Povezane vesti
Zvezdan Terzić o dolasku na partizanovu proslavu rođendana: „Obećao sam Peđi Mijatoviću…“ (video)
Hot sport pre 1 dan
„Da će u najvišem nivou doći delegacija Zvezde na Partizanov rođendan“ Veliki jubilej Sportskog društva Crvena zvezda obeležen je svečanom proslavom u Sava centru, gde su se okupili čelnici kluba, bivši i sadašnji sportisti, kao i brojne… »
Terzić otkrio šta je obećao mijatoviću: Evo i ko mu je omiljeni fudbaler u istoriji Zvezde (foto)
Večernje novosti pre 5 sati
Crvena zvezda je proslavila 80 godina postojanja, svečanošću u beogradskom Sava centru. FOTO: M. Vukadinović Pošto je dočekao sve zvanice, predsednik Sportskog društva Zvezdan Terzić je bio zadovoljan. - Prva asocijacija kada pomislim na 80… »
Delegacija Partizana na zvezdinom rođendanu – Mijatović: Setim se prijatelja Mihajlovića, Savićevića, Stojkovića....
Dnevnik pre 5 sati
Delegacija Partizana, u kojoj su između ostalih Predrag Mijatović i Željko Tanasković, gost je na večerašnjoj proslavi 80. rođendana Sportskog društva Crvena zvezda. Mijatović, član privremenog organa u FK Partizan i Tanasković, predsednik SD… »
Jovana Joksimović u centru pažnje na Zvezdinom rođendanu: Nasmejala se čim je jedno ime izgovorila
Mondo pre 5 sati
Jovana Joksimović vodila je program na rođendanu Crvene zvezde, predstavila je najbolje sportiste u istoriji. Crvena zvezda proslavlja svoj 80. rođendan. Prvo je na Marakani organizovala dodelu nagrada za najbolje, a onda je u "Sava centru"… »
Peđa Mijatović na Zvezdinom rođendanu: "Ovo je normalno, želim im uspeh, ali Partizan se vraća na čelo srpskog fudbala"
Sportske.net pre 6 sati
Član Radne grupe Fudbalskog kluba Partizan Predrag Mijatović bio je među zvanicama Crvene zvezde povodom 80. rođendana koji se danas obeležava u Sava centru. Mnoge poznate zvanice upriličile su veliki događaj u Beogradu, a pomalo iznenađujuće, na… »
Partizanova delegacija predvođena peđom Mijatovićem došla na zvezdino slavlje: „Želim im da Partizan preuzme primat u…
Hot sport pre 6 sati
„Mislim da je to potpuno normalno, s obzirom na to da od samog starta, od kada smo došli, da gradimo na relaciji“ Sportsko društvo Crvena zvezda obeležilo je 80 godina postojanja velikom svečanošću u Sava centru, gde su se okupile legende kluba… »
Peđa Mijatović se pojavio na Zvezdinoj proslavi rođendana, ima želju za Partizanovog najvećeg rivala
Nova pre 7 sati
Predrag Mijatović, član Radne grupe FK Partizan, obratio se prisutnima na proslavi 80. rođendana Crvene zvezde. Crvena zvezda u utorak slavi 80. rođendan a među prisutnima na proslavi je i Predrag Mijatović. „Mislim da je to potpuno normalno, s… »
Evo šta je Mijatović poželeo Zvezdi za rođendan
Sport klub pre 6 sati
Predrag Mijatović je uoči ulaska u svečanu salu na prolavi 80. rođendana Crvene zvezde razgovarao sa novinarima. Čelnik Partizana prvo je pričao o razlozima dolaska… „Mislim da je potpuno normalno da sam ovde, od kada sam došao sam za to da… »
Peđa Mijatović došao na rođendan Crvene zvezde: "Želim im da budu manje uspešni i da Partizan preuzme primat"
Mondo pre 7 sati
Predrag Mijatović došao je na rođendan Crvene zvezde i dao je izjavu za medije. Crvena zvezda proslavlja svoj 80. rođendan. Prvo je organizovana dodela nagrada na "Marakani", a onda je u večernjem terminu u "Sava centru" zakazana i svečana proslava… »
Vesti dana »

UN usvojila rusku rezoluciju povodom 80 godina od Drugog svetskog rata, koautor i Srbija
Danas pre 5 satijoš 1 povezana