Повезане вести

Добар почетак године за Кецмановића и Ђереа: Ево колико је морало да прође да српски тенисери освоје нову титулу

Добар почетак године за Кецмановића и Ђереа: Ево колико је морало да прође да српски тенисери освоје нову титулу

Вечерње новости 03.03.2025
СРПСКИ тенисери Миомир Кецмановић и Ласло Ђере су веома добро почели сезону. Они су успели да освоје по један трофеј, што може да им буде велики подстрек за наставак. ФОТО: ТСС/С. Стевановић Наиме, Миша је пехар подигао у Делреј… »
Ласло Ђере у Сантјагу до треће АТП титуле у каријери

Ласло Ђере у Сантјагу до треће АТП титуле у каријери

Радио 021 03.03.2025
Ласло Ђере је освојио титулу на турниру у Сантјагу, пошто је победио браниоца титуле, 31. играча света Аргентинца Себастијана Баеса после три сета, 6:4, 3:6, 7:5. Ђере је победио после два сата и 25 минута и освојио трећу АТП… »
Буђење српског тениса: Ређају се титуле, појављује се нове наде

Буђење српског тениса: Ређају се титуле, појављује се нове наде

Нова 03.03.2025
Ласло Ђере успео је да освоји трећу титулу у каријери и то другу на тлу Јужне Америке. Српски тенисер је крунисао сјајан наступ у Чилеу где му је пошло за руком да освоји титулу у Сантјагу после велик борбе и драме у финалу у… »
Ђере сустигао Троицког, ускоро престиже легенду

Ђере сустигао Троицког, ускоро престиже легенду

Б92 03.03.2025
Ласло Ђере је освајањем титуле у Сантјагу ушао на деобу трећег места једне вечне листе српског тениса. Ђере је у Сантјагу освојио трећу титулу у каријери, након Рио де Жанеира (2019) и Сардиније (2020). Он се тиме изједначио са… »
Ђере за петама Боби и кецману! Ласло трећи на листи освајача пехара, шести по броју победа међу тенисерима из Србије

Ђере за петама Боби и кецману! Ласло трећи на листи освајача пехара, шести по броју победа међу тенисерима из Србије

Вечерње новости 03.03.2025
ПЕЊЕ се Ласло Ђере на лествици када су у питању победе и титуле, када се рачунају само српски тенисери. Засад, 29-годишњак са пехаром у Сантијагу стигао је до треће круне у каријери, чиме је изједначио учинак Јанка… »
Ласло Ђере: Плашио сам се да ћу раније морати да завршим каријеру

Ласло Ђере: Плашио сам се да ћу раније морати да завршим каријеру

Спорт клуб 03.03.2025
После скоро пет година, Ласло Ђере поново је освојио АТП титулу, и то после драме на турниру из серије 250 у Сантијагу. Прошле сезоне се Ђере много мучио са повредама, испао је из топ 100, чак се плашио да ће морати и да се… »
Ђере пун емоција: "Мислио сам да је крај каријере"

Ђере пун емоција: "Мислио сам да је крај каријере"

Спортске.нет 03.03.2025
Ласло Ђере је освојио турнир у Сантјагу и тако стигао до своје треће титуле у каријери. Српски тенисер је тако остварио подвиг на АТП листи и напредовао за чак 29 места. Сада 74. тенисер света после освајања турнира у Чилеу био… »
За Новака је и даље све исто, метеорски скок Ласла Ђереа

За Новака је и даље све исто, метеорски скок Ласла Ђереа

Нова 03.03.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић задржао је седмо место на објављеној АТП листи, док је Ласло Ђере напредовао за 29. позиција до 74. после освајања титуле на турниру у Сантјагу. Ђоковић је седми са 3.900 бодова, колико је имао и… »
Ђере: Сумњао сам у себе и помишљао на крај каријере

Ђере: Сумњао сам у себе и помишљао на крај каријере

Спортски журнал 03.03.2025
„Одувек сам мислио да желим да играм до 35, 36. године, али...”. Ласло Ђере, после победе над Себастијаном Баесом (6:4, 3:6, 7:5) и у финалу турнира у Сантјагу и трећег АТП трофеја у каријери, видно задовољан је причао с… »
Ђоковић и даље седми на АТП листи, Ђере напредовао после освајања титуле

Ђоковић и даље седми на АТП листи, Ђере напредовао после освајања титуле

НИН 03.03.2025
Српски тенисер Новак Ђоковић задржао је седмо место на данас објављеној АТП листи, док је Ласло Ђере напредовао за 29. позиција до 74. после освајања титуле на турниру у Сантјагу. Ђоковић је седми са 3.900 бодова, колико је… »
Ласло Ђере после освајања АТП титуле: Помислио сам да је крај каријере близу

Ласло Ђере после освајања АТП титуле: Помислио сам да је крај каријере близу

Данас 03.03.2025
Ласло Ђере освојио је више од титуле у Сантијагу и 250 поена на АТП листи. Српски тенисер је у Јужној Америци нашао одговоре на недоумице које су га мучиле и збуњивале. А за тенисера који се бори са неизвесношћу и… »
Ласло Ђере након освојеног трофеја у Сантјагу: „Није да тако често освајам турнире, али…“ (видео)

Ласло Ђере након освојеног трофеја у Сантјагу: „Није да тако често освајам турнире, али…“ (видео)

Хот спорт 03.03.2025
„Била је велика борба, нисмо играли најбољи тенис, али мислим да смо дали све од себе“ Ласло Ђере имао је разлога за славље након освајања титуле на турниру у Сантјагу, где је у неизвесном финалу савладао Себастијана Баеза са… »
Велики скок Ласла Ђереа на АТП листи: Новак Ђоковић је седми, а Јаник Синер и даље први

Велики скок Ласла Ђереа на АТП листи: Новак Ђоковић је седми, а Јаник Синер и даље први

Еуроневс 03.03.2025
Најбољи тенисер света на најновијој АТП листи и даље је Италијан Јаник Синер са 11.330 освојених бодова, док је други на листи Александер Зверев са 3.195 поена мање. Новак Ђоковић и овог понедељка заузима седму позицију на… »
Ласло Ђере подигао трофеј После много муке освојио АТП турнир

Ласло Ђере подигао трофеј После много муке освојио АТП турнир

Дневник 03.03.2025
Након што су Међедовић и Кецмановић подизали трофеје у 2025. години, сада је то урадио и Ђере. Интересантно је да се још чека Ђоковић. Српски тенисер Ласло Ђере освојио је титулу на АТП турниру серије 250 у чилеанском Сантијагу… »
Шампион Ласло Ђере – прве речи после дуго чекане титуле

Шампион Ласло Ђере – прве речи после дуго чекане титуле

Спорт клуб 03.03.2025
Дуго је чекао титулу Ласло Ђере, од овог понедељка 74. играч АТП листе. Српски тенисер у Сантијагу освојио трећи АТП турнир у каријери, први после пет година. У финалу је победио Себастијана Баеза, о којем је после победе… »
Ђере "отворио душу": "Помислио сам да је крај близу" ВИДЕО

Ђере "отворио душу": "Помислио сам да је крај близу" ВИДЕО

Б92 03.03.2025
Српски тенисер Ласло Ђере отворио је душу после освајања треће титуле у каријери. Ђере је подигао трофеј у Сантјагу у недељу увече и тиме се изједначио са Виктором Троицким на вечној листи српских тенисера, са три трофеја у… »
Српски тенисер Ђере скочио са 103. на 74. место, Ђоковић остао седми на АТП листи

Српски тенисер Ђере скочио са 103. на 74. место, Ђоковић остао седми на АТП листи

Политика 03.03.2025
ЛОНДОН – Српски тенисер Ласло Ђере скочио је за 29 места после освајања титуле у Сантијагу и сад је на 74 месту на АТП листи, док је Новак Ђоковић остао седми. Ђере (29) је у недељу увече освојио титулу на АТП турниру у главног… »
Емотивна објава девојке Ласла Ђереа: Ћерка једног од најбогатијих Црногораца одушевљена због титуле

Емотивна објава девојке Ласла Ђереа: Ћерка једног од најбогатијих Црногораца одушевљена због титуле

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Српски тенисер Ласло Ђере остварио је велики успех, пошто је освојио титулу на АТП турниру у Сантјагу, где је у финалу савладао Себастијана Баеза, који је бранио титулу са 6:4, 3:6, 7:5. После неизвесне борбе, Ђере… »
Атп послао поруку на српском због титуле Ласла Ђереа: Написана је једна реч коју сви волимо да чујемо!

Атп послао поруку на српском због титуле Ласла Ђереа: Написана је једна реч коју сви волимо да чујемо!

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Ласло Ђере је од пре неколико сати шампион Сантијага, а након велике победе у финалу против Себастијана Баеза и краја трећег сета, АТП је послао поруку сада власнику три АТП титуле. Кровна кућа тениса је на свом… »
Ђере се са титулом Сантијага обратио Хрвату и захвалио му на свему, а онда је изговорио једну реч на шпанском!

Ђере се са титулом Сантијага обратио Хрвату и захвалио му на свему, а онда је изговорио једну реч на шпанском!

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Ласло Ђере је победом у финалу против Себастијана Баеза успео да у Сантијагу узме своју трећу АТП титулу, а након великог тријумфа се захвалио свом тренеру Марију Тудору, као и публици у Чилеу. - Захвалио бих се… »
Ево како је Ђере прославио титулу у Чилеу: Пао је на земљу, након тога се дрхтавим рукама ухватио за главу...

Ево како је Ђере прославио титулу у Чилеу: Пао је на земљу, након тога се дрхтавим рукама ухватио за главу...

Телеграф 03.03.2025
Препоручујемо. Српски тенисер Ласло Ђере од данас је шампион Сантијага након што је у финалу савладао Себастијана Баеза, а када се завршио последњи поен у трећем сету, знао је Лаци како то да прослави. Ђере је познат као миран… »

Вести дана »