Povezane vesti

Vučić se obratio uoči sastanka sa Donaldom Trampom Mlađim: "Naša namera je da izbegnemo nasilje gotovo po svaku cenu"

Vučić se obratio uoči sastanka sa Donaldom Trampom Mlađim: "Naša namera je da izbegnemo nasilje gotovo po svaku cenu"

Blic 11.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je na svom Instagram profilu "sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi". Vučić se obratio jutro nakon što je grupa studenata blokirala zgrade RTS-a i RTV-a. - Poštovani građani, još… »
Vučić se hitno oglasio: Pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi! Otkrio i o čemu…

Vučić se hitno oglasio: Pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi! Otkrio i o čemu…

Kurir 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se video porukom nakon sinoćnih incidenata ispred zgrade RTS-a, kao i RTV-a. Predsednik je na početku pozvao sve aktere na političkoj sceni u Srbiji da u svojoj borbi ne koriste nasilna sredstva. - Poštovani… »
Vučić se sastao sa Trampovim sinom u Beogradu

Vučić se sastao sa Trampovim sinom u Beogradu

Slobodna Evropa 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u utorak sa Donaldom Trampom mlađim (Trump Jr.), sinom predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Kako je Vučić objavio na svom Instagramu, oni su razgovarali o bilateralnim odnosima Srbije i Sjedinjenih Država… »
Vučić: Naša namera je da nasilje izbegnemo gotovo po svaku cenu

Vučić: Naša namera je da nasilje izbegnemo gotovo po svaku cenu

Beta 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas "sve aktere na političkoj sceni" da "ne koriste" nasilna sredstva i da se ne ponašaju "protivustavno", navodeći da se policija i svi nadležni državni organi ponašaju "civilizovano i u skladu s zakonom"… »
Donald Trump Junior stigao u Beograd, ubrzo se sastao sa Vučićem

Donald Trump Junior stigao u Beograd, ubrzo se sastao sa Vučićem

Bloomberg Adria 11.03.2025
Sin američkog predsednika Donald Trump Junior sleteo je u utorak pre podne u Beograd, a mediji prenose da bi trebalo da se biznismen sastane sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Ubrzo nakon dolaska Trumpa Juniora u Beograd usledio je sastanak sa… »
Vučić: Poziv svim akterima na političkoj sceni da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi (VIDEO)

Vučić: Poziv svim akterima na političkoj sceni da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi (VIDEO)

RTV 11.03.2025
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je danas pozvao sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. ''Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali topovske udare i dimne bombe u Narodnoj skupštini… »
Vučić: Pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje

Vučić: Pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje

Sputnik 11.03.2025
Predsednik Aleksandar Vučić pozvao je na društvenim mrežama sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. "Još jedanput pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. Prihvatam da… »
Vučić: Poziv svim akterima na političkoj sceni da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi

Vučić: Poziv svim akterima na političkoj sceni da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi

RTS 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je pozvao sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. ''Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali topovske udare i dimne bombe u Narodnoj skupštini Republike Srbije, ali… »
Vučić: Naša namera je da izbegnemo nasilje gotovo po svaku cenu

Vučić: Naša namera je da izbegnemo nasilje gotovo po svaku cenu

NIN 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u objavi na svom Instagram profilu pozvao "sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi". "Još jedan put želim da iskoristim priliku da sve aktere na političkoj sceni, i one… »
Vučić: Pozivam sve na političkoj sceni da ne primenjuju nasilje, sa Trampom Mlađim razgovaraću o ekonomskom napretku

Vučić: Pozivam sve na političkoj sceni da ne primenjuju nasilje, sa Trampom Mlađim razgovaraću o ekonomskom napretku

Euronews 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. "Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali topovske udare i dimne bombe u Narodnoj skupštini Republike Srbije, ali ih molim… »
Oglasila se nenadležna institucija sa ceremonijalnim ovlašćenjima

Oglasila se nenadležna institucija sa ceremonijalnim ovlašćenjima

Nova 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponovo je, iako nije nadležan, govorio kako će postupati policija u narednom periodu, a komentarisao je i skup studenata ispred RTS-a. Iako studenti, građani, kao ni predstavnici opozicije, nijednog trenutka nisu… »
Vučić: Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali topovske udare u Skupštini, ali ih molim…

Vučić: Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali topovske udare u Skupštini, ali ih molim…

Danas 11.03.2025
Još jedanput pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali topovske udare i dimne bombe u Narodnoj skupštini Republike Srbije, ali ih molim da to više ne čine, kao… »
(Video) Oglasio se Vučić "Ne primenjujte nasilje" otkrio o čemu će razgovarati sa Trampom Juniorom

(Video) Oglasio se Vučić "Ne primenjujte nasilje" otkrio o čemu će razgovarati sa Trampom Juniorom

Dnevnik 11.03.2025
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima porukom na svom zvaničnom Instagram profilu. - Još jedanput pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. Prihvatam da sam ja kriv za to što su oni bacali… »
Hitno se oglasio predsednik Vučić

Hitno se oglasio predsednik Vučić

Telegraf 11.03.2025
Preporučujemo. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio se video porukom nakon sinoćnih incidenata ispred zgrade RTS-a, kao i RTV-a. - Još jedanput pozivam sve aktere na političkoj sceni Srbije da ne primenjuju nasilje u svojoj borbi. Prihvatam da sam… »

Vesti dana »