Povezane vesti

"Stambeni krediti su od posebne važnosti za žene" Vučić iz Sava centra: Mogu da se osamostale, da ne zavise ni od koga!

"Stambeni krediti su od posebne važnosti za žene" Vučić iz Sava centra: Mogu da se osamostale, da ne zavise ni od koga!

Kurir 07.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras na skupu "Žene, snaga Srbije" u Sava centru da su stambeni krediti za mlade značajni posebno za mlade žene, iz više razloga. - Usvojili smo stambene kredite za mlade. To znači da mlade žene… »
"Država će zakonom preuzeti obavezu zbog neplaćanja alimentacije" Vučić u Sava Centru na skupu "Žene snaga Srbije"

"Država će zakonom preuzeti obavezu zbog neplaćanja alimentacije" Vučić u Sava Centru na skupu "Žene snaga Srbije"

Dnevnik 07.03.2025
BEOGRAD: U Sava Centru večeras je počeo skup posvećen ženama pod nazivom "Žene, snaga Srbije", na kome će govoriti predsednik Aleksandar Vučić. Pored Vučića na skupu će se obratiti i predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, narodna poslanica Sonja Ilić… »
Vučić na skupu "Žene snaga Srbije": Moja molba je da uvek razmišljate o deci, na ženama je da biraju budućnost

Vučić na skupu "Žene snaga Srbije": Moja molba je da uvek razmišljate o deci, na ženama je da biraju budućnost

Telegraf 07.03.2025
Preporučujemo. U Sava Centru je održan skup posvećen ženama pod nazivom "Žene, snaga Srbije", na kom je govorio i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. "Pre mene je Ana Brnabić, žena koju sam predložio za predsednika vlade 2017. godine, nije imala ni 0,1%… »
"Kukavice su napale naše žene, napale su naše institucije" Ana Brnabić: Kukavice koje i kod kuće maltretiraju i tuku žene zato…

"Kukavice su napale naše žene, napale su naše institucije" Ana Brnabić: Kukavice koje i kod kuće maltretiraju i tuku žene zato…

Kurir 07.03.2025
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica Narodne skupštine Ana Brnabić, između ostalih, prisustvovali su večeras skupu "Žene, snaga Srbije" u Sava Centru, gde govore, između ostalog i o novim zakonskim odredbama. Prvo se obratila Ana… »
Vučić: Uvek ću se boriti da žene budu nezavisne i da im se niko ne meša u izbore

Vučić: Uvek ću se boriti da žene budu nezavisne i da im se niko ne meša u izbore

RTS 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da će se uvek boriti za to da žene budu nezavisne i sigurnije, da niko ne odlučuje o njihovoj budućnosti i karijerama i da im se ne meša u izbore. Vučić kaže da je ponosan na to što će država doneti zakon o… »
Vučić o novim zakonskim odredbama tokom skupa u Sava Centru

Vučić o novim zakonskim odredbama tokom skupa u Sava Centru

RTV 07.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić govorio je o novim zakonskim odredbama na skupu “Žene, snaga Srbije” u Sava Centru. Predsednik Vučić je izjavio da nije naročito srećan što je potpisao izmene Zakona o visokom obrazovanju, jer će… »
Vučić: Nisam najsrećniji što sam potpisao Zakon o visokom obrazovanju

Vučić: Nisam najsrećniji što sam potpisao Zakon o visokom obrazovanju

Beta 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je danas da nije srećan što su usvojene izmene i dopune Zakona o visokom obrazovanju i ocenio da zaposleni na fakultetima nisu zaslužili veće plate. On je na skupu "Žene, snaga Srbije" kazao da je prihvatio da… »

Blic 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će se uvek boriti za to da žene budu nezavisne i sigurnije, da niko ne odlučuje o njihovoj budućnosti i karijerama i da im se ne meša u izbore. Vučić je na skupu pod nazivom "Žene, snaga Srbije"… »
Vučić: Alimentacioni fond revolucionarna stvar za Srbiju, mnogo će pomoći ženama

Vučić: Alimentacioni fond revolucionarna stvar za Srbiju, mnogo će pomoći ženama

Euronews 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će se uvek boriti za to da žene budu nezavisne i sigurnije, da niko ne odlučuje o njihovoj budućnosti i karijerama i da im se ne meša u izbore. Vučić je na skupu pod nazivom "Žene, snaga Srbije", koji se… »
Vučić: Rektor i profesori pozivaju na generalni štrajk kao da su do sada nešto radili

Vučić: Rektor i profesori pozivaju na generalni štrajk kao da su do sada nešto radili

Blic 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da nije naročito srećan što je potpisao izmene Zakona o visokom obrazovanju, jer će profesorima biti povećana plata, a oni ništa ne rade već mesecima i još pozivaju na generalni štrajk, kao rektor… »
"Predložićemo zakon o alimentacionom fondu": Vučić na skupu u Sava Centru: Kad muškarac neće da plaća, država će, ali će on…

"Predložićemo zakon o alimentacionom fondu": Vučić na skupu u Sava Centru: Kad muškarac neće da plaća, država će, ali će on…

Blic 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio večeras na skupu u Sava Centru o novim zakonskim odredbama. - Ići ćemo sa predlogom Zakona o alimentacionom fondu. To znači, kad imate muškarca koji ne razume da mora da bude makar elementarno gospodin, pa kad… »
"Država će da goni muževe koji ne plaćaju alimentaciju": Vučić najavio predlaganje Zakona o alimentacionom fondu

"Država će da goni muževe koji ne plaćaju alimentaciju": Vučić najavio predlaganje Zakona o alimentacionom fondu

Mondo 07.03.2025
Aleksandar Vučić rekao da će predložiti zakon o alimentacionom fondu. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio večeras na skupu u Sava Centru o novim zakonskim odredbama. "Ići ćemo sa predlogom Zakona o alimentacionom fondu. To znači, kad imate… »

Euronews 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da nije naročito srećan što je potpisao izmene Zakona o visokom obrazovanju, jer će profesorima biti povećana plata, a oni ništa ne rade već mesecima i još pozivaju na generalni štrajk, kao rektor… »
"Predložićemo zakon o alimentacionom fondu" Vučić na skupu u Sava Centru: Kad muškarac neće da plaća, država će, ali će on…

"Predložićemo zakon o alimentacionom fondu" Vučić na skupu u Sava Centru: Kad muškarac neće da plaća, država će, ali će on…

Kurir 07.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je skupu "Žene, snaga Srbije" i govorio je o novim zakonskim odredbama u Sava Centru. - Hvala vam što imam mogućnost da vam u ime svih nas, naših poslanica, da se zahvalim na podršci koju smo osećali u… »
"Nijednoj ženi ne bih poželela ono što sam proživela" Poslanica Sonja Ilić o brutalnom huliganskom piru u Skupštini: Naša…

"Nijednoj ženi ne bih poželela ono što sam proživela" Poslanica Sonja Ilić o brutalnom huliganskom piru u Skupštini: Naša…

Kurir 07.03.2025
Poslanica Sonja Ilić, koja je brutalno napadnuta u 8. mesecu trudnoće u Skupštini Srbije, obratila se večeras okupljenima u Sava centru, tokom skupa "Žene, snaga Srbije", gde su se obratili i predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić i predsednica… »

Vesti dana »