Povezane vesti
Novi trener TSC-a: Želim da mi diktiramo igru (video)
Sportski žurnal 02.03.2025
TSC će igrati na gostujućem terenu u Beogradu protiv Jedinstva iz Uba u ponedeljak u 14 časova, u 26. kolu Super lige Srbije. Novi trener TSC-a Slavko Matić izjavio je danas da želi da njegova ekipa diktira igru na predstojećoj utakmici Super lige Srbije… »
"Detaljno sam ih analizirao!" Novi trener TSC-a pred meč sa Jedinstvom u Superligi Srbije
Večernje novosti 02.03.2025
Fudbaleri TSC-a gostuju "fenerašu" Jedinstvu u ponedeljak od 14 časova, a novi trener gostiju Slavko Matić izneo je očekivanja pred ovaj meč. Foto arhiva VN - Jedinstvo je ovog proleća u boljoj formi nego jesenas, detaljno sam ih analizirao, ali moj… »
Matić: "Sa TSC ću se boriti do poslednjeg minuta"
B92 02.03.2025
Trener fudbalera TSC-a Slavko Matić izjavio je danas da želi da njegova ekipa diktira igru na predstojećoj utakmici Super lige Srbije protiv Jedinstva iz Uba. "Jedinstvo je ovog proleća u boljoj formi nego jesenas, detaljno sam ih analizirao, ali moj… »
Vesti dana »
Odgovor Irana na mirovni predlog 'potpuno neprihvatljiv': Tramp
BBC News pre 48 minutajoš 40 povezanih
Španska vlada i SZO planiraju da danas završe iskrcavanje svih putnika sa kruzera
Politika pre 13 minutajoš 27 povezanih
RHMZ objavio upozorenje na pljuskove sa grmljavinom, moguća pojava grada
Zoom UE pre 48 minutajoš 28 povezanih
Ostavka Kristijana Šmita, visokog predstavnika za BiH: 'Zamerio se Trampu'
BBC News pre 3 minutajoš 34 povezane
Đurić: Srbija želi što brže otvaranje šengenskog prostora za sve zemlje sa Zapadnog Balkana
Serbian News Media pre 18 minutajoš 22 povezane