Povezane vesti
Prelević ispred Pete gimnazije: Nepoznato lice ušlo u kancelariju direktorke, ne znamo ko je taj čovek i šta tu radi
N1 Info 28.02.2025
“Obavešteni smo jutros od učenika da je neko civilno lice ušlo u zgradu na neki ulaz, da je ušao u kancelariju direktorke, imao je ključ. Mi ne znamo ko je taj čovek i šta tu radi. Očigledno da je direktorka u jako dobrim odnosima sa tim ljudima za koje… »
Prelević ispred Pete gimnazije: Nepoznato lice ušlo u kancelariju direktorke, ne znamo ko je taj čovek i šta tu radi
Nova 28.02.2025
“Obavešteni smo jutros od učenika da je neko civilno lice ušlo u zgradu na neki ulaz, da je ušao u kancelariju direktorke, imao je ključ. Mi ne znamo ko je taj čovek i šta tu radi. Očigledno da je direktorka u jako dobrim odnosima sa tim ljudima za koje… »
Vesti dana »
Programeri u Srbiji zarađuju četiri puta više od ugostitelja
Bloomberg Adria pre 18 minutajoš 20 povezanih
Danas pretežno sunčano, a onda sledi preokret: Kakvo nas vreme očekuje u narednih sedam dana?
NIN pre 4 satijoš 24 povezane
Na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju od 20 min do sat i po, najduže na Preševu
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih
Muškarac uhapšen zbog prevare: Zvao građane, govorio da su im bližnji imali nezgodu i tražio novac
Moj Novi Sad pre 48 minutajoš 16 povezanih