Povezane vesti
"Uradila sam grudi sa 20 godina, otac me podržao": Našu pevačicu vređali zbog izgleda, a danas je prava bomba: "Zvali su me…
Blic 11.03.2025
Pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o estetskim zahvatima i iznenadila sve kada je rekla kako ju je otac podržao u odluci da sa 20 godina uveća grudi. Katarina Grujić rekla je da je imala komplekse zbog toga što je ismevali na osnovu fizičkog… »
"Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska" Katarina Grujić je sa 20 godina ugradila silikone i danas ovako izgleda…
Kurir 11.03.2025
Pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o estetskim zahvatima i iznenadila sve kada je rekla kako ju je otac podržao u odluci da sa 20 godina uveća grudi. Katarina Grujić rekla je da je imala komplekse zbog toga što je ismevali na osnovu fizičkog… »
Vesti dana »
U Skupštini danas dve sednice: jedna o nepoverenju Vladi, druga sa 40 tačaka dnevnog reda
Beta pre 2 satajoš 16 povezanih
Tramp objavio snimak marinaca koji su presreli iranski brod! Čuje se upozorenje da "ne pokušava da probije blokadu", Kina traži od Teherana "normalnu plovidbu"
Kurir pre 33 minutajoš 15 povezanih
Prevozniku Jaćimoviću izgoreo autobus: Za Danas kaže da „zna tačno i ko ga je zapalio“ (VIDEO)
Danas pre 33 minutajoš 10 povezanih