Повезане вести
Спалите Вуц̌иц́а-крив је! Хрватима с̌то их је понизио у вођењу дрз̌аве, опозицији јер не моз̌е да га победи, челницима РТС…
Курир 02.03.2025
Кад се разгрну лаз̌и и неискрена оправдања, испада да се све ово дес̌ава због биоскопа: схватили су да се филм који су волели никад вис̌е нец́е давати! Просто, не моз̌е вис̌е да се у слабој и пониз̌еној Србији на власт долази… »
Шта рећи - У Србији га вешају усташе га пале,а он је извукао Србију из досовског понора !?
Глас Западне Србије 02.03.2025
председника Вучића, пренела је у суботу Далмација данас, наводећи да ''традиција налаже'', да се на крају сваке поворке ''запали крње, кривац за све проблеме у прошлој години''. Хрватски портал наводи и да је током ''спаљивања… »
Гашић о Каштелима и Ђиласу:Видимо где је пресек интереса 'пријатеља' српског народа
РТВ 02.03.2025
БЕОГРАД - Министар одбране Братислав Гашић изјавио је да порука народног посланика Драгана Ђиласа, у којој убиство председника Републике назива ''услугом Србији'', и паљење лутке са ликом Александра Вучића на карневалу у… »
Вучић: Поносан сам што у Хрватској пале лутку са мојим ликом - погледајте снимак спаљивања "Вучићеве лутке"! (видео)
Правда 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић каже да је поносан што другу годину заредом у Хрватској пале лутку са његовим ликом, јер то показује да је урадио добро за Србију и српски народ. У Каштелима, у Хрватској, права гротеска од… »
Вучић: Поносан сам што у Хрватској пале лутку са мојим ликом - погледајте снимак спаљивања "Вучићеве лутке"! (видео)
Правда 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић каже да је поносан што другу годину заредом у Хрватској пале лутку са његовим ликом, јер то показује да је урадио добро за Србију и српски народ. У Каштелима, у Хрватској, права гротеска од… »
Вучић коментарисао спаљивање лутке са његовим ликом на карневалу код Сплита
Данас 02.03.2025
У Каштелима крај Сплита одржан је традиционални карневал на којем је у суботу спаљена лутка с ликом председника Србије Александра Вучића, што су данас оштро осудили државни званичници из владајуће странке у Србији, а реаговао је… »
У Хрватској спаљена лутка са ликом Вучића (ВИДЕО)
Данас 02.03.2025
У Каштелима крај Сплита одржан је традиционални карневал на којем је у суботу спаљена лутка с ликом председника Србије Александра Вучића, што су данас оштро осудили државни званичници из владајуће странке у Србији, а реаговао је… »
Вучић о паљењу лутке у Хрватској: Поносан сам и бескрајно им хвала на томе
Нови магазин 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је поносан на то што је током карневала у Каштелима надомак Сплита поново запаљена лутка са његовим ликом, наводећи да је то показатељ да је "много тога доброг урадио за… »
"Веома сам Поносан, бескрајно им хвала": Вучић: Спаљивање лутке са мојим ликом у Хрватској показује колико доброг сам урадио…
Блиц 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, коментаришући то што већ другу годину заредом у Хрватској на фестивалу у Каштелима пале лутку са његовим ликом, да је поносан на ту чињеницу која, како каже, показује да је… »
Вучић о паљењу лутке у Хрватској: Поносан сам и бескрајно им хвала на томе
НИН 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је поносан на то што је током карневала у Каштелима надомак Сплита поново запаљена лутка са његовим ликом, наводећи да је то показатељ да је "много тога доброг урадио за… »
ВИДЕО: У Хрватској спаљена лутка с ликом Вучића
Мој Нови Сад 02.03.2025
У Каштелима надомак Сплита одржан је традиционални карневал на којем је запаљена лутка са ликом председника Србије. Хрватски медији наводе да традиција налаже, да се на крају сваке поворке запали крње, кривац за све проблеме у… »
Вучић о паљењу лутке са његовим ликом у Хрватској: Много сам срећан
Бета 02.03.2025
Вучиц́: Спаљивање лутке у Хрватској показује колико доброг сам урадио за српски народ
Спутник 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучиц́ изјавио је данас, коментаришуц́и то што вец́ другу годину заредом у Хрватској пале лутку са његовим ликом, да је поносан на ту чињеницу која, како каже, показује да је урадио добро за Србију… »
Вучић: Спаљивање лутке у Хрватској показује колико доброг сам урадио за српски народ
Еуроневс 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, коментаришући то што већ другу годину заредом у Хрватској пале лутку са његовим ликом, да је поносан на ту чињеницу која, како каже, показује да је урадио добро за Србију и српски… »
Вучић о паљењу лутке са његовим ликом у Хрватској: Много сам срећан
Радио сто плус 02.03.2025
“Не постоји ниједан лепши знак него кад вам Хрвати спаљују лутку сваке године за редом. Онда сте много, много тога доброг урадили за српски народ. Тако да, поносан сам на то и бескрајно им хвала на томе. Желим им исти резултат и… »
Вучић: Спаљивање лутке у Хрватској показује колико доброг сам урадио за српски народ
РТС 02.03.2025
Председник Србије Александар Вучић изјавио је, коментаришући то што већ другу годину заредом у Хрватској пале лутку са његовим ликом, да је поносан на ту чињеницу која, како каже, показује да је урадио добро за Србију и српски… »
Телеграф 02.03.2025
Препоручујемо. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас, коментаришући то што већ другу годину заредом у Хрватској пале лутку са његовим ликом, да је поносан на ту чињеницу која, како каже, показује да је урадио… »
Вести дана »
Данас у Србији облачно, највиша дневна температура 12 степени
Глас Западне Србије пре 2 сатајош 19 повезаних
Репортерка Н1 из Скопља: Заплењено чак 40 тона марихуане, према последњим незваничним информацијама
Н1 Инфо пре 29 минута
УЖИВО: Рат у Украјини - У руским нападима погођена кључна енергетска инфраструктура
Еуроневс пре 3 сатајош 14 повезаних