Повезане вести
Магдалена ВРАЧИЋ "освежила" највећи хит Весне Змијанац: Занима ме њено мишљење, усвојила бих сваку њену критику и похвалу…
Вечерње новости 22.02.2025
МАГДАЛЕНА ВРАЧИЋ дочекала је својих пет минута и постала једна од тражених певачица на нашем тржишту, а поред тога што је у свету музичара позната по доброј атмосфери и завидном вокала, она је протеклих дана постала и витална на… »
Магдалена Врачић освежила хит Весне Змијанац: Занима ме њено мишљење, усвојила бих сваку њену критику и похвалу ВИДЕО
Нова 22.02.2025
Певачица Магдалена Врачић поред тога што је у свету музичара позната по доброј атмосфери и завидном вокала, протеклих дана је постала и витална на ТикТоку, те њени видео-снимци броје милионске прегледе. Иако је однедавно… »
Магдалена Врачић освежила највећи хит Весне Змијанац: Занима ме њено мишљење, усвојила бих сваку њену критику и похвалу…
Курир 22.02.2025
Певачица Магдалена Врачић дочекала је својих пет минута и постала једна од тражених певачица на нашем тржишту. Поред тога што је у свету музичара позната по доброј атмосфери и завидном вокала, она је протеклих дана постала и… »
Вести дана »
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 3 сатајош 1 повезана