Povezane vesti
Pesma za Evroviziju 2025: Maja Nikolić iznela ozbiljne optužbe!
Svet plus 28.02.2025
Iako se nije plasirala u finale Pesme za Evroviziju 2025, Maja Nikolić ne odustaje od borbe za pravdu. Tvrdi da je imala ubedljivo najviše glasova publike i da su joj nepravedno uskratili prolazak dalje. Pevačica Maja Nikolić nastupila je na… »
Maja Nikolić otkrila ko je njen favorit! Evo za koga pevačica navija nakon što se sedmi put nije plasirala na Evroviziju
Kurir 28.02.2025
Pevačica Maja Nikolić na PZE 2025 takmičila se pesmom "Žali srce moje", ali nije prošla u finale. To je sedmi put da pop pevačica nije uspela da ode na "Evroviziju", iako više nije deo ovog takmičenja ona budno prati sva dešavanja vezana za… »
Prvo osula paljbu po njemu, onda usledio šok obrt: Maja Nikolić se javno obratila voditelju PZE, evo šta mu je poručila
Blic 28.02.2025
Maja Nikolić nije se plasirala u finale Pesme za Evroviziju 2025, a nakon poraza potkačila je RTS i zaposlene u ovoj medijskoj kući. Maja je naime, ljutito prozvala voditelja PZE 2025 Stefana Popovića za kojeg je tvrdila da ju je ismevao. - Pogledajte… »
Maja Nikolić bi volela da ovaj snimak nikada nije nastao, molila da ga obrišu: „Ugrožava se moja karijera“
Nova 28.02.2025
Maja Nikolić već danima je u žiži javnosti zbog učešća na Pesmi za Evroviziju 2025, ali se nažalost nije plasirala u finale. Ipak, Majin nastup na PZE 2025 bio je veoma zapažen, gotovo kao jedan od pre 11 godina, kojeg se i danas mnogi sećaju… »
Ovaj snimak maje Nikolić imao milion pregleda, ona molila da ga obrišu Ugrožava se moja karijera, hajde da ispravimo…
Kurir 28.02.2025
Maja Nikolić već danima je u žiži javnosti zbog u češća na Pesmi za Evroviziju 2025, ali se nažalost nije plasirala u finale. Ipak, Majin nastup na PZE 2025 bio je veoma zapažen, gotovo kao jedan od pre 11 godina, kojeg se i danas mnogi sećaju… »
Ovaj snimak maje Nikolić imao je milion pregleda, a ona molila da ga obrišu: "Ugrožava se moja karijera, hajde da ispravimo…
Blic 28.02.2025
Maja Nikolić već danima je u žiži javnosti zbog učešća na Pesmi za Evroviziju 2025, ali se nažalost nije plasirala u finale. Ipak, Majin nastup na PZE 2025 bio je veoma zapažen, gotovo kao jedan od pre 11 godina, kojeg se i danas mnogi sećaju… »
Jutjub "gori" zbog nastupa Maje Nikolić pred pola Holivuda: Jednima je vrh, drugi kažu - krindž do koske
Mondo 28.02.2025
Mnogi su zaboravili da je Maja Nikolić jedno vreme živela u Americi. Maja Nikolić možda je ispala iz trke za Pesmu Evrovizije, ali njena pesma "Žali srce moje" i dalje je glavni hit na mrežama. Ljudi masovno dele snimke, mimove, a u moru sadržaja… »
Vesti dana »

Rod Blagojević: Sastao sam se juče sa Vučićem, ali je počeo da se oseća loše i morao je da ode ranije
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Poslanik NPS-a: Nisam bio član radikala, neko je „upregao“ botove po mrežama da uruši jedinstvo
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Odlazim na kraju godine" Povlači se Voren Bafet (94): Mislim da je došlo vreme
Blic pre 3 satajoš 1 povezana