Povezane vesti

Zvezdan Terzić o dolasku na partizanovu proslavu rođendana: „Obećao sam Peđi Mijatoviću…“ (video)

Zvezdan Terzić o dolasku na partizanovu proslavu rođendana: „Obećao sam Peđi Mijatoviću…“ (video)

Hot sport 04.03.2025
„Da će u najvišem nivou doći delegacija Zvezde na Partizanov rođendan“ Veliki jubilej Sportskog društva Crvena zvezda obeležen je svečanom proslavom u Sava centru, gde su se okupili čelnici kluba, bivši i sadašnji sportisti, kao i brojne… »
Terzić otkrio šta je obećao mijatoviću: Evo i ko mu je omiljeni fudbaler u istoriji Zvezde (foto)

Terzić otkrio šta je obećao mijatoviću: Evo i ko mu je omiljeni fudbaler u istoriji Zvezde (foto)

Večernje novosti 04.03.2025
Crvena zvezda je proslavila 80 godina postojanja, svečanošću u beogradskom Sava centru. FOTO: M. Vukadinović Pošto je dočekao sve zvanice, predsednik Sportskog društva Zvezdan Terzić je bio zadovoljan. - Prva asocijacija kada pomislim na 80… »
Delegacija Partizana na zvezdinom rođendanu – Mijatović: Setim se prijatelja Mihajlovića, Savićevića, Stojkovića....

Delegacija Partizana na zvezdinom rođendanu – Mijatović: Setim se prijatelja Mihajlovića, Savićevića, Stojkovića....

Dnevnik 04.03.2025
Delegacija Partizana, u kojoj su između ostalih Predrag Mijatović i Željko Tanasković, gost je na večerašnjoj proslavi 80. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda. Mijatović, član privremenog organa u FK Partizan i Tanasković, predsednik SD… »
Jovana Joksimović u centru pažnje na Zvezdinom rođendanu: Nasmejala se čim je jedno ime izgovorila

Jovana Joksimović u centru pažnje na Zvezdinom rođendanu: Nasmejala se čim je jedno ime izgovorila

Mondo 04.03.2025
Jovana Joksimović vodila je program na rođendanu Crvene zvezde, predstavila je najbolje sportiste u istoriji. Crvena zvezda proslavlja svoj 80. rođendan. Prvo je na Marakani organizovala dodelu nagrada za najbolje, a onda je u "Sava centru"… »
Peđa Mijatović na Zvezdinom rođendanu: "Ovo je normalno, želim im uspeh, ali Partizan se vraća na čelo srpskog fudbala"

Peđa Mijatović na Zvezdinom rođendanu: "Ovo je normalno, želim im uspeh, ali Partizan se vraća na čelo srpskog fudbala"

Sportske.net 04.03.2025
Član Radne grupe Fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović bio je među zvanicama Crvene zvezde povodom 80. rođendana koji se danas obeležava u Sava centru. Mnoge poznate zvanice upriličile su veliki događaj u Beogradu, a pomalo iznenađujuće, na… »
Partizanova delegacija predvođena peđom Mijatovićem došla na zvezdino slavlje: „Želim im da Partizan preuzme primat u…

Partizanova delegacija predvođena peđom Mijatovićem došla na zvezdino slavlje: „Želim im da Partizan preuzme primat u…

Hot sport 04.03.2025
„Mislim da je to potpuno normalno, s obzirom na to da od samog starta, od kada smo došli, da gradimo na relaciji“ Sportsko društvo Crvena zvezda obeležilo je 80 godina postojanja velikom svečanošću u Sava centru, gde su se okupile legende kluba… »
Peđa Mijatović se pojavio na Zvezdinoj proslavi rođendana, ima želju za Partizanovog najvećeg rivala

Peđa Mijatović se pojavio na Zvezdinoj proslavi rođendana, ima želju za Partizanovog najvećeg rivala

Nova 04.03.2025
Predrag Mijatović, član Radne grupe FK Partizan, obratio se prisutnima na proslavi 80. rođendana Crvene zvezde. Crvena zvezda u utorak slavi 80. rođendan a među prisutnima na proslavi je i Predrag Mijatović. „Mislim da je to potpuno normalno, s… »
Evo šta je Mijatović poželeo Zvezdi za rođendan

Evo šta je Mijatović poželeo Zvezdi za rođendan

Sport klub 04.03.2025
Predrag Mijatović je uoči ulaska u svečanu salu na prolavi 80. rođendana Crvene zvezde razgovarao sa novinarima. Čelnik Partizana prvo je pričao o razlozima dolaska… „Mislim da je potpuno normalno da sam ovde, od kada sam došao sam za to da… »
Peđa Mijatović došao na rođendan Crvene zvezde: "Želim im da budu manje uspešni i da Partizan preuzme primat"

Peđa Mijatović došao na rođendan Crvene zvezde: "Želim im da budu manje uspešni i da Partizan preuzme primat"

Mondo 04.03.2025
Predrag Mijatović došao je na rođendan Crvene zvezde i dao je izjavu za medije. Crvena zvezda proslavlja svoj 80. rođendan. Prvo je organizovana dodela nagrada na "Marakani", a onda je u večernjem terminu u "Sava centru" zakazana i svečana proslava… »

Vesti dana »