Povezane vesti
"Izgubila sam nevinost s Peđom Jovanovićem!" Pevačica šokirala priznanjem! Bio joj je prva ljubav, bivša žena joj godinama…
Kurir 22.02.2025
Pevačica Dušica Grabović otvoreno je govorila o svom privatnom životu i jednom prilikom otkrila da je sa kolegom Peđom Jovanovićem imala intimne odnose. - Anu i njega poznajem od 16. godine, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela da se… »
Poznata pevačica šokirala: "Izgubila sam nevinost sa Peđom Jovanovićem, posle sam bila na rođenju njegovog sina"
Blic 22.02.2025
Pevačica Dušica Grabović otvoreno je govorila o svom privatnom životu i jednom prilikom otkrila da je sa kolegom Peđom Jovanovićem imala intimne odnose. - Anu i njega poznajem od 16. godine života, rođeni smo u istom gradu, a ja sam zbog njega i počela… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 51 povezana

Vlada usvojila odluku o redovnom povećanju minimalca od 1. januara za 10,1%, na 551 evro
RTV pre 1 satjoš 19 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 37 minutajoš 113 povezane

Uživo Zelenski napao ''Rusi namerno dronovima ušli u Poljsku''! Oglasila se Moskva
Alo pre 47 minutajoš 17 povezanih

Ministarka trgovine: Većina trgovinskih lanaca poštuje meru o ograničenju marži, u Veropoulosu delimično sprovedena
N1 Info pre 46 minutajoš 13 povezanih