Povezane vesti
"Uradila sam grudi sa 20 godine, otac me podržao": Našu pevačicu vređali zbog izgleda, a danas je prava bomba: "Zvali su me…
Blic pre 1 dan
Pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o estetskim zahvatima i iznenadila sve kada je rekla kako ju je otac podržao u odluci da sa 20 godina uveća grudi. Katarina Grujić rekla je da je imala komplekse zbog toga što je ismevali na osnovu… »
"Zvali su me klempava, a drugi nadimak mi je bio daska" Katarina Grujić je sa 20 godina ugradila silikone i danas ovako…
Kurir pre 20 sati
Pevačica Katarina Grujić otvoreno je govorila o estetskim zahvatima i iznenadila sve kada je rekla kako ju je otac podržao u odluci da sa 20 godina uveća grudi. Katarina Grujić rekla je da je imala komplekse zbog toga što je ismevali na osnovu… »
Vesti dana »

Prosvetari i studenti krenuli u protestnu šetnju od Slavije do OŠ Vladislav Ribnikar
Novi magazin pre 1 satjoš 18 povezanih

Novi trampovi propisi bez izuzeća: Povećanje američkih carina na čelik i aluminijum stupilo na snagu
Kurir pre 1 satjoš 38 povezanih

Pomen na Novom groblju: Članovi Đinđićeve Vlade prisustvovali obeležavanju godišnjice njegovog ubistva (foto)
Blic pre 2 satajoš 25 povezanih

Rubio: SAD pozvale Moskvu da razmotri prekid borbenih dejstava u Ukrajini
Sputnik pre 18 minutajoš 35 povezanih