Povezane vesti
"Izgubila sam nevinost s Peđom Jovanovićem!" Pevačica šokirala priznanjem! Bio joj je prva ljubav, bivša žena joj godinama…
Kurir 22.02.2025
Pevačica Dušica Grabović otvoreno je govorila o svom privatnom životu i jednom prilikom otkrila da je sa kolegom Peđom Jovanovićem imala intimne odnose. - Anu i njega poznajem od 16. godine, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela da se… »
Poznata pevačica šokirala: "Izgubila sam nevinost sa Peđom Jovanovićem, posle sam bila na rođenju njegovog sina"
Blic 22.02.2025
Pevačica Dušica Grabović otvoreno je govorila o svom privatnom životu i jednom prilikom otkrila da je sa kolegom Peđom Jovanovićem imala intimne odnose. - Anu i njega poznajem od 16. godine života, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela… »
Vesti dana »
Čak 200.000 ljudi evakuisano u Francuskoj: Ovde sve gori, 32.000 hektara otišlo u pepeo, vojska na terenu
Telegraf pre 1 satjoš 33 povezane
U ovim mestima se najviše zarađuje: RZS objavio gde su najveće plate u Srbiji i koja zanimanja su trenutno najplaćenija
Kurir pre 37 minutajoš 22 povezane
Danas pretežno sunčano, a onda sledi preokret: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana?
NIN pre 4 satijoš 26 povezanih
Na Univerzitetu u Nišu ostalo 1.629 slobodnih mesta u 2. upisnom roku: Samo je na ovom fakultetu sve popunjeno
Telegraf pre 1 satjoš 14 povezanih