Povezane vesti
Prva đanijeva fotografija nakon operacije! Pogledajte kako folker izgleda posle teške intervencije, ova ženska osoba mu pruža…
Kurir 05.03.2025
Pevač Radiša Trajković Đani, koji je nedavno doživeo tešku povredu ruke na skijanju u Italiji, operisan je u bolnici u Ljubljani. Operacija je, kako su objavili mediji, a prema rečima lekara, bila složena i teška, u prilog čemu govori i prva fotografija… »
Operisan Đani! Oglasila se njegova žena Slađa, evo u kakvom je stanju pevač: Sad je na sigurnom, uz njega sam sve vreme...
Kurir 05.03.2025
Pevač Radiša Trajković Đani, koji je nedavno doživeo tešku povredu ruke na skijanju u Italiji, operisan je u bolnici u Ljubljani. Operacija je, kako su objavili mediji, a prema rečima lekara, bila složena i teška. U ovim trenucima, pevač nije sam… »
Vesti dana »
Đoković - Siner: Novak protiv moćnog Italijana juri plasman u finale Australijan opena!
Kurir pre 1 minutjoš 31 povezana
Kamiondžije blokiraju granice na Balkanu: Crnogorci i Makedonci prekinuli protest
BBC News pre 11 minutajoš 17 povezanih
"Ovo se događa pionirima... Pogledajte šta je uradio!" Zvezdin Brazilac na meti žestokih kritika: "Ja bih razumeo da ima 18 godina, ali..."
Kurir pre 41 minutajoš 33 povezane
Hladna vazdušna masa stigla na Balkan: Temperature i do 10 stepeni niže
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Energetsko primirje – Tramp objavio, Zelenski očekuje, Moskva ćuti; mediji: Britanska mornarica "jurila" ruski brod
RTS pre 1 minutjoš 16 povezanih