Povezane vesti
(Video) Saša Matić na koncertu u Areni zapevao veliki hit koji je komponovao Saša Popović: "Bio je veliki čovek i…
Blic pre 21 sat
Saša Matić večeras, 8. marta održao je koncert u Beogradskoj areni, a pred izlazak na scenu prisetio se Saše Popovića, koji je sahranjen 6. marta. Osim toga on je u toku koncerta otpevao pesmu "Brojanica", koju je napisao upravo Saša i tako mu odao… »
"Saša Popović je zaslužan što sam ovde": Saša Matić pred koncert u Areni otkrio detalje njihovog prvog susreta: "Znam…
Blic pre 23 sata
Saša Matić večeras, 8. marta održava koncert u Beogradskoj areni, a pred izlazak na scenu prisetio se Saše Popovića, koji je sahranjen 6. marta. - To je davno bilo, pevao sam u klubu na Banovom brdu. Mene je Boba sa svima njima upoznao i sa Brenom i… »
Vesti dana »

Evropska vicešampionka Angelina: ''Hvala svima na podršci, ovo je tek početak!''
Sportske.net pre 1 satjoš 46 povezanih

Loša Zvezda pala u Ljubljani na četvrto mesto: Kriza drma crveno-bele, ni Kalinić ne pomaže
Mondo pre 43 minutajoš 33 povezane

Spektakularna akcija rusa! Ovako su ušli u Sudžu: 15 kilometara išli kroz cevi gasovoda, pogledajte snimke nastale ispod zemlje (video)
Kurir pre 43 minutajoš 32 povezane