Povezane vesti
"Nudio sam se Zvezdi tri puta!" Stojković o prelasku u Partizan, otkrio da mu je majka plakala
Večernje novosti 02.03.2025
Nekadašnji reprezentativac Srbije Vladimir Stojković podelio je Srbiju kada je 2010. godine prešao u Partizan, a to mu navijači Zvezde nisu nikada oprostili. Sada se još jednom osvrnuo na taj period: Foto: FK Partizan Bivši čuvar mreže Zvezde i Partizana… »
Nudio sam se crvenoj Zvezdi 3 puta: Šokantna ispovest Vladimira Stojkovića o tome kako je prešao u Partizan! (video)
Hot sport 02.03.2025
Majka bila na ivici suza zbog njegove odluke! Kada je Vladimir Stojković 2010. godine došao u Partizan, fudbalska javnost u Srbiji bila je u šoku. Nekadašnji golman Crvene zvezde priznao je u podkastu „Wish&Go“ da je čak tri puta pokušao da se vrati na… »
Vesti dana »

Delegacija Srpske liste sa Sorensenom: Hitno zaustaviti institucionalno nasilje nad Srbima na KiM
Blic pre 29 minutajoš 2 povezane

Pet ranjenih u oružanom napadu u američkoj vojnoj bazi u Džordžiji, napadač je vojni narednik
Danas pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 1 satjoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 5 satijoš 1 povezana