Povezane vesti
(Video) Saša Matić na koncertu u Areni zapevao veliki hit koji je komponovao Saša Popović: "Bio je veliki čovek i muzičar"…
Blic 08.03.2025
Saša Matić večeras, 8. marta održao je koncert u Beogradskoj areni, a pred izlazak na scenu prisetio se Saše Popovića, koji je sahranjen 6. marta. Osim toga on je u toku koncerta otpevao pesmu "Brojanica", koju je napisao upravo Saša i tako mu odao… »
"Saša Popović je zaslužan što sam ovde": Saša Matić pred koncert u Areni otkrio detalje njihovog prvog susreta: "Znam šta bi…
Blic 08.03.2025
Saša Matić večeras, 8. marta održava koncert u Beogradskoj areni, a pred izlazak na scenu prisetio se Saše Popovića, koji je sahranjen 6. marta. - To je davno bilo, pevao sam u klubu na Banovom brdu. Mene je Boba sa svima njima upoznao i sa Brenom i sa… »
Vesti dana »
Đedović Handanović sa Sijartom: Cilj da se pregovori Rusa i MOL-a o kompaniji NIS završe do kraja ove nedelje
NIN pre 32 minutajoš 43 povezane
Sve oči uprte u Iran! Masovna sahrana u Teheranu, Pentagon premešta moćne brodove i podmornice ka Bliskom istoku, avioni zaobilaze zemlju
Blic pre 32 minutajoš 28 povezanih
Misteriozni maskirani muškarac na Arkanovom pomenu: Sav u crnom, prekrio celo lice, samo mu se oči vide (video)
Mondo pre 22 minutajoš 24 povezane
Žena bila očevidac stravične nesreće u Boleču: Vozač stradao na mestu, osmoro povređenih
Nova pre 27 minutajoš 22 povezane