Повезане вести
Милица открила какве поруке је нашла у борином телефону: Шок: "а да се ја њиховим мужевима тако јавим?", проговорила и о…
Блиц 23.02.2025
Вест да су се Милица Кемез и Бора Сантана разишли након краћег брака и дуже емотивне везе многе је изненадила. Милица је открила да је изнајмила стан после разлаза, а Бора је сад открио своју страну приче о тврдњама које се ових… »
"Отишли смо код нотара, све сам му вратила, не желим ништа из брака": Милица Кемез након развода од Боре Сантане изнајмила…
Блиц 23.02.2025
Милица Кемез, бивша задругарка потврдила је да се она и Бора Сантана разводе. Како је открила Милица Кемез, осећа се супер, тј. онолико колико може да буде супер, с обзиром на то да је наишао лош период за њу. Како је Милици… »
"Поднети су папири за развод" Милица Кемез преписала Бори Сантани сву имовину, па открила нове детаље
Курир 23.02.2025
Вест да се Милица Кемез и Бора Сантана разводе изненадила је многе, а бивша ријалити учесница јавно је говорила о разлозима због којих је одлучила да прекине овај однос. Сада је Милица открила да су она и Бора успели да се… »
"Поднети су папири за развод": Милица Кемез преписала Бори Сантани сву имовину, па открила нове детаље: "Знам колико сам дала…
Блиц 23.02.2025
Вест да се Милица Кемез и Бора Сантана разводе изненадила је многе, а бивша ријалити учесница јавно је говорила о разлозима због којих је одлучила да прекине овај однос. Сада је Милица открила да су она и Бора успели да се… »
Вести дана »
Данас без воде у Београду: У овом делу Палилуле чесме суве све до 18 сати
Курир пре 5 минутајош 4 повезане
Годишњица бруталне ликвидације породице Зец: Одржана комеморација за Михајла, Марију и ћерку Александру
Блиц пре 9 сатијош 1 повезана
Карлос Сајнц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Данас пре 7 сатијош 1 повезана