Povezane vesti
Jeziva ispovest Gastozove bivše devojke: U suzama pričala o trudnoći i abortusu "Drogiran me prisiljavao..."
Telegraf 22.02.2025
Preporučujemo. Jedna od najpopularnijih tema koja je ovih dana u Beloj kući u Šimanovcima aktuelna jeste navodna trudnoća bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza. Gastoz je pred ulazak u rijaliti navodno pokušavao da dobije dete sa svojom tadašnjom… »
"Drogiran je pokušao da me siluje" Devojka koja je abortirala Gastozovo dete otkrila jezive detalje odnosa sa njim: "Hvatao me…
Alo 22.02.2025
Nađa odlučila da javno progovori o svemu. Jedna od najpopularnijih tema koja poslednjih dana trese Belu kuću jeste navodna trudnoća bivše devojke Nenada Marinkovića Gastoza. Kako se spekuliše, Gastoz je pred ulazak u rijaliti radio na potomstvu s Nađom… »
Vesti dana »

Masovne dojave o bombama u školama širom Srbije izazvale evakuacije i policijske provere
Naslovi.ai pre 10 minutajoš 81 povezana

Četvoro povređeno u napadu kod sinagoge u Mančesteru na praznik Jom Kipur
NIN pre 20 minutajoš 42 povezane

Izraelska mornarica presrela Globalnu Sumud flotilu sa humanitarnom pomoći za Gazu
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 41 povezana

Čubrilo je objavio novu prognozu i samo će ovaj kraj biti pošteđen „potopa“ koji danas preti Srbiji
Nova pre 20 minutajoš 63 povezane

Izrael presreo flotilu ka Gazi, priveden i Beograđanin Ognjen Marković
BBC News pre 1 satjoš 19 povezanih