Повезане вести
Таксиста видео кад је пао авион који је полетео из Бањалуке: "Почело је да се дими, одмах сам стао"
Телеграф 05.03.2025
Препоручујемо. "Видео сам авион који се дими и одмах сам стао", овако таксиста Зухир Хусеин сведочи о паду авиона који је полетео јуче из Бањалуке и срушио се надомак циља у Аустрији. Мали авион је у уторак полетео са… »
Откривено чији је држављанин пилот авиона који се срушио после полетања из Бањалуке
Телеграф 05.03.2025
Препоручујемо. У јучерашњем паду малог авиона који је из Бањалуке летео за Аустрију погинуо је пилот, а аустријска полиција је саопштила да је у питању 59-годишњи Италијан. Пилот који се сам налазио у малом авиону Грумманн… »
Пилот погинуо на лицу места! Ово је авион из Бањалуке који се срушио у Аустрији! (фото)
Курир 05.03.2025
Мали авион, који је јуче полетео из Бање Луке, срушио се недалеко од аеродрома у аустријском Цел ам Зе. Несрећа се догодила око 13:30 сати, а пилот једноседа је погинуо. Друштвеним мрежама се шире фотографије авиона после… »
"Почело је да се дими, одмах сам стао": Таксиста видео пад авиона из Бањалуке, описао драматичне тренутке
Мондо 05.03.2025
Таксиста који је видео пад авиона који је полетео из Бањалуке описао је драматичне тренутке. "Видео сам авион који се дими и одмах сам стао", овако таксиста Зухир Хусеин сведочи о паду авиона који је полетео јуче из Бањалуке и… »
Ово је авион који се срушио у Аустрији након што је полетео из Бањалуке: Погледајте шта је остало од летелице
Телеграф 05.03.2025
Препоручујемо. Мали авион, који је у уторак полетео са бањалучког аеродрома, а чија је дестинација била аеродром у аустријском Цел ам Зе срушио се недалеко од аеродрома. До пада авиона дошло је око 13.30 часова, а у несрећи је… »
Срушио мали авион који је полетео из Бањалуке: У несрећи у Аустрији погинуо пилот
Данас 05.03.2025
Мали авион, који је данас полетио са бањалучког аеродрома, а чија је дестинација била аеродром у аустријском Цел ам Зе, срушио се недалеко од аеродрома у Аустрији, а у несрећи је погинуо пилот. Како преносе аустријски медији, у… »
Авион полетео из бањалуке, па се срушио код аустрије: Пилот погинуо, узрок несреће је мистерија
Блиц 04.03.2025
Мали авион, који је данас полетео са бањалучког аеродрома, а чија је дестинација била аеродром у аустријском Цел ам Зе срушио се недалеко од аеродрома. У овој несрећи погинуо је пилот. Како преносе аустријски медији, у овом… »
Вести дана »
Председник Бенина: Спречен покушај државног удара, сви учесници биће кажњени
Н1 Инфо пре 5 минутајош 31 повезана
Конте је "намазанији" тактичар од Спалетија, Хојлунд је херој, Јуве капитулирао на "Марадони"
Спортске.нет пре 10 минутајош 112 повезане
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 3 сатајош 34 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 3 сатајош 51 повезана