Povezane vesti

Aleksandar Šapić: Novoizgrađenim parking prostorom na Banjici rešili smo višedecenijski problem

Aleksandar Šapić: Novoizgrađenim parking prostorom na Banjici rešili smo višedecenijski problem

Politika 07.03.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas novoizgrađeni parking prostor sa 64 mesta u Paunovoj ulici na Banjici, gde su radovi završeni mesec dana pre roka, i tom prilikom istakao da je time rešen višedecenijski problem. Šapić je ocenio da… »
Šapić: Novoizgrađenim parkingom rešili smo decenijski problem na Banjici

Šapić: Novoizgrađenim parkingom rešili smo decenijski problem na Banjici

Blic 07.03.2025
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas novoizgrađeni parking-prostor sa 64 mesta u Paunovoj ulici na Banjici, gde su radovi završeni mesec dana pre roka. – Mislim da će ovaj nov prostor suštinski da promeni dnevni život stanovnika ovog… »
Šapić obišao novoizgrađeni parking na Banjici: " Rešili smo decenjiski problem"

Šapić obišao novoizgrađeni parking na Banjici: " Rešili smo decenjiski problem"

Alo 07.03.2025
Radovi su završeni pre roka. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas novoizgrađeni parking prostor sa 64 mesta u Paunovoj ulici na Banjici, gde su radovi završeni mesec dana pre roka. Foto: privatna arhiva Pogledaj galeriju Foto: privatna… »
Gradonačelnik Šapić: Novoizgrađenim parking-prostorom rešili smo decenijski problem na Banjici

Gradonačelnik Šapić: Novoizgrađenim parking-prostorom rešili smo decenijski problem na Banjici

Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas novoizgrađeni parking-prostor sa 64 mesta u Paunovoj ulici na Banjici, gde su radovi završeni mesec dana pre roka. – Mislim da će ovaj nov prostor suštinski da promeni dnevni život… »
Radovi završeni mesec dana pre roka Šapić: Novoizgrađenim parking prostorom rešili smo decenijski problem na Banjici

Radovi završeni mesec dana pre roka Šapić: Novoizgrađenim parking prostorom rešili smo decenijski problem na Banjici

Večernje novosti 07.03.2025
GRADONAČELNIK Beograda Aleksandar Šapić obišao je danas novoizgrađeni parking prostor sa 64 mesta u Paunovoj ulici na Banjici, gde su radovi završeni mesec dana pre roka. Foto: Grad Beograd – Mislim da je ovaj nov prostor nešto što će suštinski da… »

Vesti dana »