Повезане вести

Све за љубав туђманов унук променио веру због лепе мароканке Бивша супруга Наташа Москва оплела по њему: То је за мене дно…

Све за љубав туђманов унук променио веру због лепе мароканке Бивша супруга Наташа Москва оплела по њему: То је за мене дно…

Дневник 05.03.2025
Игор Туђман (45), унук покојног хрватског председника Фрање Туђмана, изјавио је да је променио веру и постао муслиман, а овај потез коментарисала је његова бивша супруга Наташа Ивкошић, познатија као Наташа Москва. Коментар за… »
Унук Фрање Туђмана променио веру: Огласила се бивша жена и поручила "дно дна"

Унук Фрање Туђмана променио веру: Огласила се бивша жена и поручила "дно дна"

Мондо 05.03.2025
Игор Туђман признао да је због изабранице из Марока прешао у ислам. Игор Туђман (45), унук покојног хрватског председника Фрање Туђмана, изјавио је да је променио веру и постао муслиман, а овај потез коментарисала је његова… »
Унук фрања Туђмана прешао у ислам! Његова бивша супруга бесна, огласила се и оплела по њему: То је за мене дно дна!

Унук фрања Туђмана прешао у ислам! Његова бивша супруга бесна, огласила се и оплела по њему: То је за мене дно дна!

Курир 05.03.2025
Игор Туђман (45), унук покојног хрватског председника Фрање Туђмана, изјавио је да је променио веру и постао муслиман, а овај потез коментарисала је његова бивша супруга Наташа Ивкошић, познатија као Наташа Москва. - Коментар… »

Вести дана »