Povezane vesti
Upozorenje Predsednik Srbije otkrio planove demonstranata za 15. mart: Opozicija sprema veliko nasilje
Alo 09.03.2025
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. UPOZORENJE Predsednik Srbije otkrio planove demonstranata za 15. mart Opozicija sprema veliko nasilje VERUJEM DA ĆE SE STUDENTI POVUĆI Oni znaju da to ne sme da bude ’dan D’, da bi trebalo da izađu iz toga… »
Vučić: Opozicija misli da je subota dan D, verujem da su studenti u blokadi pametniji
Radio sto plus 09.03.2025
“Znaju da im je krajni rok subota i podigli su to na dan D. Mi ćemo da pozivamo na mir, ali znam ja njih odlično”, rekao je Vučić prilikom posete manastiru Arhangela Gavrila, u selu Kusadak, na početku obilaska Južnobanatskog i Podunavskog okruga. On je… »
Vesti dana »
Bivši ministar koristio državni novac za putovanja sa porodicom. Otkriveno zašto je uhapšen Milutin Simović: prebačen u spuški zatvor
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
STIŽU pljuskovi snega, snažna ledena masa sve bliža Srbiji! RHMZ niže upozorenja: Biće snažnih padavina i snežnih nanosa
Blic pre 6 satijoš 1 povezana
Teroristički napad tokom molitve Bombaš samoubica upao u džamiju, pa aktivirao eksploziju u Nigeriji: Ima mrtvih i ranjenih (video)
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ninić: Dikić dao nespretnu izjavu, nije spomenuo Vučića, vlast spinuje priču
Danas pre 6 satijoš 1 povezana