Повезане вести
Гаћиновић пред ТСЦ: Као против Чукаричког у другом полувремену
Спортски журнал 21.02.2025
Нови Пазар и ТСЦ играју у понедељак од 16.30 пред празним трибинама Градског стадиона. Тренер фудбалера Новог Пазара Владимир Гаћиновић рекао је данас да има пуно поверење у своје играче пред меч са гостујућим ТСЦ-ом, у оквиру… »
Владан Милојевић пред вечити дерби: Мотива неће недостајати, шансе су увек 50:50
Дневник 21.02.2025
Не бих придавао велики значај нашој доминацији и позицији на табели. Мотив је битан и морате да га имате у свакој утакмици, а посебно у дербију. Лично мислим да неће недостајати ни једно ни другој екипи", рекао је тренер… »
Наставља се Супер лига и жестока борба за Европу, Звезда дочекује Партизан
Спортске.нет 21.02.2025
Утакмицама 24. кола наставља се такмичење у фудбалској Супер лиги Србије, а у центру пажње је 175. "вечити" дерби, у ком ће Црвена звезда дочекати Партизан. Утакмица између "вечитих" ривала одиграће се у Београду, на стадиону… »
Тренер Партизана пред дерби: "У неким срећнијим временима ми не бисмо били у Партизану" ВИДЕО
Б92 21.02.2025
Тренер фудбалера Партизана Срђан Благојевић истакао је да је да је Црвена звезда фаворит у 175. вечитом дербију, али да његов тим на Маракану не иде са белом заставом. Дерби се игра у суботу од 16.00 на стадиону "Рајко Митић" у… »
Благојевић: Црвена звезда је фаворит, али не идемо са белом заставом
Партизан сутра од 16 часова гостује Црвеној звезди у мечу 24. кола Супер лиге Србије, а у "вечити дерби" улази са 21 бодом мање од ривала. Благојевић ће први пут у каријери као тренер бити учесник највеће светковине српског… »
Благојевић: "Наш мотив је тај што смо потцењени"
Спортске.нет 21.02.2025
Срђан Благојевић је одржао конференцију за новинаре пред 175. вечити дерби који је на програму сутра од 16 часова. Он је истакао да је дерби једна светковина српског фудбала и да не сумња да ће уживати. "Не сумњам да ће бити… »
Срђан Благојевић: „Све говори да је Звезда фаворит, то нам се ставља до знања, али ми имамо право на жељу“
Данас 21.02.2025
Фудбалери Партизан у суботу од 16 часова гостују Црвеној звезди у мечу 24. кола Суперлиге Србије. Тренер црно-белих Срђан Благојевић се обратио медијима уочи 175. вечитог дербија. – Драго ми је да вас видим у овом броју, што… »
Благојевић пред дерби: Звезда је фаворит, немам шта да кријем
Спорт клуб 21.02.2025
Време је за 175. Вечити дерби. Партизан ће у суботу од 16.00 гостовати Црвеној звезди, а Срђан Благојевић Срђан Благојевић почео је речима о томе ко ће бити фаворит у суботу: „Драго ми је да вас видим у овом броју јер то показује… »
(Видео) Срђан Благојевић пред вечити дерби предност даје ривалу: Црвена звезда је фаворит, али не идемо са "белом заставом" на…
Дневник 21.02.2025
Тренер Партизана Срђан Благојевић рекао је пред 175. "вечити дерби" да је Црвена звезда фаворит, али је истакао да упркос томе његова екипа не иде на меч са "белом заставом". Партизан сутра од 16 часова гостује Црвеној звезди у… »
Милојевић упозорава пред дерби: Нема фаворита, желим да вратимо интегритет фудбалу
Нова 21.02.2025
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић изјавио је да ниједна екипа није фаворит на предстојећој утакмици Супер лиге Србије против Партизана и додао да очекује један квалитетан меч. „У фудбалу не постоји фаворит. Имам… »
Владан Милојевић пред дерби: „У Звезди нема гурања одређених играча“
Данас 21.02.2025
Фудбалери Црвене звезде у суботу од 16 часова играју на свом терену против Партизана меч 24. кола Суперлиге Србије. Дан уочи меча пред новинарима се појавио тренер црвено-белих Владан Милојевић и на почетку је причао о… »
Владан Милојевић уочи дербија поручио: „Овде није и никад неће бити било ког ‘гурања’ неког!“
Хот спорт 21.02.2025
Тренер црвено- белих има респект према вечитом ривалу! Фудбалери Црвене звезде ће у суботу од 16 часова на свом стадиону у оквиру 24. кола Суперлиге Србије дочекати вечитог ривала, екипу Партизана, коју је савладала у првом… »
Милојевић: Не слажем се са причама о доминацији, фаворитима…
Спорт клуб 21.02.2025
Уобичајено излагање шефа струке Црвене звезде пред предстојећи вечити дерби против Партизана на стадиону „Рајко Митић“ (субота, 16 часова). Црвена звезда је близу освајања титуле шампиона Србије, иако је прошло тек 23 кола у… »
Суперлига Србије се наставља данас, у центру пажње 24. кола дуел Звезде и Партизана
Политика 21.02.2025
У центру пажње 24. кола фудбалске Суперлиге Србије које почиње данас биће сутрашњи 175. "вечити дерби" у ком ће лидер шампионата Црвена звезда дочекати другопласирани Партизан. Звезда никад доминантније улази у "вечити дерби"… »
Благојевићев деби на Маракани
Црвена звезда дочекаће Партизан од 16 часова, Војводина гости ИМТ. Утакмицама 24. кола наставља се такмичење у Супер лиги, у центру пажње је 175. „вечити” дерби у ком ће Црвена звезда дочекати Партизан сутра од 16 часова… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 38 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана