Повезане вести

Српска певачица имала 4 спонтана побачаја: Откривена јој генетска мутација, открила све о паклу кроз који је прошла

Српска певачица имала 4 спонтана побачаја: Откривена јој генетска мутација, открила све о паклу кроз који је прошла

Мондо 04.03.2025
Марији је било тешко да пролази кроз све то поготово док није сазнала прави разлог. Марија Микић је у складном браку већ неколико година. У том браку је добила ћерку и сина, али је сада открила да је пре првог детета имала четири… »
"Имам генетску мутацију" Марија Микић открила да је имала четири спонтана побачаја пре него што је родила прво дете

"Имам генетску мутацију" Марија Микић открила да је имала четири спонтана побачаја пре него што је родила прво дете

Курир 04.03.2025
Марија Микић је у складном браку већ неколико година. У том браку је добила ћерку и сина, али је сада открила да је пре првог детета имала четири спонтана. Марија Микић проговорила је о болним тренуцима кроз које је прошла, а… »
(Видео) "имала сам четири спонтана побачаја": Певачица Марија Микић је прошла кроз тежак период: "Нисам се радовала док нисам…

(Видео) "имала сам четири спонтана побачаја": Певачица Марија Микић је прошла кроз тежак период: "Нисам се радовала док нисам…

Блиц 03.03.2025
Марија Микић је у складном браку већ неколико година. У том браку је добила ћерку и сина, али није све одувек било идилично како је данас о чему прича отворено у емисији "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује… »
(Видео) "био је јако непријатан": Веза Марије Микић и њеног супруга није у старту прихваћена од свих: "Јован је све…

(Видео) "био је јако непријатан": Веза Марије Микић и њеног супруга није у старту прихваћена од свих: "Јован је све…

Блиц 03.03.2025
Певачица Марија Микић гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује сао на Блиц телевизији на каналу 117 понедељком у 22 сата, у којој отворено говори о свом приватном животу. Марија Микић пред… »
(Видео) "то ми је једна празнина": Марија Микић цео живот живи са тугом: "Једна ствар на коју сам најпоноснија у животу је она"…

(Видео) "то ми је једна празнина": Марија Микић цео живот живи са тугом: "Једна ствар на коју сам најпоноснија у животу је она"…

Блиц 03.03.2025
Певачица Марија Микић гошћа је емисије "На терапији са Славицом Ђукић Дејановић" која се емитује вечерас у 22 сата само на Блиц телевизији на каналу 117 у којој прича о сегментима из свог живота о којима не говори на друштвеним… »

Вести дана »