Povezane vesti
(Video) Saša Matić na koncertu u Areni zapevao veliki hit koji je komponovao Saša Popović: "Bio je veliki čovek i muzičar"…
Blic 08.03.2025
Saša Matić večeras, 8. marta održao je koncert u Beogradskoj areni, a pred izlazak na scenu prisetio se Saše Popovića, koji je sahranjen 6. marta. Osim toga on je u toku koncerta otpevao pesmu "Brojanica", koju je napisao upravo Saša i tako mu odao… »
"Saša Popović je zaslužan što sam ovde": Saša Matić pred koncert u Areni otkrio detalje njihovog prvog susreta: "Znam šta bi…
Blic 08.03.2025
Saša Matić večeras, 8. marta održava koncert u Beogradskoj areni, a pred izlazak na scenu prisetio se Saše Popovića, koji je sahranjen 6. marta. - To je davno bilo, pevao sam u klubu na Banovom brdu. Mene je Boba sa svima njima upoznao i sa Brenom i sa… »
Vesti dana »

Protest zbog hapšenja u Nišu – studenti privedeni, pa pušteni posle više sati, šetnja do SNS-a uz brojne snage policije
Južne vesti pre 55 minutajoš 1 povezana

(Foto): Sanirana oštećenja na zgradi tužilaštva nakon sinoćnog protesta u Valjevu, oglasilo se Ministarstvo pravde: "Niko ne sme biti iznad zakona"
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Kiša ugasila većinu požara u Podgorici! Vatrogasci ostaju u pripravnosti: Jedno žarište i dalje aktivno
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Noću ne može da se diše! U Beogradu se desio opasan fenomen, ovo su najkritičnije tačke gradu: Ovo nije dobro za zdravlje!
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Rubio: Privremeni sporazum o prekidu vatre između Ukrajine i Rusije „nije isključen iz plana“
Danas pre 6 satijoš 1 povezana