Povezane vesti

Đere za petama Bobi i kecmanu! Laslo treći na listi osvajača pehara, šesti po broju pobeda među teniserima iz Srbije

Đere za petama Bobi i kecmanu! Laslo treći na listi osvajača pehara, šesti po broju pobeda među teniserima iz Srbije

Večernje novosti pre 1 sat
PENjE se Laslo Đere na lestvici kada su u pitanju pobede i titule, kada se računaju samo srpski teniseri. Zasad, 29-godišnjak sa peharom u Santijagu stigao je do treće krune u karijeri, čime je izjednačio učinak Janka Tipsarevića. Isto tako, momku… »
Đere sustigao Troickog, uskoro prestiže legendu

Đere sustigao Troickog, uskoro prestiže legendu

B92 pre 1 sat
Laslo Đere je osvajanjem titule u Santjagu ušao na deobu trećeg mesta jedne večne liste srpskog tenisa. Đere je u Santjagu osvojio treću titulu u karijeri, nakon Rio de Žaneira (2019) i Sardinije (2020). On se time izjednačio sa Viktorom Troickim… »
Laslo Đere: Plašio sam se da ću ranije morati da završim karijeru

Laslo Đere: Plašio sam se da ću ranije morati da završim karijeru

Sport klub pre 4 sati
Posle skoro pet godina, Laslo Đere ponovo je osvojio ATP titulu, i to posle drame na turniru iz serije 250 u Santijagu. Prošle sezone se Đere mnogo mučio sa povredama, ispao je iz top 100, čak se plašio da će morati i da se povuče ranije nego što… »
Đere: Sumnjao sam u sebe i pomišljao na kraj karijere

Đere: Sumnjao sam u sebe i pomišljao na kraj karijere

Sportski žurnal pre 8 sati
„Oduvek sam mislio da želim da igram do 35, 36. godine, ali...”. Laslo Đere, posle pobede nad Sebastijanom Baesom (6:4, 3:6, 7:5) i u finalu turnira u Santjagu i trećeg ATP trofeja u karijeri, vidno zadovoljan je pričao s novinarima na… »
Za Novaka je i dalje sve isto, meteorski skok Lasla Đerea

Za Novaka je i dalje sve isto, meteorski skok Lasla Đerea

Nova pre 8 sati
Srpski teniser Novak Đoković zadržao je sedmo mesto na objavljenoj ATP listi, dok je Laslo Đere napredovao za 29. pozicija do 74. posle osvajanja titule na turniru u Santjagu. Đoković je sedmi sa 3.900 bodova, koliko je imao i prošle sedmice. Od… »
Đere pun emocija: "Mislio sam da je kraj karijere"

Đere pun emocija: "Mislio sam da je kraj karijere"

Sportske.net pre 8 sati
Laslo Đere je osvojio turnir u Santjagu i tako stigao do svoje treće titule u karijeri. Srpski teniser je tako ostvario podvig na ATP listi i napredovao za čak 29 mesta. Sada 74. teniser sveta posle osvajanja turnira u Čileu bio je prilično emotivan… »
Đoković i dalje sedmi na ATP listi, Đere napredovao posle osvajanja titule

Đoković i dalje sedmi na ATP listi, Đere napredovao posle osvajanja titule

NIN pre 9 sati
Srpski teniser Novak Đoković zadržao je sedmo mesto na danas objavljenoj ATP listi, dok je Laslo Đere napredovao za 29. pozicija do 74. posle osvajanja titule na turniru u Santjagu. Đoković je sedmi sa 3.900 bodova, koliko je imao i prošle sedmice… »
Laslo Đere posle osvajanja ATP titule: Pomislio sam da je kraj karijere blizu

Laslo Đere posle osvajanja ATP titule: Pomislio sam da je kraj karijere blizu

Danas pre 9 sati
Laslo Đere osvojio je više od titule u Santijagu i 250 poena na ATP listi. Srpski teniser je u Južnoj Americi našao odgovore na nedoumice koje su ga mučile i zbunjivale. A za tenisera koji se bori sa neizvesnošću i samopouzdanjem, to mnogo znači… »
Laslo Đere nakon osvojenog trofeja u Santjagu: „Nije da tako često osvajam turnire, ali…“ (video)

Laslo Đere nakon osvojenog trofeja u Santjagu: „Nije da tako često osvajam turnire, ali…“ (video)

Hot sport pre 10 sati
„Bila je velika borba, nismo igrali najbolji tenis, ali mislim da smo dali sve od sebe“ Laslo Đere imao je razloga za slavlje nakon osvajanja titule na turniru u Santjagu, gde je u neizvesnom finalu savladao Sebastijana Baeza sa 6:4, 3:6, 7:5. Srpski… »
Laslo Đere podigao trofej Posle mnogo muke osvojio ATP turnir

Laslo Đere podigao trofej Posle mnogo muke osvojio ATP turnir

Dnevnik pre 10 sati
Nakon što su Međedović i Kecmanović podizali trofeje u 2025. godini, sada je to uradio i Đere. Interesantno je da se još čeka Đoković. Srpski teniser Laslo Đere osvojio je titulu na ATP turniru serije 250 u čileanskom Santijagu, pošto je posle… »
Veliki skok Lasla Đerea na ATP listi: Novak Đoković je sedmi, a Janik Siner i dalje prvi

Veliki skok Lasla Đerea na ATP listi: Novak Đoković je sedmi, a Janik Siner i dalje prvi

Euronews pre 10 sati
Najbolji teniser sveta na najnovijoj ATP listi i dalje je Italijan Janik Siner sa 11.330 osvojenih bodova, dok je drugi na listi Aleksander Zverev sa 3.195 poena manje. Novak Đoković i ovog ponedeljka zauzima sedmu poziciju na lestvici, a ispred njega… »
Šampion Laslo Đere – prve reči posle dugo čekane titule

Šampion Laslo Đere – prve reči posle dugo čekane titule

Sport klub pre 11 sati
Dugo je čekao titulu Laslo Đere, od ovog ponedeljka 74. igrač ATP liste. Srpski teniser u Santijagu osvojio treći ATP turnir u karijeri, prvi posle pet godina. U finalu je pobedio Sebastijana Baeza, o kojem je posle pobede govorio biranim rečima… »
Đere "otvorio dušu": "Pomislio sam da je kraj blizu" VIDEO

Đere "otvorio dušu": "Pomislio sam da je kraj blizu" VIDEO

B92 pre 11 sati
Srpski teniser Laslo Đere otvorio je dušu posle osvajanja treće titule u karijeri. Đere je podigao trofej u Santjagu u nedelju uveče i time se izjednačio sa Viktorom Troickim na večnoj listi srpskih tenisera, sa tri trofeja u karijeri. Ovaj uspeh… »
Srpski teniser Đere skočio sa 103. na 74. mesto, Đoković ostao sedmi na ATP listi

Srpski teniser Đere skočio sa 103. na 74. mesto, Đoković ostao sedmi na ATP listi

Politika pre 11 sati
LONDON – Srpski teniser Laslo Đere skočio je za 29 mesta posle osvajanja titule u Santijagu i sad je na 74 mestu na ATP listi, dok je Novak Đoković ostao sedmi. Đere (29) je u nedelju uveče osvojio titulu na ATP turniru u glavnog gradu Čilea što… »
Atp poslao poruku na srpskom zbog titule Lasla Đerea: Napisana je jedna reč koju svi volimo da čujemo!

Atp poslao poruku na srpskom zbog titule Lasla Đerea: Napisana je jedna reč koju svi volimo da čujemo!

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Laslo Đere je od pre nekoliko sati šampion Santijaga, a nakon velike pobede u finalu protiv Sebastijana Baeza i kraja trećeg seta, ATP je poslao poruku sada vlasniku tri ATP titule. Krovna kuća tenisa je na svom Fejsbuk profilu… »
Emotivna objava devojke Lasla Đerea: Ćerka jednog od najbogatijih Crnogoraca oduševljena zbog titule

Emotivna objava devojke Lasla Đerea: Ćerka jednog od najbogatijih Crnogoraca oduševljena zbog titule

Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. Srpski teniser Laslo Đere ostvario je veliki uspeh, pošto je osvojio titulu na ATP turniru u Santjagu, gde je u finalu savladao Sebastijana Baeza, koji je branio titulu sa 6:4, 3:6, 7:5. Posle neizvesne borbe, Đere je uspeo da osvoji… »
Laslo Đere u Santjagu do treće ATP titule u karijeri

Laslo Đere u Santjagu do treće ATP titule u karijeri

Radio 021 pre 12 sati
Laslo Đere je osvojio titulu na turniru u čileanskom Santjagu. On je u finalu savladao Argentinca Sebastijana Baeza rezultatom 6:4, 3:6, 7:5. Đere je stigao do treće ATP titule u karijeri, prve posle skoro pet godina. Prethodno je osvojio trofeje u… »
Evo kako je Đere proslavio titulu u Čileu: Pao je na zemlju, nakon toga se drhtavim rukama uhvatio za glavu...

Evo kako je Đere proslavio titulu u Čileu: Pao je na zemlju, nakon toga se drhtavim rukama uhvatio za glavu...

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Srpski teniser Laslo Đere od danas je šampion Santijaga nakon što je u finalu savladao Sebastijana Baeza, a kada se završio poslednji poen u trećem setu, znao je Laci kako to da proslavi. Đere je poznat kao miran momak koji ne… »
Đere se sa titulom Santijaga obratio Hrvatu i zahvalio mu na svemu, a onda je izgovorio jednu reč na španskom!

Đere se sa titulom Santijaga obratio Hrvatu i zahvalio mu na svemu, a onda je izgovorio jednu reč na španskom!

Telegraf pre 18 sati
Preporučujemo. Laslo Đere je pobedom u finalu protiv Sebastijana Baeza uspeo da u Santijagu uzme svoju treću ATP titulu, a nakon velikog trijumfa se zahvalio svom treneru Mariju Tudoru, kao i publici u Čileu. - Zahvalio bih se svom treneru Mariju, mom… »

Vesti dana »