Povezane vesti

(Video) "imala sam četiri spontana pobačaja": Pevačica Marija Mikić je prošla kroz težak period: "Nisam se radovala dok…

(Video) "imala sam četiri spontana pobačaja": Pevačica Marija Mikić je prošla kroz težak period: "Nisam se radovala dok…

Blic pre 7 sati
Marija Mikić je u skladnom braku već nekoliko godina. U tom braku je dobila ćerku i sina, ali nije sve oduvek bilo idilično kako je danas o čemu priča otvoreno u emisiji "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje samo na Blic… »
(Video) "to mi je jedna praznina": Marija Mikić ceo život živi sa tugom: "Jedna stvar na koju sam najponosnija u životu je…

(Video) "to mi je jedna praznina": Marija Mikić ceo život živi sa tugom: "Jedna stvar na koju sam najponosnija u životu je…

Blic pre 7 sati
Pevačica Marija Mikić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje večeras u 22 sata samo na Blic televiziji na kanalu 117 u kojoj priča o segmentima iz svog života o kojima ne govori na društvenim mrežama na… »
(Video) "bio je jako neprijatan": Veza Marije Mikić i njenog supruga nije u startu prihvaćena od svih: "Jovan je sve…

(Video) "bio je jako neprijatan": Veza Marije Mikić i njenog supruga nije u startu prihvaćena od svih: "Jovan je sve…

Blic pre 7 sati
Pevačica Marija Mikić gošća je emisije "Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se emituje sao na Blic televiziji na kanalu 117 ponedeljkom u 22 sata, u kojoj otvoreno govori o svom privatnom životu. Marija Mikić pred kamerama Blic… »

Vesti dana »