnevnik pre 1 dan
Ne bih pridavao veliki značaj našoj dominaciji i poziciji na tabeli. Motiv je bitan i morate da ga imate u svakoj utakmici, a posebno u derbiju. Lično mislim da neće nedostajati ni jedno ni drugoj ekipi", rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Vladan… »
Gaćinović pred TSC: Kao protiv Čukaričkog u drugom poluvremenu

Gaćinović pred TSC: Kao protiv Čukaričkog u drugom poluvremenu

Sportski žurnal pre 1 dan
Novi Pazar i TSC igraju u ponedeljak od 16.30 pred praznim tribinama Gradskog stadiona. Trener fudbalera Novog Pazara Vladimir Gaćinović rekao je danas da ima puno poverenje u svoje igrače pred meč sa gostujućim TSC-om, u okviru 24. kola Super lige… »
Trener Partizana pred derbi: "U nekim srećnijim vremenima mi ne bismo bili u Partizanu" VIDEO

Trener Partizana pred derbi: "U nekim srećnijim vremenima mi ne bismo bili u Partizanu" VIDEO

B92 pre 1 dan
Trener fudbalera Partizana Srđan Blagojević istakao je da je da je Crvena zvezda favorit u 175. večitom derbiju, ali da njegov tim na Marakanu ne ide sa belom zastavom. Derbi se igra u subotu od 16.00 na stadionu "Rajko Mitić" u 24. kolu Superlige… »
Blagojević: Crvena zvezda je favorit, ali ne idemo sa belom zastavom

Blagojević: Crvena zvezda je favorit, ali ne idemo sa belom zastavom

Partizan sutra od 16 časova gostuje Crvenoj zvezdi u meču 24. kola Super lige Srbije, a u "večiti derbi" ulazi sa 21 bodom manje od rivala. Blagojević će prvi put u karijeri kao trener biti učesnik najveće svetkovine srpskog fudbala. Trener… »
Blagojević: "Naš motiv je taj što smo potcenjeni"

Blagojević: "Naš motiv je taj što smo potcenjeni"

Sportske.net pre 1 dan
Srđan Blagojević je održao konferenciju za novinare pred 175. večiti derbi koji je na programu sutra od 16 časova. On je istakao da je derbi jedna svetkovina srpskog fudbala i da ne sumnja da će uživati. "Ne sumnjam da će biti veoma interesantno… »
Srđan Blagojević: „Sve govori da je Zvezda favorit, to nam se stavlja do znanja, ali mi imamo pravo na želju“

Srđan Blagojević: „Sve govori da je Zvezda favorit, to nam se stavlja do znanja, ali mi imamo pravo na želju“

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Partizan u subotu od 16 časova gostuju Crvenoj zvezdi u meču 24. kola Superlige Srbije. Trener crno-belih Srđan Blagojević se obratio medijima uoči 175. večitog derbija. – Drago mi je da vas vidim u ovom broju, što govorio značaju ove… »
(Video) Srđan Blagojević pred večiti derbi prednost daje rivalu: Crvena zvezda je favorit, ali ne idemo sa "belom zastavom"…

(Video) Srđan Blagojević pred večiti derbi prednost daje rivalu: Crvena zvezda je favorit, ali ne idemo sa "belom zastavom"…

Dnevnik pre 1 dan
Trener Partizana Srđan Blagojević rekao je pred 175. "večiti derbi" da je Crvena zvezda favorit, ali je istakao da uprkos tome njegova ekipa ne ide na meč sa "belom zastavom". Partizan sutra od 16 časova gostuje Crvenoj zvezdi u meču 24. kola… »
Blagojević pred derbi: Zvezda je favorit, nemam šta da krijem

Blagojević pred derbi: Zvezda je favorit, nemam šta da krijem

Sport klub pre 1 dan
Vreme je za 175. Večiti derbi. Partizan će u subotu od 16.00 gostovati Crvenoj zvezdi, a Srđan Blagojević Srđan Blagojević počeo je rečima o tome ko će biti favorit u subotu: „Drago mi je da vas vidim u ovom broju jer to pokazuje značaj… »
Vladan Milojević pred derbi: „U Zvezdi nema guranja određenih igrača“

Vladan Milojević pred derbi: „U Zvezdi nema guranja određenih igrača“

Danas pre 1 dan
Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 16 časova igraju na svom terenu protiv Partizana meč 24. kola Superlige Srbije. Dan uoči meča pred novinarima se pojavio trener crveno-belih Vladan Milojević i na početku je pričao o zdravstvenom biltenu i… »
Milojević upozorava pred derbi: Nema favorita, želim da vratimo integritet fudbalu

Milojević upozorava pred derbi: Nema favorita, želim da vratimo integritet fudbalu

Nova pre 1 dan
Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević izjavio je da nijedna ekipa nije favorit na predstojećoj utakmici Super lige Srbije protiv Partizana i dodao da očekuje jedan kvalitetan meč. „U fudbalu ne postoji favorit. Imam veliko poštovanje… »
Vladan Milojević uoči derbija poručio: „Ovde nije i nikad neće biti bilo kog ‘guranja’ nekog!“

Vladan Milojević uoči derbija poručio: „Ovde nije i nikad neće biti bilo kog ‘guranja’ nekog!“

Hot sport pre 1 dan
Trener crveno- belih ima respekt prema večitom rivalu! Fudbaleri Crvene zvezde će u subotu od 16 časova na svom stadionu u okviru 24. kola Superlige Srbije dočekati večitog rivala, ekipu Partizana, koju je savladala u prvom ovosezonskom derbiju sa… »
Milojević: Ne slažem se sa pričama o dominaciji, favoritima…

Milojević: Ne slažem se sa pričama o dominaciji, favoritima…

Sport klub pre 1 dan
Uobičajeno izlaganje šefa struke Crvene zvezde pred predstojeći večiti derbi protiv Partizana na stadionu „Rajko Mitić“ (subota, 16 časova). Crvena zvezda je blizu osvajanja titule šampiona Srbije, iako je prošlo tek 23 kola u Super ligi… »
Superliga Srbije se nastavlja danas, u centru pažnje 24. kola duel Zvezde i Partizana

Superliga Srbije se nastavlja danas, u centru pažnje 24. kola duel Zvezde i Partizana

Politika pre 1 dan
U centru pažnje 24. kola fudbalske Superlige Srbije koje počinje danas biće sutrašnji 175. "večiti derbi" u kom će lider šampionata Crvena zvezda dočekati drugoplasirani Partizan. Zvezda nikad dominantnije ulazi u "večiti derbi", sa osvojenih 67… »
Blagojevićev debi na Marakani

Blagojevićev debi na Marakani

Crvena zvezda dočekaće Partizan od 16 časova, Vojvodina gosti IMT. Utakmicama 24. kola nastavlja se takmičenje u Super ligi, u centru pažnje je 175. „večiti” derbi u kom će Crvena zvezda dočekati Partizan sutra od 16 časova. Crvena zvezda u… »

Vesti dana »