Повезане вести
Звездан Терзић о доласку на партизанову прославу рођендана: „Обећао сам Пеђи Мијатовићу…“ (видео)
Хот спорт 04.03.2025
„Да ће у највишем нивоу доћи делегација Звезде на Партизанов рођендан“ Велики јубилеј Спортског друштва Црвена звезда обележен је свечаном прославом у Сава центру, где су се окупили челници клуба, бивши и садашњи спортисти, као… »
Терзић открио шта је обећао мијатовићу: Ево и ко му је омиљени фудбалер у историји Звезде (фото)
Вечерње новости 04.03.2025
Црвена звезда је прославила 80 година постојања, свечаношћу у београдском Сава центру. ФОТО: М. Вукадиновић Пошто је дочекао све званице, председник Спортског друштва Звездан Терзић је био задовољан. - Прва асоцијација када… »
Јована Јоксимовић у центру пажње на Звездином рођендану: Насмејала се чим је једно име изговорила
Мондо 04.03.2025
Јована Јоксимовић водила је програм на рођендану Црвене звезде, представила је најбоље спортисте у историји. Црвена звезда прославља свој 80. рођендан. Прво је на Маракани организовала доделу награда за најбоље, а онда је у… »
Делегација Партизана на звездином рођендану – Мијатовић: Сетим се пријатеља Михајловића, Савићевића, Стојковића....
Дневник 04.03.2025
Делегација Партизана, у којој су између осталих Предраг Мијатовић и Жељко Танасковић, гост је на вечерашњој прослави 80. рођендана Спортског друштва Црвена звезда. Мијатовић, члан привременог органа у ФК Партизан и Танасковић… »
Пеђа Мијатовић на Звездином рођендану: "Ово је нормално, желим им успех, али Партизан се враћа на чело српског фудбала"
Спортске.нет 04.03.2025
Члан Радне групе Фудбалског клуба Партизан Предраг Мијатовић био је међу званицама Црвене звезде поводом 80. рођендана који се данас обележава у Сава центру. Многе познате званице уприличиле су велики догађај у Београду, а помало… »
Партизанова делегација предвођена пеђом Мијатовићем дошла на звездино славље: „Желим им да Партизан преузме примат у наредних…
Хот спорт 04.03.2025
„Мислим да је то потпуно нормално, с обзиром на то да од самог старта, од када смо дошли, да градимо на релацији“ Спортско друштво Црвена звезда обележило је 80 година постојања великом свечаношћу у Сава центру, где су се… »
Пеђа Мијатовић се појавио на Звездиној прослави рођендана, има жељу за Партизановог највећег ривала
Нова 04.03.2025
Предраг Мијатовић, члан Радне групе ФК Партизан, обратио се присутнима на прослави 80. рођендана Црвене звезде. Црвена звезда у уторак слави 80. рођендан а међу присутнима на прослави је и Предраг Мијатовић. „Мислим да је то… »
Ево шта је Мијатовић пожелео Звезди за рођендан
Спорт клуб 04.03.2025
Предраг Мијатовић је уочи уласка у свечану салу на пролави 80. рођендана Црвене звезде разговарао са новинарима. Челник Партизана прво је причао о разлозима доласка… „Мислим да је потпуно нормално да сам овде, од када сам дошао… »
Пеђа Мијатовић дошао на рођендан Црвене звезде: "Желим им да буду мање успешни и да Партизан преузме примат"
Мондо 04.03.2025
Предраг Мијатовић дошао је на рођендан Црвене звезде и дао је изјаву за медије. Црвена звезда прославља свој 80. рођендан. Прво је организована додела награда на "Маракани", а онда је у вечерњем термину у "Сава центру" заказана… »
Вести дана »
Ноћас померамо сат уназад Најтеже је током првих седам дана, тело тешко подноси промену, како се прилагодити? Последице су бројне, ово су најчешћи симптоми
Дневник пре 35 минутајош 6 повезаних
Нба лига не памти овако нешто! Лука Дончић прави невиђена чуда на старту сезоне: Стрпао је 49 поена и исписао историју! Ово чак ни Јокић није успео да уради!
Курир пре 20 минутајош 10 повезаних
Дмитријев: Састанак Путина и Трампа ће се одржати касније него што је било планирано
Блиц пре 3 сатајош 8 повезаних
Дашић и Момчиловић: Мала кућна имитација партијских лидера
Глас Шумадије пре 19 минутајош 1 повезана