Povezane vesti

Magdalena VRAČIĆ "osvežila" najveći hit Vesne Zmijanac: Zanima me njeno mišljenje, usvojila bih svaku njenu kritiku i…

Magdalena VRAČIĆ "osvežila" najveći hit Vesne Zmijanac: Zanima me njeno mišljenje, usvojila bih svaku njenu kritiku i…

Večernje novosti pre 10 sati
MAGDALENA VRAČIĆ dočekala je svojih pet minuta i postala jedna od traženih pevačica na našem tržištu, a pored toga što je u svetu muzičara poznata po dobroj atmosferi i zavidnom vokala, ona je proteklih dana postala i vitalna na Tiktoku, te… »
Magdalena Vračić osvežila hit Vesne Zmijanac: Zanima me njeno mišljenje, usvojila bih svaku njenu kritiku i pohvalu VIDEO

Magdalena Vračić osvežila hit Vesne Zmijanac: Zanima me njeno mišljenje, usvojila bih svaku njenu kritiku i pohvalu VIDEO

Nova pre 11 sati
Pevačica Magdalena Vračić pored toga što je u svetu muzičara poznata po dobroj atmosferi i zavidnom vokala, proteklih dana je postala i vitalna na TikToku, te njeni video-snimci broje milionske preglede. Iako je odnedavno prisutna na ovoj društvenoj… »
Magdalena Vračić osvežila najveći hit Vesne Zmijanac: Zanima me njeno mišljenje, usvojila bih svaku njenu kritiku i…

Magdalena Vračić osvežila najveći hit Vesne Zmijanac: Zanima me njeno mišljenje, usvojila bih svaku njenu kritiku i…

Kurir pre 16 sati
Pevačica Magdalena Vračić dočekala je svojih pet minuta i postala jedna od traženih pevačica na našem tržištu. Pored toga što je u svetu muzičara poznata po dobroj atmosferi i zavidnom vokala, ona je proteklih dana postala i vitalna na Tiktoku… »

Vesti dana »