Povezane vesti

"Jao, Sale moj dobri, kud sad da ode? Duša moja, bio mi je kao brat rođeni!" Goca Božinovska u suzama zbog Saše Popovića…

"Jao, Sale moj dobri, kud sad da ode? Duša moja, bio mi je kao brat rođeni!" Goca Božinovska u suzama zbog Saše Popovića…

Blic pre 14 sati
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a pevačica Goca Božinovska se slomila kada je čula tužnu vest. - Jao, Sale moj dobri, kud sad da ode? Duša moja, bio mi je kao brat rođeni. Niko nije mogao da dođe do njega, da ga vidimo, poslednji put sam… »
Pred izlazak na binu saznala za smrt Saše popovića Neda Ukraden se slomila posle tužnih vesti: Ostaće velika praznina

Pred izlazak na binu saznala za smrt Saše popovića Neda Ukraden se slomila posle tužnih vesti: Ostaće velika praznina

Kurir pre 16 sati
Pevačica N eda Ukraden pred sam izlazak na binu saznala je da je Saša Popović umro, te je jedva došla sebi. Naime, pevačica se oglasila za medije nakon što su do nje stigle tužne vesti, a u tom trenutku bila je u Bugarskoj. - Zatečena sam, ja sam… »
"Otišao je Čovek! Moja duša je načeta..." Tužna objava PR-a Grand produkcije posvećena Saši Popoviću

"Otišao je Čovek! Moja duša je načeta..." Tužna objava PR-a Grand produkcije posvećena Saši Popoviću

Telegraf pre 1 dan
Preporučujemo. Pr Grand produkcije, Vesna Milanović, oprostila se od Saše Popovića emotivnim rečima, ističući koliko joj je značila njihova saradnja i prijateljstvo. - Otišao je Čovek. Dragi moj Sale, hvala ti što si dotakao moj život, hvala… »
"Ćerka mi je rekla "Majko, smiri se, budi mirna, umro Sale Popović"" Sanja Đorđević slomljena nakon što su joj saopštili…

"Ćerka mi je rekla "Majko, smiri se, budi mirna, umro Sale Popović"" Sanja Đorđević slomljena nakon što su joj saopštili…

Blic pre 1 dan
Pevačica Sanja Đorđević slomila se nakon što je čula vest o smrti Saša Popović. Njoj je tužnu vest saopštila ćerka, a Lepa Brena kroz suze potvrdila. "Preteško mi je šta da vam kažem. Znam ga od prvog dana svoje karijere. On je bio tu uz sve… »
"Nedostajaćeš mi Salence, beskrajno": Ceca slomljena zbog smrti Saše Popovića: "Tvoj odlazak je nenadoknadiv gubitak"

"Nedostajaćeš mi Salence, beskrajno": Ceca slomljena zbog smrti Saše Popovića: "Tvoj odlazak je nenadoknadiv gubitak"

Blic pre 1 dan
Saša Popović umro je danas u 70. godini, a Ceca Ražnatović se oprostila bolnim rečima od velikog prijatelja. - Dragi moj, prijatelju bio si čovek vizije, harizme i neiscrpne energije. Tvoj odlazak je nenadoknadiv gubitak, ne samo za tvoju porodicu i… »
"Strašno mi je žao čoveka sa kojim sam radio i družio se" Voja Nedeljković skrhan odlaskom Saše Popovića: "Gajio je…

"Strašno mi je žao čoveka sa kojim sam radio i družio se" Voja Nedeljković skrhan odlaskom Saše Popovića: "Gajio je…

Blic pre 1 dan
Saša Popović preminuo je u 70. godini života, a od njega se opraštaju prijatelji i kolege. Jedan od najbližih saradnika Saše Popovića, voditelj Voja Nedeljković, oglasio se za "Blic". - Strašno mi je žao čoveka sa kojim sam radio i družio se… »

Vesti dana »