Povezane vesti
"Teško je pobediti me": Poljska teniserka ubedljivom pobedom počela odbranu titule na Indijan Velsu
Večernje novosti 08.03.2025
Poljska teniserka Iga Švjontek je odlično počela odbranu titule u Indijan Velsu. FOTO: Tanjug/AP Rezultatom 6:2, 6:0 savladala je u drugom kolu francusku teniserku Karolin Garsija, nekada 4. na svetu a sada 71. – Nisam znala šta da očekujem od nje… »
Švjontek dobro počela odbranu titule: Sve je teže pobediti me
Sport klub 08.03.2025
Iga Švjontek je odlično počela odbranu titule u Indijan Velsu. Sa 6:2, 6:0 savladala je u drugom kolu Francuskinju Karolin Garsija, nekada 4. na svetu a sada 71. – Nisam znala šta da očekujem od nje – kaže svetski broj 2.- Odlično sam počela, ali nikada… »
Vesti dana »

Policija reagovala, učesnici potisnuti: Studenti i građani blokirali zgradu Skupštine grada u Novom Sadu, počela sednica uz povremeno ometanje
Blic pre 21 minutajoš 34 povezane

Protest u Beogradu: Studenti krenuli ka Prvom osnovnom javnom tužilaštvu
NIN pre 41 minutajoš 13 povezanih

Uhapšen muškarac iz Žablja Osumnjičen za više krivičnih dela na području Klise i Starog grada
Dnevnik pre 51 minutajoš 14 povezanih

"Nepoznavanje prava škodi": Studenti krenuli ka tužilaštvu da predaju krivičnu prijavu protiv predsednika Srbije
Insajder pre 26 minutajoš 21 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova formiralo Krizni štab za evakuaciju građana Srbije iz Izraela i Irana
Euronews pre 31 minutajoš 23 povezane