Povezane vesti
Otkriveno čiji je državljanin pilot aviona koji se srušio posle poletanja iz Banjaluke
Telegraf pre 3 sata
Preporučujemo. U jučerašnjem padu malog aviona koji je iz Banjaluke leteo za Austriju poginuo je pilot, a austrijska policija je saopštila da je u pitanju 59-godišnji Italijan. Pilot koji se sam nalazio u malom avionu Grummann AA-5B Tiger, poleteo je… »
Pilot poginuo na licu mesta! Ovo je avion iz Banjaluke koji se srušio u Austriji! (foto)
Kurir pre 10 sati
Mali avion, koji je juče poleteo iz Banje Luke, srušio se nedaleko od aerodroma u austrijskom Cel am Ze. Nesreća se dogodila oko 13:30 sati, a pilot jednoseda je poginuo. Društvenim mrežama se šire fotografije aviona posle nesreće. Inače, prema… »
"Počelo je da se dimi, odmah sam stao": Taksista video pad aviona iz Banjaluke, opisao dramatične trenutke
Mondo pre 11 sati
Taksista koji je video pad aviona koji je poleteo iz Banjaluke opisao je dramatične trenutke. "Video sam avion koji se dimi i odmah sam stao", ovako taksista Zuhir Husein svedoči o padu aviona koji je poleteo juče iz Banjaluke i srušio se nadomak… »
Taksista video kad je pao avion koji je poleteo iz Banjaluke: "Počelo je da se dimi, odmah sam stao"
Telegraf pre 11 sati
Preporučujemo. "Video sam avion koji se dimi i odmah sam stao", ovako taksista Zuhir Husein svedoči o padu aviona koji je poleteo juče iz Banjaluke i srušio se nadomak cilja u Austriji. Mali avion je u utorak poleteo sa banjalučkog aerodroma, a… »
Ovo je avion koji se srušio u Austriji nakon što je poleteo iz Banjaluke: Pogledajte šta je ostalo od letelice
Telegraf pre 13 sati
Preporučujemo. Mali avion, koji je u utorak poleteo sa banjalučkog aerodroma, a čija je destinacija bila aerodrom u austrijskom Cel am Ze srušio se nedaleko od aerodroma. Do pada aviona došlo je oko 13.30 časova, a u nesreći je stradao pilot. Prema… »
Srušio mali avion koji je poleteo iz Banjaluke: U nesreći u Austriji poginuo pilot
Danas pre 19 sati
Mali avion, koji je danas poletio sa banjalučkog aerodroma, a čija je destinacija bila aerodrom u austrijskom Cel am Ze, srušio se nedaleko od aerodroma u Austriji, a u nesreći je poginuo pilot. Kako prenose austrijski mediji, u malom avionu bio je… »
Avion poleteo iz banjaluke, pa se srušio kod austrije: Pilot poginuo, uzrok nesreće je misterija
Blic pre 22 sata
Mali avion, koji je danas poleteo sa banjalučkog aerodroma, a čija je destinacija bila aerodrom u austrijskom Cel am Ze srušio se nedaleko od aerodroma. U ovoj nesreći poginuo je pilot. Kako prenose austrijski mediji, u ovom jednosedu bio je samo… »
Vesti dana »

Sednica Skupština Srbije bez opozicije, EU zabrinuta zbog nasilja
BBC News pre 3 satajoš 33 povezane

"Obustavljaj pošiljku" Avioni koji nose pomoć poleteli za Ukrajinu, a onda stigla naredba od moćnog Donalda! Rampa od Trampa, nema paketa za Zelenskog!
Kurir pre 1 satjoš 21 povezana

Jedan načelnik uhapšen, za drugim se traga: Kako je RGZ oštećen za skoro 100 miliona dinara
Danas pre 2 satajoš 103 povezane